Περίεργο - ipoint.exe error στον IE8

Κώδικας, πληροφορίες, ερωτήσεις και απαντήσεις σχετικές με την JavaScript.

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
zekia
Δημοσιεύσεις: 146
Εγγραφή: 04 Μάιος 2004 16:38
Τοποθεσία: thessaloniki

Περίεργο - ipoint.exe error στον IE8

Δημοσίευση από zekia » 25 Ιουν 2009 13:44

Γεια σας,
στη σελίδα μου υπάρχει ένα select box το οποίο ανακατευθύνει τη σελίδα, ανάλογα με την επιλογή που θα κάνει ο χρήστης. Δουλεύει κανονικά σε όλους τους browsers αλλά στον IE8 εμφανίζεται ένα σφάλμα που πρώτη φορά το βλέπω και είναι το εξής:

ipoint.exe - Το τακτικό δεν βρέθηκε

Το τακτικό 163 δεν ήταν δυνατό να εντοπιστεί στη βιβλιοθήκη δυναμικής σύνδεσης iertutil.dll.


To error εμφανίζεται με το που κάνω κλικ στο select box, επομένως η όλη λειτουργία αχρηστεύεται. Δεν έχω ιδέα τι είναι αυτό το σφάλμα.

To μόνο που κατάφερα να βρω είναι τι είναι το ipoint.exe:
"ipoint.exe is a process installed alongside a Microsoft IntelliMouse and provides additional configuration options for these devices. "This program is a non-essential process, but should not be terminated unless suspected to be causing problems.\r"

Τι σχέση έχει αυτό με τον IE8???? Μπορεί να με βοηθήσει κάποιος;;;[/b]

Άβαταρ μέλους
korgr
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 5067
Εγγραφή: 07 Οκτ 2008 18:30
Τοποθεσία: Corinth
Επικοινωνία:

Περίεργο - ipoint.exe error στον IE8

Δημοσίευση από korgr » 25 Ιουν 2009 17:56

Το δοκιμασες και σε κανενα αλλο ΙΕ8 μηπως και φταιει το configuration στο δικο σου μηχανημα?
Δεν μας δινεις και τον κωδικα που δημιουργει το προβλημα?

Άβαταρ μέλους
zekia
Δημοσιεύσεις: 146
Εγγραφή: 04 Μάιος 2004 16:38
Τοποθεσία: thessaloniki

Περίεργο - ipoint.exe error στον IE8

Δημοσίευση από zekia » 24 Ιούλ 2009 15:54

Αυτός είναι ο κώδικας του select box:

Κώδικας: Επιλογή όλων

<form action="" method="get" name="select">
<div id="select-box">

<select name="category" onchange="location.href=this.options&#91;this.selectedIndex&#93;.value" style="float&#58;right;">
    <option value="used.php">Όλα</option>
    <option value="used.php?type=a" <?php if &#40;!&#40;strcmp&#40;"a", $_GET&#91;'type'&#93;&#41;&#41;&#41; &#123;echo "SELECTED";&#125; ?>>a</option>
    <option value="used.php?type=b" <?php if &#40;!&#40;strcmp&#40;"b", $_GET&#91;'type'&#93;&#41;&#41;&#41; &#123;echo "SELECTED";&#125; ?>>b</option>
    <option value="used.php?type=c" <?php if &#40;!&#40;strcmp&#40;"c", $_GET&#91;'type'&#93;&#41;&#41;&#41; &#123;echo "SELECTED";&#125; ?>>c</option>
    <option value="used.php?type=d" <?php if &#40;!&#40;strcmp&#40;"d", $_GET&#91;'type'&#93;&#41;&#41;&#41; &#123;echo "SELECTED";&#125; ?>>d</option>
    <option value="used.php?type=e" <?php if &#40;!&#40;strcmp&#40;"e", $_GET&#91;'type'&#93;&#41;&#41;&#41; &#123;echo "SELECTED";&#125; ?>>e</option>
</select>

<span class="white_text">Επιλέξτε κατηγορία</span>                        
</div>
</form>
Δεν έχω καταφέρει ακόμα να βρω λύση σ' αυτό το θέμα...

Άβαταρ μέλους
korgr
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 5067
Εγγραφή: 07 Οκτ 2008 18:30
Τοποθεσία: Corinth
Επικοινωνία:

Περίεργο - ipoint.exe error στον IE8

Δημοσίευση από korgr » 24 Ιούλ 2009 16:54

Ο συγκεκριμενος κωδικας σε IE8 -win7- 64bit δουλευει μια χαρα!

Απάντηση

Επιστροφή στο “JavaScript και Frameworks”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες