JBackup 1 - Προγραμμα για Windows, Linux, McOS

Είναι δωρεάν, είναι σταθερό, είναι γρήγορο.. ας το γνωρίσουμε και λίγο καλύτερα..

Συντονιστές: Super-Moderators, Software & Hardware Moderators

Απάντηση
jbingfa
Δημοσιεύσεις: 15
Εγγραφή: 13 Ιουν 2007 12:39
Επικοινωνία:

JBackup 1 - Προγραμμα για Windows, Linux, McOS

Δημοσίευση από jbingfa » 31 Ιούλ 2009 21:40

Το JBACKUP ειναι προγραμμα που αντιγραφει το αρχειο που σας ενδιαφερει.

Η Εκδοση ειναι σχεδιασμενη για ευκολη χρηση.

Το προγραμμα κανει αντιγραφο καθε 24 ωρες.

Αλλες εκδοσεις θα Δημιουργηθουν αναλογα με τις απαιτησεις και την δικη σας ανταποκριση.

Βιντεο Link στο youtube : http://www.youtube.com/watch?v=jsxRESAaU5Q

Συνδεσμος για να κατεβασετε το προγραμμα : http://www.4shared.com/file/121991090/6 ... KUP_1.html
Το προγραμμα ανοιγει με 7zip (http://www.7-zip.org/)
Να στε καλα.

Άβαταρ μέλους
agrippas
Script Master
Δημοσιεύσεις: 494
Εγγραφή: 18 Ιούλ 2002 14:52
Τοποθεσία: Υπερπέραν
Επικοινωνία:

JBackup 1 - Προγραμμα για Windows, Linux, McOS

Δημοσίευση από agrippas » 01 Αύγ 2009 04:45

Καλή προσπάθεια αλλά στο linux υπάρχει το tar, το cron, το cp και το find που είναι universally γνωστά και απλά στη χρήση τους και στην ενσωμάτωση μέσα σε shell scripts. Πώς είναι αυτό το πρόγραμμα καλύτερο από τα παραδοσιακά εργαλεία backup του unix;

jbingfa
Δημοσιεύσεις: 15
Εγγραφή: 13 Ιουν 2007 12:39
Επικοινωνία:

JBackup 1 - Προγραμμα για Windows, Linux, McOS

Δημοσίευση από jbingfa » 01 Αύγ 2009 15:25

[quote="agrippas"]Καλή προσπάθεια αλλά στο linux υπάρχει το tar, το cron, το cp και το find που είναι universally γνωστά και απλά στη χρήση τους και στην ενσωμάτωση μέσα σε shell scripts. Πώς είναι αυτό το πρόγραμμα καλύτερο από τα παραδοσιακά εργαλεία backup του unix;[/quote]

Βασικα στο οτι ειναι γραμμενο σε JAVA και στο οτι ειναι πολυ απλο.

Οπως εγραψες πολυ σωστα το linux αλλα και τα windows διαθετουν αυτοχθονα εργαλεια για αντιγραφα ασφαλειας.

Το προγραμμα απευθυνεται σε αυτους που επιθυμουν απλοτητα και αμεσοτητα και σε περιπτωση που το θεωρησουν χρησιμο να γινει ευκολη μεταφορα απο τη μια πλατφορμα στην αλλη.

Το σεναριο ειναι καθημερινο : Εχεις μια εργασια οπως οταν δημιουργεις ενα συγκεκριμενο αρχειο docx και επιθυμεις να το εχεις αντιγραφο οχι σε μια συγκεκριμενη τοποθεσια πανω στον ιδιο σκληρο αλλα σε ενα εξωτερικο συστημα αποθηκευσης. Το προγραμμα απο τη στιγμη που θα ενεργοποιηθει θα κανει αποθηκευση του επιλεγμενου αρχειου στην επιλεγμενη τοποθεσια ανα 24 ωρες.

Το μεγεθος ειναι μικρο (περιπου 10 ΚΒ) και τρεχει σε Java 6.
Αν θες κατεβασε το και κομμεντιασε το καταλληλως.

Καθε ειδους σχολιο (και κακο) θα με βοηθησει μια και εχω σκοπο να γραψω και αλλες εκδοσεις στο μελλον αναλογα με τις αναγκες (και δικες μου) την ανταποκριση και τη ζητηση.

Να σαι καλα.

:)

Άβαταρ μέλους
agrippas
Script Master
Δημοσιεύσεις: 494
Εγγραφή: 18 Ιούλ 2002 14:52
Τοποθεσία: Υπερπέραν
Επικοινωνία:

JBackup 1 - Προγραμμα για Windows, Linux, McOS

Δημοσίευση από agrippas » 01 Αύγ 2009 21:06

Όχι, δε θα το χρησιμοποιούσα. Το UI είναι μεν απλό και βασικό αλλά δεν ευκολύνει καθόλου σε σχέση με το terminal και επίσης έχει ελλείψεις:

1. Λείπουν τα στοιχεία ελέγχου του παραθύρου και για να το κλείσει κάποιος πρέπει να κάνει right click από το Panel.

2. Τα control elements είναι ξένα προς τη gnome.

3. Δεν με καθησυχάζει ότι δεν θα σβήσει υπάρχοντα χρήσιμα δεδομένα αντικαθιστώντας τα με άχρηστα. Το backup είναι μεγάλο καλό για τα αρχεία αλλά μπορεί να γίνει και μεγάλος διάολος (πχ. overwrite ένα χρήσιμο αρχείο της Τετάρτης με ένα άχρηστο της Πέμπτης). Τι συμβαίνει σ' αυτήν την περίπτωση;

Είναι σαν να προσπαθείς ανεπιτυχώς να ξαναφτιάξεις τον τροχό ενώ υπάρχουν ήδη τα εργαλεία. Θες να φτιάξεις κάτι πραγματικά καλό και χρήσιμο; Εδώ δες:

Φτιάξε ένα GUI σε GTK που θα ενοποιεί το tar, το cron και το cp/mv ή το find. Ο χρήστης θα βλέπει κουτάκια και checkboxes ενώ εσύ θα κάνεις όλη τη δύσκολη δουλειά στο background με εντολές του terminal. Να συνδέεται με web servers για ασφαλή online αποθήκευση αρχείων, να καταλαβαίνει αν είναι συνδεμένα στο pc εξωτερικοί σκληροί ή άλλα συστήματα storage κλπ.

Btw η Java πέθανε. Το portability που ήταν υποτίθεται το δυνατό της χαρτί, αυτό το ίδιο τη σκότωσε.

jbingfa
Δημοσιεύσεις: 15
Εγγραφή: 13 Ιουν 2007 12:39
Επικοινωνία:

JBackup 1 - Προγραμμα για Windows, Linux, McOS

Δημοσίευση από jbingfa » 03 Αύγ 2009 00:38

[quote="agrippas"]Όχι, δε θα το χρησιμοποιούσα. Το UI είναι μεν απλό και βασικό αλλά δεν ευκολύνει καθόλου σε σχέση με το terminal και επίσης έχει ελλείψεις:

1. Λείπουν τα στοιχεία ελέγχου του παραθύρου και για να το κλείσει κάποιος πρέπει να κάνει right click από το Panel.

2. Τα control elements είναι ξένα προς τη gnome.

3. Δεν με καθησυχάζει ότι δεν θα σβήσει υπάρχοντα χρήσιμα δεδομένα αντικαθιστώντας τα με άχρηστα. Το backup είναι μεγάλο καλό για τα αρχεία αλλά μπορεί να γίνει και μεγάλος διάολος (πχ. overwrite ένα χρήσιμο αρχείο της Τετάρτης με ένα άχρηστο της Πέμπτης). Τι συμβαίνει σ' αυτήν την περίπτωση;

Είναι σαν να προσπαθείς ανεπιτυχώς να ξαναφτιάξεις τον τροχό ενώ υπάρχουν ήδη τα εργαλεία. Θες να φτιάξεις κάτι πραγματικά καλό και χρήσιμο; Εδώ δες:

Φτιάξε ένα GUI σε GTK που θα ενοποιεί το tar, το cron και το cp/mv ή το find. Ο χρήστης θα βλέπει κουτάκια και checkboxes ενώ εσύ θα κάνεις όλη τη δύσκολη δουλειά στο background με εντολές του terminal. Να συνδέεται με web servers για ασφαλή online αποθήκευση αρχείων, να καταλαβαίνει αν είναι συνδεμένα στο pc εξωτερικοί σκληροί ή άλλα συστήματα storage κλπ.

Btw η Java πέθανε. Το portability που ήταν υποτίθεται το δυνατό της χαρτί, αυτό το ίδιο τη σκότωσε.[/quote]

1. Σε ευχαριστω για το χρονο σου να τσεκαρεις το προγραμμα
2. Το προγραμμα τονισα οτι απευθυνεται σε ανθρωπους που ζητουν απλοτητα στη χρηση οχι σε linux gurus (οπως δικαια εισαι εσυ).
3. Η java εχει ακομα πολλα καρβελια ακομα μεχρι να τα τιναξει. Το κινητο που εχεις εχει κατα πασα πιθανοτητα J2ME. Ο ανταγωνισμος κανει τεχνολογιες οπως τη java και το .NET να ειναι στην αιχμη της πληροφορικης. Εκτος αυτου η εκδοση 6 ειναι στα καλυτερα της με την 7 να "δενει" ακομα περισσοτερο με το desktop χωρια το j2me 3 για κινητα.
4. Προγραμματα οπως το tar οπως εγραψες πολυ σωστα ειναι κονσολας με εντολες να μοιαζουν λιγο μυστηριωδης (το λιγοτερο) στους μη μυημενους. Τα προγραμματα που γραφω (για την ωρα) απευθυνονται σε αυτους που αμα για καποιο λογο χρησιμοποιουν ανομοιογενες δικτυο να εχουν εργαλεια ανεξαρτητος λειτουργικου και ακριβως μα μην τρομαξουν με τη κονσολα του Linux η οποια ειναι τρομερο εργαλειο σε χρηστες που ξερουν τι κανουν.
5. O λογος που δημιουργω το τροχο ειναι για να μην εχω προβληματα συμβατοτητας με τις επομενες εκδοσεις bash η κονσολας στα windows. Η λογικη που προτεινες ειναι ιδια σαν να εχεις ενα batch αρχειο στο dos. Το προβλημα και παλι ειναι portability. Με τη java to αποφευγω αυτο κατα κορον. Η λογικη ειναι οπως της C με τη διαφορα οτι το προγραμμα Java δεν χρειαζεται να το κανεις compile (αν ο πηγαιος κωδικας ειναι C) προκειμενου να βεβαιωθεις οτι θα τρεχει σωστα στη συγκεκριμενη εκδοση Linux η ακομα και Windows.

Θεωρητικα και η εκδοση που κατεβασες υποστηριζει δημιουργια αντιγραφων ασφαλειας μεσω δικτυου αλλα μια και την εγραψα για συστηματα που εχουν εξωτερικο σκληρο συνηθως η tape drive. Αν δεν εχεις τιποτα να χασεις (το εννοω) δοκιμασε το και πες μου σε διαφορετικη περιπτωση μη πεις οτι δεν προειδοποιησα για απροβλεπτες συνεπειες.

Παρα κατι Τελος αυτου η ταχυτητα στις εικονικες μηχανες πλεον ειναι συγκρισιμη με εκτελεσιμα αρχεια που εχουν δημιουργηθει με compilers C & C++.

Τελος για αυτο που θελω η java ειναι just fine και με το παραπανω (Οπως και η C#).

Ανεβασα snapshot του JBACKUP 2 στο youtube για να παρω comments. To προγραμμα Θελει δουλιτσα μια και θα εχει περισσοτερες λειτουργιες, αν ενδιαφερεσαι σε ενοχλω παλι.

Να σαι καλα.
Ευχαριστω και παλι για τα σχολειο.

:)

Άβαταρ μέλους
cherouvim
Script Master
Δημοσιεύσεις: 3137
Εγγραφή: 13 Ιούλ 2005 22:56
Τοποθεσία: Athens, Greece
Επικοινωνία:

JBackup 1 - Προγραμμα για Windows, Linux, McOS

Δημοσίευση από cherouvim » 03 Αύγ 2009 11:49

agrippas έγραψε:Btw η Java πέθανε.
καλό!

jbingfa
Δημοσιεύσεις: 15
Εγγραφή: 13 Ιουν 2007 12:39
Επικοινωνία:

JBackup 1 - Προγραμμα για Windows, Linux, McOS

Δημοσίευση από jbingfa » 03 Αύγ 2009 18:10

[quote="cherouvim"][quote="agrippas"]Btw η Java πέθανε.[/quote]
καλό![/quote]

Αν μιλας για αυτο που πε ο Aggripas
Μπα ζει και βασιλευει και απο Servers και desktop μεχρι κινητα κυριευει (Για την ωρα).

Μεχρι να τα τιναξει και να χρησιμοποιουμε κατι αλλο.

Το tune up 2009 to ξερει κανεις η το FL Studio? Αν ναι οι 2 εταιρειες χρησιμοποιουν Delphi η οποια εχει δηλωθει ως "νεκρη" εδω και κατι χρονια. Τυπικα αναφερω οτι και τα 2 προγραμματα θεωρουνται απο τα καλυτερα στην κατηγορια τους με χιλιαδες κατεβασματα.

Ανεβασα εκδοση του JBACKUP 1 με κατι αλλαγες και μικροδιορθωσεις. Οσοι πιστοι η απιστοι προσελθετε.

H συζητα ειναι αρκετα ενδιαφερουσα.
Να στε καλα.

:)

Άβαταρ μέλους
Connor MacLeod
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 13372
Εγγραφή: 07 Φεβ 2005 13:36
Τοποθεσία: Κοζάνη
Επικοινωνία:

JBackup 1 - Προγραμμα για Windows, Linux, McOS

Δημοσίευση από Connor MacLeod » 03 Αύγ 2009 20:56

H Java τινει να καθιεροθει(αν και θα έλεγα οτι το εχει κάνει ίδη)
στις φοριτες συσκευες(PDAs,Cell Phones, etc....).

Οσο για το backup, χρησμοποιω time capsule εδω και καμια βδομάδα περίπου(1 backup εκανα) που Εβγαλε η apple την Εκδοση με τα 2ΤΒ και είμαι υπέρευχαριστιμένος.
Και οχι οτι θα χρειαστει το backup στους mac μου(2 τον αριθμο), απλα επιδη μαρεσε το time capsule καιτο πήρα,είπα να μην το κοιταω μόνο, αλλα να το χρησμοποιησω.

Στα PC την java την αποφέυγω γιατι ειναι τρομερά βαρια.
Τα 2 προγράμματα (και μοναδικα) που χρησμοποιω java ειναι ο vuze και το jdownloader.
Και αν βρω αντικαταστάστες εχουν φύγει με τις κλοτσιες

jbingfa
Δημοσιεύσεις: 15
Εγγραφή: 13 Ιουν 2007 12:39
Επικοινωνία:

JBackup 1 - Προγραμμα για Windows, Linux, McOS

Δημοσίευση από jbingfa » 04 Αύγ 2009 15:36

[quote="Connor MacLeod"]H Java τινει να καθιεροθει(αν και θα έλεγα οτι το εχει κάνει ίδη)
στις φοριτες συσκευες(PDAs,Cell Phones, etc....).

Οσο για το backup, χρησμοποιω time capsule εδω και καμια βδομάδα περίπου(1 backup εκανα) που Εβγαλε η apple την Εκδοση με τα 2ΤΒ και είμαι υπέρευχαριστιμένος.
Και οχι οτι θα χρειαστει το backup στους mac μου(2 τον αριθμο), απλα επιδη μαρεσε το time capsule καιτο πήρα,είπα να μην το κοιταω μόνο, αλλα να το χρησμοποιησω.

Στα PC την java την αποφέυγω γιατι ειναι τρομερά βαρια.
Τα 2 προγράμματα (και μοναδικα) που χρησμοποιω java ειναι ο vuze και το jdownloader.
Και αν βρω αντικαταστάστες εχουν φύγει με τις κλοτσιες[/quote]

Απαντηση : Οσον αφορα την ταχυτητα διαφωνω. Η Java οπως και το .ΝΕΤ εχουν συστημα το οποιο ειναι συγκρισιμο σε ταχυτητα με εφαρμογες γραμμενες σε C. Απο εκει και περα ειναι θεμα του προγραμματιστη ποση μνημη θα καταλαβει η λυση και τι ακριβως θα κανει.

Το προγραμμα που εγραψα ειναι μολις 10 ΚΒ. Το εγραψα επιτηδες για να ειναι γρηγορο στο κατεβασμα μια και υπαρχουν πολλοι που ακομα και τωρα εχουν 56η συνδεση.

Αν εχεις χρονο Googlise to και δες τα τελευταια benchmarks τοσο για τη Java οσο και του .ΝΕΤ

Υπο αυτη την εννοια αν ειναι θεμα προκαταλειψης γιατι και μονο ειναι Java Η C# αυτα καμια φορα συμβαινουν σε ολους μας.

Οσον αφορα το time capsule η λογικη σου ειναι παρομοια με του αλλου παιδιου που υποστηριζει το tar στο linux αλλα σε hardwarikη φαση (Αν ειναι αυτο που εχω ακουστα). Απο τη στιγμη που κανεις τη δουλεια σου και δεν εχεις προβληματα σεβαστο. Το JBACKUP 1 δεν χρειαζεται μια συσκευη dedicated για αντιγραφα ασφαλειας απλως ενα εξωτερικο σκληρο (στη καλυτερη) οπου η λυση θα δημιουργει το αντιγραφο (Πεφτει και το συνολικο κοστος αγορας καποιου εξιδικευμενου συστηματος ετσι).

Παντως, αποδειξη το οτι η apple παιρνει στα σοβαρα τη java ειναι οτι εχουν ειδικη ομαδα που δημιουργει τις εκδοσεις της εικονικης μηχανης για το λειτουργικο τους με ειδικα tweakings απο την ομαδα της apple προκειμενου να διαφημισουν τοσο το λειτουργικο οσο και να προτρεψουν προγραμματιστες που γραφουν κωδικα σε java να δημιουργησουν λυσεις αποκλειστικα για την apple.

Δεν ειμαι οπαδος java απλως κανω προγραμματισμο με τη "φιλοδοξια" να φτιαξω κατι αρκετα ευκολο και χρησιμο στο ευρυ κοινο ανεξαρτητος πλατφορμας με ευκολια συντηρησης μακροπροθεσμα.

Γραφω επισης σε C#, C Και παλια εγραφα σε pascal και Delphi οπως πολυς κοσμος (ποτε hobistika ποτε οχι).

Τελευταια ξεκινησα να φτιαχνω επιπεδα και για WIII, CNC 3, KAI Unreal Tournament 3 οποιος ενδιαφερεται κραξτε ελευθερα. Αν ψαξετε στο 4shared θα βρειτε σχετικα και κατεβαστε η μοιραστητε ελευθερα (account : jbingfa παντα).

Η συζητα εχει παντα ενδιαφερον.
Να στε καλα.
Καλα Μπανια.
Για την ωρα Χαιρετω.

:)

Υ.Γ

ΑΝΕΒΑΣΑ Την Εκδοση 1.1b. Για να ειστε βεβαιοι οτι εχετε την εκδοση 1.1b πατηστε F1.
Εκανα μικροδιορθωσεις (Οπως οταν το συστημα κανει αποθηκευση μεγαλου αρχειου (Πανω απο 500 Μεγα).

Τωρα επισης το προγραμμα δεν καταναλωνει μεγαλο ποσοστο επεξεργαστικης ισχυος.

Να στε καλα.

:)

Apostolis_38
Δημοσιεύσεις: 1969
Εγγραφή: 14 Φεβ 2008 16:20
Τοποθεσία: ΠΕΙΡΑΙΑΣ

JBackup 1 - Προγραμμα για Windows, Linux, McOS

Δημοσίευση από Apostolis_38 » 06 Αύγ 2009 00:59

Μία παρατήρηση. Το 7zip παίζει (αν δεν κάνω λάθος) μέσω wine.
Λίγο "βαρύ" για κάποιον φρέσκο switcher να ασχοληθεί με μία τέτοια διαδικασία. Αν είναι αρκετά ψαγμένος ή θέλει να ψαχτεί με το Linux μάλλον θα στραφεί αλλού όπως σημειώνει κι ο agrippas.

Άβαταρ μέλους
nirvana
Δημοσιεύσεις: 241
Εγγραφή: 01 Σεπ 2005 18:28
Τοποθεσία: Αγ. Παρασκευή

JBackup 1 - Προγραμμα για Windows, Linux, McOS

Δημοσίευση από nirvana » 06 Αύγ 2009 02:06

Υπάρχουν native προγράμματα στο linux για 7zip οπως π.χ. το 7z το οποίο σε κάποιες διανομές τουλάχιστον είναι και προεγκατεστημένο.

Κώδικας: Επιλογή όλων

7z e example.7z

Apostolis_38
Δημοσιεύσεις: 1969
Εγγραφή: 14 Φεβ 2008 16:20
Τοποθεσία: ΠΕΙΡΑΙΑΣ

JBackup 1 - Προγραμμα για Windows, Linux, McOS

Δημοσίευση από Apostolis_38 » 06 Αύγ 2009 10:43

Ολο και κάτι μαθαίνουμε :)

jbingfa
Δημοσιεύσεις: 15
Εγγραφή: 13 Ιουν 2007 12:39
Επικοινωνία:

JBackup 1 - Προγραμμα για Windows, Linux, McOS

Δημοσίευση από jbingfa » 07 Αύγ 2009 03:14

[quote="Apostolis_38"]Μία παρατήρηση. Το 7zip παίζει (αν δεν κάνω λάθος) μέσω wine.
Λίγο "βαρύ" για κάποιον φρέσκο switcher να ασχοληθεί με μία τέτοια διαδικασία. Αν είναι αρκετά ψαγμένος ή θέλει να ψαχτεί με το Linux μάλλον θα στραφεί αλλού όπως σημειώνει κι ο agrippas.[/quote]

Για νεους switchers που θελουν να αποσυμπιεσουν το προγραμματακι JBACKUP αλλα και να αποφυγουν τη κονσολα : http://code.google.com/p/k7z/

To ubuntu εχει τον archive manager οποτε κατα πασα πιθανοτητα δεν θα εχει προβλημα στην αποσυμπιεση.

To Suse εχει τον Xarchiver

Υπαρχει και το uniextractor αλλα αυτο παιζει μονο σε windows απο οσο ξερω.

Google it.

Αν υπαρχει ζητηση για κατι που να ειναι σα τον uniextractor αλλα cross platform μπορει να κατσω να φτιαξω κατι.

Καλη η παρατηρηση!

:)

jbingfa
Δημοσιεύσεις: 15
Εγγραφή: 13 Ιουν 2007 12:39
Επικοινωνία:

JBackup 1 - Προγραμμα για Windows, Linux, McOS

Δημοσίευση από jbingfa » 07 Αύγ 2009 03:34

[quote="Apostolis_38"]Ολο και κάτι μαθαίνουμε :)[/quote]

Οντως!!!

Τα προαναφερθεντα προγραμματα αποσυμπιεσης δεν εχουν λειτουργια schedule. Εν μερει εκει "κολλαει" και το jbackup. Αν εχεις ενα μεγαλο αρχειο π.x zip που to anaβαθμιζεις τακτικα και θελεις να εχεις ενα αντιγραφο σε ενα εξωτερικο σκληρο χωρις να μπλεκεις με πολλες επιλογες.

Το JBACKUP ειναι Κατι μεταξυ tar και xarchiver (αντικειμενικα τοσο tar στη λογικη του shdeduling οσο και του 7 zip στη λογικη του backup αλλα οχι της συμπιεσης) αλλα σε cross platform φαση και με GUI που να ειναι γνωστο στο χρηστη ανεξαρτητου πλατφορμας χωρις να μπλεκεις με δυσνοητες native εντολες η λειτουργιες για λογους ανεξαρτησιας σε σχεση με αυτο που θελεις να κανεις : Απλως τη δουλεια σου.

Πλακα πλακα η παρατηρα με ψηνει να δω αν θα μπορουσα να περασω δυνατοτητες συμπιεσης στο JBACKUP 2.

Εχουμε μελλον ακομα.

:)

Άβαταρ μέλους
nirvana
Δημοσιεύσεις: 241
Εγγραφή: 01 Σεπ 2005 18:28
Τοποθεσία: Αγ. Παρασκευή

JBackup 1 - Προγραμμα για Windows, Linux, McOS

Δημοσίευση από nirvana » 08 Αύγ 2009 14:42

Για linux είναι σχετικά εύκολο. Κάνεις ένα pipe την δική σου εφαρμογή με την bzip2 είτε με shell script, είτε μεσω java, c++ κλπ. Έτσι δεν μπλέκεις ιδιαίτερα και επείσης χρησιμοποιείς έναν πολύ καλό αλγόριθμο συμπίεσης. :wink:

Απάντηση

Επιστροφή στο “Linux Guide”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες