πως κανω resize ενα script?

Ερωτήσεις και απαντήσεις σχετικές με την HTML, XHTML και την κατασκευή σελίδων για το Web.

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators

Απάντηση
dim1121
Δημοσιεύσεις: 47
Εγγραφή: 22 Ιουν 2009 19:50

πως κανω resize ενα script?

Δημοσίευση από dim1121 » 03 Αύγ 2009 21:02

θελω να ενσωματωσω στη σελιδα μου ενα script.. αυτο:

<script src="http://*******.js" type="text/javascript"></script>

αν αυτο το σκριπτ ανοιγει σε διαστασεις 1000*750, μηπως ξερει κανεις πως μπορω να το κανω resize στο 50% του μεγεθος του?

σας ευχαριστω πολυ εκ των προτερων!

Άβαταρ μέλους
inBlogger
Δημοσιεύσεις: 576
Εγγραφή: 18 Απρ 2009 01:55
Τοποθεσία: Αθήνα.
Επικοινωνία:

πως κανω resize ενα script?

Δημοσίευση από inBlogger » 03 Αύγ 2009 21:47

Λογικά θα γίνεται με CSS
Δοκίμασες να το βάλεις μέσα σε ένα div και να ορίσεις στο CSS τις συγκεκριμένες διαστάσεις που θές; Μου φαινεταί ότι θα μπορούσε να λειτουργήσει έτσι.
&#8226; inBlog.gr - Ενημερωτικό blog για SEO, Marketing, Social Media κ.α. ;-)
&#8226; w24.gr Forum - Ελληνική κοινότητα για Webmasters, SEO, internet marketing και affiliate marketers.(απο το 2009!)
&#8226;Travel Blog

dim1121
Δημοσιεύσεις: 47
Εγγραφή: 22 Ιουν 2009 19:50

πως κανω resize ενα script?

Δημοσίευση από dim1121 » 04 Αύγ 2009 01:38

παρολο το div , το object εμφανιζεται μισο! οχι μειωμενο μεγεθος αλλα μισο! καποια αλλη ιδεα?

Άβαταρ μέλους
Basilakis
PHP Moderator
Δημοσιεύσεις: 8574
Εγγραφή: 17 Νοέμ 2003 13:03
Τοποθεσία: Womans' Brain
Επικοινωνία:

πως κανω resize ενα script?

Δημοσίευση από Basilakis » 04 Αύγ 2009 11:51

ποιο script? URL κάτι;

inblogger εάν χρησιμοποιεί ένα javascript για να δείξει μεγέθος, αυτό σημαίνει πως μπορεί να κάνει resize μέσα απο το javascript.

Η ιδέα του div, το προκάλεσε αυτό που αναφέρει νομίζω...

dim1121
Δημοσιεύσεις: 47
Εγγραφή: 22 Ιουν 2009 19:50

πως κανω resize ενα script?

Δημοσίευση από dim1121 » 04 Αύγ 2009 12:13

<script src="http://*******.js" type="text/javascript"></script>

αυτο ειναι το σκριπτ! και ανοιγει εναν player στην ουσια! τον ανοιγει σε διαστασεις 1000*800 ενω εγω θελω να τον ανοιγει στο 50% του...

Άβαταρ μέλους
ThyClub
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 5312
Εγγραφή: 17 Νοέμ 2003 00:21
Τοποθεσία: Hell's Kitchen
Επικοινωνία:

πως κανω resize ενα script?

Δημοσίευση από ThyClub » 04 Αύγ 2009 12:15

dim1121 έγραψε:<script src="http://*******.js" type="text/javascript"></script>

αυτο ειναι το σκριπτ! και ανοιγει εναν player στην ουσια! τον ανοιγει σε διαστασεις 1000*800 ενω εγω θελω να τον ανοιγει στο 50% του...
Βάλε τον κώδικα σε [ code ][ /code ] γιατί έτσι τον λογοκρίνει το φόρουμ.

dim1121
Δημοσιεύσεις: 47
Εγγραφή: 22 Ιουν 2009 19:50

πως κανω resize ενα script?

Δημοσίευση από dim1121 » 04 Αύγ 2009 12:17

Κώδικας: Επιλογή όλων

<script src="http&#58;//*******.js" type="text/javascript"></script> 
οκ! δεν το ηξερα sorry!! :kaloe: :kaloe:

Άβαταρ μέλους
ThyClub
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 5312
Εγγραφή: 17 Νοέμ 2003 00:21
Τοποθεσία: Hell's Kitchen
Επικοινωνία:

πως κανω resize ενα script?

Δημοσίευση από ThyClub » 04 Αύγ 2009 12:21

Δεν το βγάζει με τπτ. Βασικά γράψε το όνομα του αρχείου και την πλήρη διαδρομή και βάλε τελείες ανάμεσα στα γράμματα γιατί μάλλον γενικά λογοκρίνει το συγκεκριμένο.

dim1121
Δημοσιεύσεις: 47
Εγγραφή: 22 Ιουν 2009 19:50

πως κανω resize ενα script?

Δημοσίευση από dim1121 » 04 Αύγ 2009 12:31

Κώδικας: Επιλογή όλων

<script language="JavaScript" type="text/javascript" src="http&#58;//admin.brightcove.com/js/BrightcoveExperiences.js"></script>
<object id="myExperience" class="BrightcoveExperience">
  <param name="bgcolor" value="#FFFFFF">
  <param name="width" value="850">
  <param name="height" value="500">

  <param name="playerID" value="28343272001">
  <param name="publisherID" value="20240416001">
  <param name="isVid" value="true">
  <param name="isUI" value="true">
</object>
αυτος ο κωδικας εμφανιζει εναν player... αυτο θελω στη σελιδα μου να εμφανιζεται στο 50% του μεγεθους του!!!

Άβαταρ μέλους
Basilakis
PHP Moderator
Δημοσιεύσεις: 8574
Εγγραφή: 17 Νοέμ 2003 13:03
Τοποθεσία: Womans' Brain
Επικοινωνία:

πως κανω resize ενα script?

Δημοσίευση από Basilakis » 04 Αύγ 2009 12:45

Άλαξε τις παρακάτω τιμές,

<param name="width" value="850">
<param name="height" value="500">

σε

<param name="width" value="425">
<param name="height" value="350">

dim1121
Δημοσιεύσεις: 47
Εγγραφή: 22 Ιουν 2009 19:50

πως κανω resize ενα script?

Δημοσίευση από dim1121 » 04 Αύγ 2009 12:53

αυτο μικραινει το παραθυρο εμφανισης του player αλλα οχι τον player! αυτο εχει ως αποτελεσμα o player να κοβεται στη μεση! :roll: :roll:

Άβαταρ μέλους
Basilakis
PHP Moderator
Δημοσιεύσεις: 8574
Εγγραφή: 17 Νοέμ 2003 13:03
Τοποθεσία: Womans' Brain
Επικοινωνία:

πως κανω resize ενα script?

Δημοσίευση από Basilakis » 04 Αύγ 2009 12:57

Δυο άλλες αλαγές, δοκίμασε το

pDefaultParam.width='100%'

μέσα στο script σου να το κάνεις 50% ή alt='Get Flash Player' width='314' height='200' border='0'></a> να αλάξεις αυτές τι τιμές

dim1121
Δημοσιεύσεις: 47
Εγγραφή: 22 Ιουν 2009 19:50

πως κανω resize ενα script?

Δημοσίευση από dim1121 » 04 Αύγ 2009 13:18

μπορεις να το φτιαξεις εσυ μεσα στο script? το κανω λαθος.. :-? :-? :-?

Απάντηση

Επιστροφή στο “HTML και XHTML”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες