Copy Paste Fotos...

Συζητήσεις για την Java

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators

Απάντηση
mazoulini
Δημοσιεύσεις: 144
Εγγραφή: 22 Φεβ 2008 23:40
Τοποθεσία: Crete
Επικοινωνία:

Copy Paste Fotos...

Δημοσίευση από mazoulini » 11 Ιούλ 2009 19:27

Prospathw na kanw copy-paste mia fotografia pou tin pairnoume apo JFileChooser, se ena allo direcotry...Kamia idea? Mou exoun pesei kai ta mallia pou eixan apomeinei! :P :wink: :wink:

Άβαταρ μέλους
virxen75
Δημοσιεύσεις: 493
Εγγραφή: 18 Φεβ 2009 00:17
Τοποθεσία: ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ

Copy Paste Fotos...

Δημοσίευση από virxen75 » 12 Ιούλ 2009 01:34

βασικά διευκρίνησε καλύτερα και πιο αναλυτικά τι θες να κάνεις

αναφέρεις το jfilechooser
με αυτό θα βρίσκεις την εικόνα που θες
θα πατάς
π.χ. ένα κουμπί αντιγραφή και μετά με jfilechooser
θα επιλέγεις προορισμό αντιγραφής
και θα πατάς ένα κουμπί π.χ. επικόλληση;


στο jfilechooser θα σου επιτρέπει να δεις όλα τα αρχεία ή μόνο τις φωτογραφίες;

θες να έχει preview;

πες τι ακριβώς θες και πως και θα δω τι μπορεί να γίνει.

mazoulini
Δημοσιεύσεις: 144
Εγγραφή: 22 Φεβ 2008 23:40
Τοποθεσία: Crete
Επικοινωνία:

Copy Paste Fotos...

Δημοσίευση από mazoulini » 12 Ιούλ 2009 12:11

Λοιπόν, έχω ένα jfilechooser απο το οποίο θέλω να επιλέγει ο χρήστης μία φωτογραφία (το filter το εχω βάλει) και αυτήν την φωτογραφία να την αποθηκεύει η εφαρμογή και σε ενα άλλο δικό της default directory ώστε, η εφαρμογή να μην εξαρτάται απο του χρήστη την φωτογραφία (που μπορεί να διαγραφεί-μετακινηθεί κτλ...)

Γενικότερα Σε ευχαριστώ πολύ πολύ!

Άβαταρ μέλους
virxen75
Δημοσιεύσεις: 493
Εγγραφή: 18 Φεβ 2009 00:17
Τοποθεσία: ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ

Copy Paste Fotos...

Δημοσίευση από virxen75 » 12 Ιούλ 2009 17:16

χρησιμοποίησε την κλάση που σου στέλνω

Κώδικας: Επιλογή όλων

import java.io.*;
...................
.....................
JFileChooser fc=new JFileChooser;
...........................
File f=fc.getSelectedFile ();
	if (f!=null){
               FileCopy filecopy1=new FileCopy();
                try {
                      filecopy1.copy(f.getPath(),"c:\\"+f.getName());
               }catch (IOException e){
                       System.out.println(e);
               }
        }
................




Συνημμένα
FileCopy.rar
κλάση για αντιγραφή αρχείου
(1.09 KiB) Μεταφορτώθηκε 153 φορές

mazoulini
Δημοσιεύσεις: 144
Εγγραφή: 22 Φεβ 2008 23:40
Τοποθεσία: Crete
Επικοινωνία:

Copy Paste Fotos...

Δημοσίευση από mazoulini » 12 Ιούλ 2009 21:23

Αυτό ακριβώς έψαχνα! Σε ευχαριστώ ξανά πολύ!

Απάντηση

Επιστροφή στο “Java”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες