3 comboboxes

Λύσεις προβλημάτων για το δημοφιλές πρόγραμμα κατασκευής παρουσιάσεων στο διαδίκτυο.

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators

Απάντηση
Admiral
Δημοσιεύσεις: 9
Εγγραφή: 04 Οκτ 2008 17:35

3 comboboxes

Δημοσίευση από Admiral » 19 Ιούλ 2009 11:41

PAIDIA PROSPATHO NA FTIAXO STO FLASH 3 COMBOBOXES.
OTAN KANO MIA EPILOGI KAI APO TA 3 COMBOBOXES
THELO NA FORTONEI ENAI ARXEI *.SWF.

TA KATAFERA ME 2 COMBOBOXES ALLA ME 3 DEN EBGALA AKRI.
PARAKATO O KODIKAS GIA 2 COMBOBOXES:

Κώδικας: Επιλογή όλων

myMovies = ["1.swf"];
LO = new Object();
LO.change = function(EO) {
	c1Value = c1.getSelectedItem().label;
	c2Value = c2.getSelectedItem().label;
		checkValue();
}
function c1Init() {
	c1.addItem({data:0, label:"Home"});
	c1.addItem({data:1, label:"Info"});
	c1.addItem({data:2, label:"Contact"});
	c1Value = c1.getSelectedItem().label;
	c2.addItem({data:0, label:"Make a Selection"});
	c2.addItem({data:1, label:"Home Label2"});
	c2.addItem({data:2, label:"Home Label3"});
}
c1Init();
checkValue();
function checkValue() {
	userChoice1 = c1Value;
	userChoice2 = c2Value;
	switch (userChoice1) {
	case "Home" :
		c2.removeAll();
		c2.addItem({data:0, label:"Make a Selection"});
		c2.addItem({data:1, label:"Home Label2"});
		c2.addItem({data:2, label:"Home Label3"});
		break;
	case "Info" :
		c2.removeAll();
		c2.addItem({data:0, label:"Make a Selection"});
		c2.addItem({data:1, label:"Info Label2"});
		c2.addItem({data:2, label:"Info Label3"});
		break;
	case "Contact" :
		c2.removeAll();
		c2.addItem({data:0, label:"Make a Selection"});
		c2.addItem({data:1, label:"Contact Label2"});
		c2.addItem({data:2, label:"Contact Label3"});
		break;
	default :
		break;
	}
	switch (userChoice2) {
	case "Home Label2" :
		trace("dimitris.swf");
		unloadMovie("tainia.swf");
		loadMovie("dimitris.swf",0);
		break;
	case "Home Label3" :
		myMC.loadMovie(myMovies[1]);
		break;
	case "Info Label2" :
		myMC.loadMovie(myMovies[2]);
		break;
	case "Info Label3" :
		myMC.loadMovie(myMovies[3]);
		break;
	case "Contact Label2" :
		myMC.loadMovie(myMovies[4]);
		break;
	case "Contact Label3" :
		myMC.loadMovie(myMovies[5]);
		break;
	default :
		break;
	}
}
for &#40;i=1; i<3; ++i&#41; &#123;
	_root&#91;"c"+i&#93;.addEventListener&#40;"change", LO&#41;;&#125;
OPIOS KATAFEREI KATI I EXEI ESTO MIA IDEA AS MOU APANTISEI.

EUXARISTO :-?

Απάντηση

Επιστροφή στο “Flash γενικά”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες