i frame pos to kanw ..?

Από που να ξεκινήσω; Που θα βρω; κ.α. γενικές ερωτήσεις για την δημιουργία μιας ιστοσελίδας.

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators

Απάντηση
NDH
Δημοσιεύσεις: 403
Εγγραφή: 03 Φεβ 2009 13:56
Επικοινωνία:

i frame pos to kanw ..?

Δημοσίευση από NDH » 15 Σεπ 2009 17:32

Kalispera pedia pos mporw na kanw ena i frame parathiro otan einai scrolling na katevenei automata terma katw?


NDH
Δημοσιεύσεις: 403
Εγγραφή: 03 Φεβ 2009 13:56
Επικοινωνία:

i frame pos to kanw ..?

Δημοσίευση από NDH » 15 Σεπ 2009 18:12

file m les na min epsaksa esto kai ligo den to lene osa site exw dei

Άβαταρ μέλους
Basilakis
PHP Moderator
Δημοσιεύσεις: 8574
Εγγραφή: 17 Νοέμ 2003 13:03
Τοποθεσία: Womans' Brain
Επικοινωνία:

i frame pos to kanw ..?

Δημοσίευση από Basilakis » 15 Σεπ 2009 18:23

Το πρώτο αποτέλεσμα απο το google

Κώδικας: Επιλογή όλων

<iframe src ="html_intro.asp" width="100%" height="300">
  <p>Your browser does not support iframes.</p>
</iframe>
τι παραπάνω χρειάζεσαι;

NDH
Δημοσιεύσεις: 403
Εγγραφή: 03 Φεβ 2009 13:56
Επικοινωνία:

i frame pos to kanw ..?

Δημοσίευση από NDH » 15 Σεπ 2009 18:27

i frame kserw na kanw na kanei auto scrolling down eipa thelw

Άβαταρ μέλους
Basilakis
PHP Moderator
Δημοσιεύσεις: 8574
Εγγραφή: 17 Νοέμ 2003 13:03
Τοποθεσία: Womans' Brain
Επικοινωνία:

i frame pos to kanw ..?

Δημοσίευση από Basilakis » 15 Σεπ 2009 18:34

προσθέτεις την ιδιότητα scrolling="yes"

NDH
Δημοσιεύσεις: 403
Εγγραφή: 03 Φεβ 2009 13:56
Επικοινωνία:

i frame pos to kanw ..?

Δημοσίευση από NDH » 15 Σεπ 2009 18:42

AN TO KANW AUTO APLA THA IPARXEI SCROLLING egw thelw na kanei AUTO SCROLLING PROs TA KATW

NDH
Δημοσιεύσεις: 403
Εγγραφή: 03 Φεβ 2009 13:56
Επικοινωνία:

i frame pos to kanw ..?

Δημοσίευση από NDH » 15 Σεπ 2009 18:48

MOLIS VRIKA AUTO ALLA DEN KSERW NA TO XRISIMOPOIISO GT EGW PHP KSERW POIO POLU

Κώδικας: Επιλογή όλων

<script type="text/javascript">
<!--
function pageScroll&#40;&#41; &#123;

window.scrollBy&#40;0,50&#41;;
scrolldelay = setTimeout&#40;'pageScroll&#40;&#41;',200&#41;; //Increase this # to slow down, decrease to speed up scrolling

&#125;
//-->
</script>

Άβαταρ μέλους
fafos
Script Master
Δημοσιεύσεις: 6234
Εγγραφή: 30 Νοέμ 2004 03:09

i frame pos to kanw ..?

Δημοσίευση από fafos » 15 Σεπ 2009 18:53

me javascript:

Κώδικας: Επιλογή όλων

<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http&#58;//www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<html>
<head>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=iso-8859-7">
<meta http-equiv="Content-Style-Type" content="text/css">
<title></title>

<script type="text/javascript">

/***********************************************
* IFrame SSI script II- © Dynamic Drive DHTML code library &#40;http&#58;//www.dynamicdrive.com&#41;
* Visit DynamicDrive.com for hundreds of original DHTML scripts
* This notice must stay intact for legal use
***********************************************/

//Input the IDs of the IFRAMES you wish to dynamically resize to match its content height&#58;
//Separate each ID with a comma. Examples&#58; &#91;"myframe1", "myframe2"&#93; or &#91;"myframe"&#93; or &#91;&#93; for none&#58;
var iframeids=&#91;"upfr"&#93;

//Should script hide iframe from browsers that don't support this script &#40;non IE5+/NS6+ browsers. Recommended&#41;&#58;
var iframehide="yes"

var getFFVersion=navigator.userAgent.substring&#40;navigator.userAgent.indexOf&#40;"Firefox"&#41;&#41;.split&#40;"/"&#41;&#91;1&#93;
var FFextraHeight=parseFloat&#40;getFFVersion&#41;>=0.1? 50 &#58; 0 //extra height in px to add to iframe in FireFox 1.0+ browsers

function resizeCaller&#40;&#41; &#123;
var dyniframe=new Array&#40;&#41;
for &#40;i=0; i<iframeids.length; i++&#41;&#123;
if &#40;document.getElementById&#41;
resizeIframe&#40;iframeids&#91;i&#93;&#41;
//reveal iframe for lower end browsers? &#40;see var above&#41;&#58;
if &#40;&#40;document.all || document.getElementById&#41; && iframehide=="no"&#41;&#123;
var tempobj=document.all? document.all&#91;iframeids&#91;i&#93;&#93; &#58; document.getElementById&#40;iframeids&#91;i&#93;&#41;
tempobj.style.display="block"
&#125;
&#125;
&#125;

function resizeIframe&#40;frameid&#41;&#123;
var currentfr=document.getElementById&#40;frameid&#41;
if &#40;currentfr && !window.opera&#41;&#123;
currentfr.style.display="block"
if &#40;currentfr.contentDocument && currentfr.contentDocument.body.offsetHeight&#41; //ns6 syntax
currentfr.height = currentfr.contentDocument.body.offsetHeight+FFextraHeight; 
else if &#40;currentfr.Document && currentfr.Document.body.scrollHeight&#41; //ie5+ syntax
currentfr.height = currentfr.Document.body.scrollHeight;
if &#40;currentfr.addEventListener&#41;
currentfr.addEventListener&#40;"load", readjustIframe, false&#41;
else if &#40;currentfr.attachEvent&#41;&#123;
currentfr.detachEvent&#40;"onload", readjustIframe&#41; // Bug fix line
currentfr.attachEvent&#40;"onload", readjustIframe&#41;
&#125;
&#125;
&#125;

function readjustIframe&#40;loadevt&#41; &#123;
var crossevt=&#40;window.event&#41;? event &#58; loadevt
var iframeroot=&#40;crossevt.currentTarget&#41;? crossevt.currentTarget &#58; crossevt.srcElement
if &#40;iframeroot&#41;
resizeIframe&#40;iframeroot.id&#41;;
&#125;

function loadintoIframe&#40;iframeid, url&#41;&#123;
if &#40;document.getElementById&#41;
document.getElementById&#40;iframeid&#41;.src=url
&#125;

if &#40;window.addEventListener&#41;
window.addEventListener&#40;"load", resizeCaller, false&#41;
else if &#40;window.attachEvent&#41;
window.attachEvent&#40;"onload", resizeCaller&#41;
else
window.onload=resizeCaller

</script>

</head>
<body><iframe id="upfr" src="kapoia_selida.html" scrolling="no" marginwidth="0" marginheight="0" frameborder="0" vspace="0" hspace="0" style="overflow&#58;visible; width&#58;100%; display&#58;none"></iframe></body>
</html>
Οι πάνες και οι πολιτικοί πρέπει να αλλάζονται συχνά για τον ίδιο λόγο...

NDH
Δημοσιεύσεις: 403
Εγγραφή: 03 Φεβ 2009 13:56
Επικοινωνία:

i frame pos to kanw ..?

Δημοσίευση από NDH » 15 Σεπ 2009 19:03

me skotoses alla tha prospathisw na vgalo akri an kai den kserw polu java pantos thanks

Άβαταρ μέλους
fafos
Script Master
Δημοσιεύσεις: 6234
Εγγραφή: 30 Νοέμ 2004 03:09

i frame pos to kanw ..?

Δημοσίευση από fafos » 15 Σεπ 2009 19:06

NDH έγραψε:me skotoses alla tha prospathisw na vgalo akri an kai den kserw polu java pantos thanks
ti se skotosa? aplos allazeis to src="kapoia_selida.html" me to diko sou link... to script to afhneis opos exei..
Οι πάνες και οι πολιτικοί πρέπει να αλλάζονται συχνά για τον ίδιο λόγο...

NDH
Δημοσιεύσεις: 403
Εγγραφή: 03 Φεβ 2009 13:56
Επικοινωνία:

i frame pos to kanw ..?

Δημοσίευση από NDH » 15 Σεπ 2009 19:32

nai allo enoousa alla na s pw to evala kai nomizw mpa alla katse tha ksanadw to mono pou piraksa itan to width kai height

Άβαταρ μέλους
fafos
Script Master
Δημοσιεύσεις: 6234
Εγγραφή: 30 Νοέμ 2004 03:09

i frame pos to kanw ..?

Δημοσίευση από fafos » 15 Σεπ 2009 19:40

NDH έγραψε:nai allo enoousa alla na s pw to evala kai nomizw mpa alla katse tha ksanadw to mono pou piraksa itan to width kai height
mono to width pou exei sto style tou iframe allazeis an thes... to script den to peirazeis..
Οι πάνες και οι πολιτικοί πρέπει να αλλάζονται συχνά για τον ίδιο λόγο...

NDH
Δημοσιεύσεις: 403
Εγγραφή: 03 Φεβ 2009 13:56
Επικοινωνία:

i frame pos to kanw ..?

Δημοσίευση από NDH » 15 Σεπ 2009 19:48

oxi den piraksa

NDH
Δημοσιεύσεις: 403
Εγγραφή: 03 Φεβ 2009 13:56
Επικοινωνία:

i frame pos to kanw ..?

Δημοσίευση από NDH » 15 Σεπ 2009 20:07

to apotelesma enai na min vgazei scrollbar kai na dixnei ena iframe me atelioto height

Απάντηση

Επιστροφή στο “Γενικές ερωτήσεις κατασκευής ιστοσελίδων”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες