timer date pos??

Σε αυτή την περιοχή μπορείτε να βρείτε ή να αναζητήσετε πληροφορίες σχετικές με την PHP

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators, PHP Moderators

Απάντηση
NDH
Δημοσιεύσεις: 403
Εγγραφή: 03 Φεβ 2009 13:56
Επικοινωνία:

timer date pos??

Δημοσίευση από NDH » 21 Ιουν 2009 02:19

Για σας παιδες πως μπορω να κανω ενα timer date ενα απλο πολυ απλο να λεει ωρα και διπλα ημερομ..
Ευχαριστω!!

mariosal
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 1473
Εγγραφή: 09 Νοέμ 2007 23:55

timer date pos??

Δημοσίευση από mariosal » 21 Ιουν 2009 02:45

Θα το κάνεις με την date() www.php.net/date καλό διάβασμα


Απάντηση

Επιστροφή στο “PHP Προγραμματισμός”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης