JScrollPane inside to a JPanel

Συζητήσεις για την Java

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators

Απάντηση
mazoulini
Δημοσιεύσεις: 144
Εγγραφή: 22 Φεβ 2008 23:40
Τοποθεσία: Crete
Επικοινωνία:

JScrollPane inside to a JPanel

Δημοσίευση από mazoulini » 15 Ιούλ 2009 14:58

Προφανώς ο φίλος virxen75 θα μου την βρεί τη λύση! :)
Λοιπόν έχω ένα Jpanel "Παίκτης" ένα άλλο "Ομάδα" οπου μέσα εκεί περιέχει πολλά panels Παίκτης... GridLayout ή BoxLayout (X_AXIS).. ok.. Τώρα θέλω να βάλω την Ομάδα μέσα σε ένα JScrollPane και το JScrollPane να ειναι το Border_Center σε ενα αλλο πανελ (Του JFrame)....
To έχω κάνει όμως δεν εμφανίζονται τα ScrollsBars.. Βασικά δεν δουλεύει καθόλου σαν JScrollPane...Τα εμφανίζει όλα μαζί και είναι τόσα πολλά που δεν φαίνονται...
Λοιπόν;;; :question:

Άβαταρ μέλους
virxen75
Δημοσιεύσεις: 493
Εγγραφή: 18 Φεβ 2009 00:17
Τοποθεσία: ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ

JScrollPane inside to a JPanel

Δημοσίευση από virxen75 » 16 Ιούλ 2009 02:34

επειδή το έχεις λίγο μπερδεμένο και είναι λίγο αργά....

δες αυτό και πες μου αν κάτι κατάλαβα λάθος.

Κώδικας: Επιλογή όλων

import javax.swing.*;
import java.awt.*;

public class HelloWorld3 extends JFrame{
	public HelloWorld3(){
JPanel teams=new JPanel();
teams.setLayout(new BoxLayout(teams, BoxLayout.Y_AXIS));
teams.add(getPlayerPanel("virxen75",34));
teams.add(getPlayerPanel("virxen76",33));
teams.add(getPlayerPanel("virxen77",32));
teams.add(getPlayerPanel("virxen78",31));
teams.add(getPlayerPanel("virxen79",30));
teams.add(getPlayerPanel("virxen80",29));
teams.add(getPlayerPanel("virxen81",28));
teams.add(getPlayerPanel("virxen82",27));
JPanel teams1=new JPanel();
teams1.add(teams);
		JScrollPane jsp=new JScrollPane(teams1);
		setLayout(new BorderLayout());
		JPanel panel1=new JPanel();
		panel1.setPreferredSize(new Dimension(600,50));
		JPanel panel2=new JPanel();
		panel2.setPreferredSize(new Dimension(600,50));
		JPanel panel3=new JPanel();
		panel3.setPreferredSize(new Dimension(50,200));
		JPanel panel4=new JPanel();
		panel4.setPreferredSize(new Dimension(50,200));
		add(panel1,BorderLayout.NORTH);
		add(panel2,BorderLayout.SOUTH);
		add(panel3,BorderLayout.WEST);
		add(panel4,BorderLayout.EAST);
			add(jsp,BorderLayout.CENTER);
	setVisible(true);
	setSize(600,300);
	setDefaultCloseOperation(EXIT_ON_CLOSE);
		}

  public static void main (String args[]) {
    new HelloWorld3();
  }
  private JPanel getPlayerPanel(String name,int age){
  	JLabel lblName=new JLabel("ΟΝΟΜΑ ΠΑΙΚΤΗ:"+name);
  	JLabel lblAge=new JLabel("ΗΛΙΚΙΑ:"+age);
  	JPanel tempPanel=new JPanel();
  	tempPanel.setLayout(new BoxLayout(tempPanel, BoxLayout.Y_AXIS));
  	tempPanel.add(lblName);
  	tempPanel.add(lblAge);
  	return tempPanel;
  }
}

mazoulini
Δημοσιεύσεις: 144
Εγγραφή: 22 Φεβ 2008 23:40
Τοποθεσία: Crete
Επικοινωνία:

JScrollPane inside to a JPanel

Δημοσίευση από mazoulini » 16 Ιούλ 2009 13:44

Αυτό είναι.. Μα το JScrollPane eίναι λίγο παράξενο έτσι δεν είναι;
Anyway Ευχαριστώ ξανά!
Το απόγευμα θα έχω κ άλλες απορίες!!!!!!!!!!!!! :hammer: :hammer: :hammer: :hammer: :hammer: :)

Απάντηση

Επιστροφή στο “Java”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες