Pos mporei na ginei afto?

Γενικά θέματα και ερωτήσεις σχετικά με τα προγράμματα επεξεργασίας εικόνας, video και ήχου.

Συντονιστές: Super-Moderators, Graphics Moderators

Απάντηση
hristosp
Δημοσιεύσεις: 17
Εγγραφή: 31 Δεκ 2008 17:53
Τοποθεσία: ΑΘΗΝΑ
Επικοινωνία:

Pos mporei na ginei afto?

Δημοσίευση από hristosp » 27 Ιουν 2009 20:43

giasas loiopon
8elo na sas po oti edo sto site toy star http://www.star.gr/index.php
exei kati bannerakia pou leei ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ / LIFE & STYLE / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ κλπ
oi erothseis moui eine 2.
1)otan pao pano to pontiki allazei kai ginete pio fotino.. pos ginete afto? :D
2)pos mporo na ftiaxo kiego tetia? sketa omos giana valo to keimeno meta i an mporei kapios? ...

eyxaristo filiaa :D
ANNA!

Άβαταρ μέλους
Zizo
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 2256
Εγγραφή: 29 Οκτ 2006 03:21
Επικοινωνία:

Pos mporei na ginei afto?

Δημοσίευση από Zizo » 29 Ιουν 2009 03:57

Για την ακρίβεια θες να κάνεις τα κουμπιά και κάποια γνώση πάνω σε προγραμματισμό για ιστοσελίδες για να καταφέρεις την αλλαγή εικόνας όταν βάζεις το ποντίκι πάνω.

1) Αν δεν βρεις εδώ απάντηση επισκέψου την Web Design και Usability μεριά του forum.

2) Τα κουμπιά δεν είναι κάτι, τρομερά δύσκολο. Θα κάνεις την πρώτη εικόνα και μετά αυτήν που θες να βγαίνει όταν περνάει το ποντίκι από πάνω.

Αλλά μάλλον δεν είσαι της ειδικότητας οπότε ζητάς κάποιον να το κάνει η να βρεις κάποιο tutorial.

Είμαι σίγουρος αν ψάξεις στο google θα βρεις άπυρα tutorial για το photoshop

Ωστόσο Άννα θα ήταν καλύτερα αν έγραφες στα ελληνικά :wink:
Που είναι ένας από τους κανόνες του forum μας.
Εικόνα
What you waiting for?

Άβαταρ μέλους
paink1ller
Δημοσιεύσεις: 865
Εγγραφή: 21 Ιαν 2008 19:51

Pos mporei na ginei afto?

Δημοσίευση από paink1ller » 29 Ιουν 2009 04:50

Πρεπει να κανεις 2 διαφορετικες εικονες για το καθε κουμπι και να χρησιμοποιησεις javascript(onmouseover,onmouseout) στα img tags.
Aν δεν εχεις ιδεα απο γραφιστικα θα πρεπει να απευθυνθεις σε καποιο designer για τα κουμπακια.
Ο κωδικας δεν ειναι τπτ σπουδαιο..
Δες αυτο το παραδειγμα που εκανα. Καντο save σαν index.html. Κανε δυο εικονες με ονομα img_over.jpg και img_out.jpg βαλτες στον ιδιο φακελο με το index.html και μετα φορτωσε το στον browser(μονο με firefox το δοκιμασα οποτε δεν παιρνω ορκο οτι δουλευει σε ολους).

Κώδικας: Επιλογή όλων

<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http&#58;//www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<html xmlns="http&#58;//www.w3.org/1999/xhtml">
<head>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=iso-8859-7" />
<title>Untitled Document</title>
</head>

<body>
<A href="http&#58;//www.freestuff.gr" >
<IMG style="border&#58;0px solid;" onmouseover="document&#91;'button'&#93;.src='img_over.jpg';this.style.border='0px solid'" onmouseout="document&#91;'button'&#93;.src='img_out.jpg';this.style.border='0px solid'" NAME="button" SRC="img_out.jpg" ALT="Image"> 
</A>
</body>
</html>
Ηobby: Shooting photons

Άβαταρ μέλους
Zizo
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 2256
Εγγραφή: 29 Οκτ 2006 03:21
Επικοινωνία:

Pos mporei na ginei afto?

Δημοσίευση από Zizo » 29 Ιουν 2009 15:34

να σε ρωτήσω...
για να βάλω αυτόν τον κώδικα σε έτοιμη σελίδα
βγάζω head/body/html και βάζω τα υπόλοιπα στο .html μου μαζί με το !doctype... ?

Βασικά δύσκολο, έχεις βάλει είδη head/body κτλπ, ίσος μέστο head μου βάλω +ότι έχεις εσύ
Εικόνα
What you waiting for?

Απάντηση

Επιστροφή στο “επεξεργασία εικόνας, video & ήχου - γενικά”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες