LightForce--->Tin brika tin palioFunction epitelous

Συζητήσεις για τις γλώσσες του dot Net και για του Visual Studio της Microsoft

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Valerov
Δημοσιεύσεις: 231
Εγγραφή: 13 Ιαν 2003 09:36
Τοποθεσία: Πάτρα

LightForce--->Tin brika tin palioFunction epitelous

Δημοσίευση από Valerov » 09 Ιουν 2003 14:41

Rikse mia matia kai an thes pes mou tin gnomi sou:
Exo dio kentrika menu se mia forma.Ta Menu1 kai Menu2. Sto Menu1 bazo subitems ta:"One" me name MnuMain1 kai Index 1,"Two" me idio onoma gia na ginoun Menu Array kai index 2,"Three" me idio onoma kai index 3 kai sinexizo bazontas osa thelo. Sto Menu2 bazo subitem ta: "Ena" me onoma MnuMain2 kai index 1, "Dio" me idio onoma kai index 2, "Tria" me idio onoma kai index 3 k.o.k.
Akolouthei i function:

Function EnableMenus(MyBool As Boolean, mnu As Object, Optional ByVal strMenu As String)
Dim OP As Integer
Dim Index As Integer
OP = InStr(strMenu, ",")
While OP <> 0
Index = CInt(Left(strMenu, OP - 1))
mnu(Index).Enabled = MyBool
strMenu = Mid(strMenu, OP + 1)
OP = InStr(strMenu, ",")
Wend
Index = CInt(strMenu)
mnu(Index).Enabled = MyBool
End Function


H MyBool pairnei True i False analoga me ti thelo na kano sta menu, i mnu pairnei to name tou manu pou thelo na peirakso kai i strMenu pairnei ta index ton menu pou thelo na peirakso :P
Diladi:
Private sub Command1_Click()
EnableMenus False,mnuMain1,"1,3")
End Sub

Ta menu tou MnuMain1 me index 1 kai 3 tha apenergopoiithoun. Ego tin dokimasa me 3 kentrika menu kai 20 sub items to kathena.Me 3 grammes kodika apenergopoiisa 60 items :)
Kai mias kai empleksa me Funcions gia energopoiisi/apenergopoiisi douleuo kai mia alli i opoia tha energopoiiei/apenergopoiei oti antikeimeno balo san parametro. Perimeno sxolia.
:: Always Dive With A Partner ::

LightForce
WebDev Moderator
Δημοσιεύσεις: 3812
Εγγραφή: 13 Απρ 2003 23:49

LightForce--->Tin brika tin palioFunction epitelous

Δημοσίευση από LightForce » 09 Ιουν 2003 16:15

file Cm_FrEak

einai JET kai mpravo soy :kaloe:
akrivos ayto poy zitages egraces

den se peirazei na kratiso ena antigrafo :brushteeth:

Άβαταρ μέλους
Valerov
Δημοσιεύσεις: 231
Εγγραφή: 13 Ιαν 2003 09:36
Τοποθεσία: Πάτρα

LightForce--->Tin brika tin palioFunction epitelous

Δημοσίευση από Valerov » 09 Ιουν 2003 17:30

xairomai pou kati diko mou fainetai xrisimo kai ennoeitai pos opoios thelei kanei ena copy. tha ta poume sintoma me nea troubles :wink:
:: Always Dive With A Partner ::

Απάντηση

Επιστροφή στο “dot Net και Visual Studio”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες