Προβληματάκι στο footer :-(

Από που να ξεκινήσω; Που θα βρω; κ.α. γενικές ερωτήσεις για την δημιουργία μιας ιστοσελίδας.

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
inBlogger
Δημοσιεύσεις: 576
Εγγραφή: 18 Απρ 2009 01:55
Τοποθεσία: Αθήνα.
Επικοινωνία:

Προβληματάκι στο footer :-(

Δημοσίευση από inBlogger » 30 Ιούλ 2009 14:53

Εικόνα
Tι ακριβώς έχω κάνει λάθος και συμβαίνει αυτό που βλέπετε στην εικόνα; Η μόνη λύση που έχω σκεφτεί είναι να φτιάξω πιο μεγάλη εικόνα για background στο footer και ίσως έτσι να φανεί σωστά το κείμενο.
Μήπως όμως υπάρχει και καμια λύση μέσω CSS;
Το CSS του footer που έχω φτιάξει έχει ως εξής:

Κώδικας: Επιλογή όλων

#footer
{ 

    background:url(images/footer.png);
	background-repeat:repeat-x;
	height:35px;
	color: #9B9C83;
    font-size: 12px;
	font-style:normal;
	font-family:Arial, Helvetica, sans-serif;
    text-align: center;
	text-decoration:none;
	a:hover: color: #ffff00;
	
}
• inBlog.gr - Ενημερωτικό blog για SEO, Marketing, Social Media κ.α. ;-)
• w24.gr Forum - Ελληνική κοινότητα για Webmasters, SEO, internet marketing και affiliate marketers.(απο το 2009!)
•Travel Blog

Άβαταρ μέλους
Basilakis
PHP Moderator
Δημοσιεύσεις: 8575
Εγγραφή: 17 Νοέμ 2003 13:03
Τοποθεσία: Womans' Brain
Επικοινωνία:

Προβληματάκι στο footer :-(

Δημοσίευση από Basilakis » 30 Ιούλ 2009 16:27

βάλε ένα padding-top ;h margin-top σε 5px να δούμε τι θα γίνει

Άβαταρ μέλους
inBlogger
Δημοσιεύσεις: 576
Εγγραφή: 18 Απρ 2009 01:55
Τοποθεσία: Αθήνα.
Επικοινωνία:

Προβληματάκι στο footer :-(

Δημοσίευση από inBlogger » 30 Ιούλ 2009 16:54

Μμμ, έβαλα padding-top σε 10px και φαίνεται αρκετά ωραίο! τουλάχιστο μπήκε πιο κεντρικά!
Αλλα με ο padding-top μήπως δημιουργήσω κανα πρόβλημα και δεν είναι cross browser compatible?Λέμε τώρα, δεν ξέρω κιόλας.
Ευχαριστώ πολύ πάντως(δεν έχει και reputation button να πατήσω το "+" :-P )
• inBlog.gr - Ενημερωτικό blog για SEO, Marketing, Social Media κ.α. ;-)
• w24.gr Forum - Ελληνική κοινότητα για Webmasters, SEO, internet marketing και affiliate marketers.(απο το 2009!)
•Travel Blog

Άβαταρ μέλους
Basilakis
PHP Moderator
Δημοσιεύσεις: 8575
Εγγραφή: 17 Νοέμ 2003 13:03
Τοποθεσία: Womans' Brain
Επικοινωνία:

Προβληματάκι στο footer :-(

Δημοσίευση από Basilakis » 30 Ιούλ 2009 17:01

Compatibility θέμα δεν υπάρχει, μόνο σε IE5.5 :)

Άβαταρ μέλους
patriot
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 1590
Εγγραφή: 20 Αύγ 2002 19:21
Τοποθεσία: Σπίτι μου!

Προβληματάκι στο footer :-(

Δημοσίευση από patriot » 31 Ιούλ 2009 11:37

Αλλα με ο padding-top μήπως δημιουργήσω κανα πρόβλημα
Basilakis έγραψε:Compatibility θέμα δεν υπάρχει, μόνο σε IE5.5 :)
Για ένα μυστηριώδη λόγο άμα βάλεις: padding:auto; ΔΕΝ πιάνει παρόλο που υπάρχει σαν δυνατότητα. Πρέπει να βάλεις οπωσδήποτε μια τιμή, ας πούμε 10px.
1) Για όποιον γράφει με πολυτονικά....
2) Καλά ακόμα να συνηθίσετε την ιδέα ότι δεν γράφουμε ούτε με greeklish ούτε με κεφαλαία;

Απάντηση

Επιστροφή στο “Γενικές ερωτήσεις κατασκευής ιστοσελίδων”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες