thema me tin wra giati??

Σε αυτή την περιοχή μπορείτε να βρείτε ή να αναζητήσετε πληροφορίες σχετικές με την PHP

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators, PHP Moderators

Απάντηση
NDH
Δημοσιεύσεις: 403
Εγγραφή: 03 Φεβ 2009 13:56
Επικοινωνία:

thema me tin wra giati??

Δημοσίευση από NDH » 25 Ιούλ 2009 11:34

pedia exw kanei ena script gia na m grafei kalimera kai kalispera sto site alla leei monimos kalispera.Giati?[/code]

Άβαταρ μέλους
korgr
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 5067
Εγγραφή: 07 Οκτ 2008 18:30
Τοποθεσία: Corinth
Επικοινωνία:

thema me tin wra giati??

Δημοσίευση από korgr » 25 Ιούλ 2009 11:39

Αν δεν δουμε τον κωδικα, το μονο που μπορω να υποθεσω ειναι πως δεν ξυπναει πρωι το site σου :lol:

NDH
Δημοσιεύσεις: 403
Εγγραφή: 03 Φεβ 2009 13:56
Επικοινωνία:

thema me tin wra giati??

Δημοσίευση από NDH » 25 Ιούλ 2009 14:25

tha to doso otan paw spiti m os tote an kanete tpt esus grapste

Άβαταρ μέλους
ThyClub
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 5312
Εγγραφή: 17 Νοέμ 2003 00:21
Τοποθεσία: Hell's Kitchen
Επικοινωνία:

thema me tin wra giati??

Δημοσίευση από ThyClub » 25 Ιούλ 2009 14:32

if(wakeuptime>12:00){echo "kalhspera";}else{echo "kalhmera";}

:P

Άβαταρ μέλους
vassilism
Δημοσιεύσεις: 1952
Εγγραφή: 17 Μαρ 2007 14:47
Επικοινωνία:

thema me tin wra giati??

Δημοσίευση από vassilism » 25 Ιούλ 2009 17:37

NDH έγραψε:pedia exw kanei ena script gia na m grafei kalimera kai kalispera sto site alla leei monimos kalispera.Giati?[/code]
Μήπως το βλέπεις μόνο το βράδυ?
Πλάκα κάνω :D
Δοκίμασε αυτό:

Κώδικας: Επιλογή όλων

date_default_timezone_set('EET');
$timenow = date("His");
if ($timenow > '120000'){
echo "kalhspera";
}
else{
echo "kalhmera";
} 

NDH
Δημοσιεύσεις: 403
Εγγραφή: 03 Φεβ 2009 13:56
Επικοινωνία:

thema me tin wra giati??

Δημοσίευση από NDH » 29 Ιούλ 2009 10:40

xaxa ok thanks kai sorry alla den prolava na anevasw to diko m script.

Απάντηση

Επιστροφή στο “PHP Προγραμματισμός”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες