Φλάς σε σελίδα

Από που να ξεκινήσω; Που θα βρω; κ.α. γενικές ερωτήσεις για την δημιουργία μιας ιστοσελίδας.

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators

Απάντηση
GPSWATCH
Δημοσιεύσεις: 44
Εγγραφή: 06 Ιούλ 2008 17:08
Τοποθεσία: PIREAS
Επικοινωνία:

Φλάς σε σελίδα

Δημοσίευση από GPSWATCH » 03 Ιούλ 2009 18:24

Εχω αρχείο φλάς και δέν μπορώ να το κάνω να ανοίγει μέσα στην σελίδα μου, δηλαδή σαν link ανοίγει αλλα όταν το βάζω στην σελίδαμου απο το dreamw... ΄ώς media/flash στο priview ανοίγει αλλα απο τον σερβερ δέν ανοίγει
ευχαριστώ

Άβαταρ μέλους
EneMe
Super Moderator
Δημοσιεύσεις: 13308
Εγγραφή: 09 Ιούλ 2002 13:29
Τοποθεσία: Στο κέντρο της Ελλάδας!
Επικοινωνία:

Φλάς σε σελίδα

Δημοσίευση από EneMe » 03 Ιούλ 2009 20:52

Ποιός είναι ο σχετικός κώδικας που χρησιμοποιείς;

GPSWATCH
Δημοσιεύσεις: 44
Εγγραφή: 06 Ιούλ 2008 17:08
Τοποθεσία: PIREAS
Επικοινωνία:

Φλάς σε σελίδα

Δημοσίευση από GPSWATCH » 03 Ιούλ 2009 22:49

μέσα απο το adobe dream..CS3 και απο insert/media/ flash βάζω το φλας σε μία σελίδα

Άβαταρ μέλους
korgr
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 5067
Εγγραφή: 07 Οκτ 2008 18:30
Τοποθεσία: Corinth
Επικοινωνία:

Φλάς σε σελίδα

Δημοσίευση από korgr » 04 Ιούλ 2009 00:38

To dreamweaver σου φτιαχνει και ενα folder με μια javascript. Πρεπει να ανεβασεις στο σερβερ και αυτο το φακελο.

GPSWATCH
Δημοσιεύσεις: 44
Εγγραφή: 06 Ιούλ 2008 17:08
Τοποθεσία: PIREAS
Επικοινωνία:

Φλάς σε σελίδα

Δημοσίευση από GPSWATCH » 04 Ιούλ 2009 16:33

υπάρχει ένας φάκελος <scripts> με δύο αρχεία ac activex και ac runactivecontent και εάν τα ανεβάσω δέν γίνετε τίποτα εκτός εάν πρέπει με κάποιο άλλο τρόπο .

Άβαταρ μέλους
korgr
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 5067
Εγγραφή: 07 Οκτ 2008 18:30
Τοποθεσία: Corinth
Επικοινωνία:

Φλάς σε σελίδα

Δημοσίευση από korgr » 04 Ιούλ 2009 18:11

Ανεβαζεις μονο τα αρχεια ή όλο τον φακελο?

GPSWATCH
Δημοσιεύσεις: 44
Εγγραφή: 06 Ιούλ 2008 17:08
Τοποθεσία: PIREAS
Επικοινωνία:

Φλάς σε σελίδα

Δημοσίευση από GPSWATCH » 04 Ιούλ 2009 21:07

μπορείς μόνο τα αρχεία να αναβάσεις , αλλα πώς θα λειτουργήσει ο κώδικας απο μόνος του αφού δέν θα είναι ενσωματωμένος στην σελίδα ?

Άβαταρ μέλους
korgr
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 5067
Εγγραφή: 07 Οκτ 2008 18:30
Τοποθεσία: Corinth
Επικοινωνία:

Φλάς σε σελίδα

Δημοσίευση από korgr » 04 Ιούλ 2009 22:33

Κατι δεν εχεις καταλαβει...
Οταν βαζεις φλας στο DW τοτε δημιουργειται ο αναλογος κωδικας στο html αρχειο στο οποιο δουλευεις και παραλληλα δημιουργειται και το folder που ειδες.
Πρεπει να ανεβασεις στο σερβερ, και το html αρχειο αλλα και τον φακελο (προσοχη οχι μονο τα περιεχομενα του).

GPSWATCH
Δημοσιεύσεις: 44
Εγγραφή: 06 Ιούλ 2008 17:08
Τοποθεσία: PIREAS
Επικοινωνία:

Φλάς σε σελίδα

Δημοσίευση από GPSWATCH » 05 Ιούλ 2009 19:20

οκ όλα καλά
ευχαριστώ
http://www.gpswatch.gr/tank.html

Απάντηση

Επιστροφή στο “Γενικές ερωτήσεις κατασκευής ιστοσελίδων”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης