Visual studio 2008 , dll

Συζητήσεις για τις γλώσσες του dot Net και για του Visual Studio της Microsoft

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators

Απάντηση
Hlia5
Δημοσιεύσεις: 12
Εγγραφή: 11 Ιούλ 2009 23:43

Visual studio 2008 , dll

Δημοσίευση από Hlia5 » 12 Ιούλ 2009 00:08

Hi guys, κατέβασα ένα dll για έναν math parser που θέλω να βάλω σε ένα project, αλλά δεν έχω ξαναχρησιμοποιήσει dlls και είμαι κενούριος στο Visual studio (2008) , C++ ,
Πως θα κάνω include τι βιβλιοθήκη στο project??
To site μου λέει….
Using the DLL
Using the DLL is the only way to use this parser with MSVC6 or languages other than C++. The DLL has an interface that exports all functions as plain C style functions. Due to the wrapper being necessary, there is some overhead associated with using the dynamic library.
The following files are required:
• muParserDLL.h
• muParser.lib
• muParser.dll
Include the header file in your project and add the lib file to the project resources. If you are using the Borland compiler, it may be necessary either to create a new lib from the DLL using implib or to convert the lib file. For more details on using DLLs, consult your compiler manual.
Από το :
http://www.codeproject.com/KB/recipes/F ... x#idUseDLL

Άβαταρ μέλους
virxen75
Δημοσιεύσεις: 493
Εγγραφή: 18 Φεβ 2009 00:17
Τοποθεσία: ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ

Visual studio 2008 , dll

Δημοσίευση από virxen75 » 12 Ιούλ 2009 01:46

σε τι γλώσσα γράφεις το project;

Hlia5
Δημοσιεύσεις: 12
Εγγραφή: 11 Ιούλ 2009 23:43

Visual studio 2008 , dll

Δημοσίευση από Hlia5 » 12 Ιούλ 2009 12:38

virxen75 έγραψε:σε τι γλώσσα γράφεις το project;
Σε C++

Άβαταρ μέλους
virxen75
Δημοσιεύσεις: 493
Εγγραφή: 18 Φεβ 2009 00:17
Τοποθεσία: ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ

Visual studio 2008 , dll

Δημοσίευση από virxen75 » 12 Ιούλ 2009 18:39

μία απλή λύση είναι να ανοίξεις το example1.sln
και να βάλεις τον κώδικα σου εκεί αντί το αντίστροφο

Hlia5
Δημοσιεύσεις: 12
Εγγραφή: 11 Ιούλ 2009 23:43

Visual studio 2008 , dll

Δημοσίευση από Hlia5 » 12 Ιούλ 2009 19:44

virxen75 έγραψε:μία απλή λύση είναι να ανοίξεις το example1.sln
και να βάλεις τον κώδικα σου εκεί αντί το αντίστροφο
Αυτό το έχω κάνει ήδη , αλλά πρέπει να μάθω πως κάνουμε include βιβλιοθήκες γιατί θέλω να χρησιμοποιήσω τι βιβλιοθήκη σε ένα project με φόρμες και δεν είναι τόσο πρακτικό να πάρω όλες τις φόρμες και τις κλάσεις μου και να τις ενσωματώσω στο example1.

Άβαταρ μέλους
geomatical04
Δημοσιεύσεις: 164
Εγγραφή: 17 Φεβ 2003 00:27
Τοποθεσία: Ηράκλειο

Visual studio 2008 , dll

Δημοσίευση από geomatical04 » 14 Ιούλ 2009 20:47

Λοιπόν,

Πας στο Project -> Add excisting item και προθέτεις (δεν ξέρω να σου πω τι ακριβώς γιατί δεν κοιταξα το project) συνήθως ένα dll ή ένα lib αρχείο.

Hlia5
Δημοσιεύσεις: 12
Εγγραφή: 11 Ιούλ 2009 23:43

Visual studio 2008 , dll

Δημοσίευση από Hlia5 » 14 Ιούλ 2009 23:38

Το δοκίμασα αλλά από εκεί παίρνει μόνο τα .lib στο muparser .dll μου βγάζει ένα μήνυμα ότι δεν αναγνωρίζει τον τύπο του , anyway το άφησα αυτό το παράδειγμα και βρήκα έναν άλλον parser πιο απλό και έβαλα , ευχαριστώ πάντως …

Απάντηση

Επιστροφή στο “dot Net και Visual Studio”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες