Πως μπορώ να κάνω ένα member login

Σε αυτή την περιοχή μπορείτε να βρείτε ή να αναζητήσετε πληροφορίες σχετικές με την PHP

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators, PHP Moderators

Απάντηση
caterinathiva
Δημοσιεύσεις: 42
Εγγραφή: 10 Ιουν 2009 00:29
Τοποθεσία: ΑΘΗΝΑ

Πως μπορώ να κάνω ένα member login

Δημοσίευση από caterinathiva » 18 Σεπ 2009 20:30

Πως μπορώ να κάνω ένα member login όπως είναι στο site http://www.eodxanthis.gr/.
Tην φόρμα μπορώ να την κάνω δεν υπάρχει πρόβλημα αλλά πως θα κάνω να λειτουργεί το κουμπί σύνδεση;
Kαι στην σελίδα δημιουργία λογαριασμού πως θα κάνω να λειτουργεί το κουμπί εγγραφή;


caterinathiva
Δημοσιεύσεις: 42
Εγγραφή: 10 Ιουν 2009 00:29
Τοποθεσία: ΑΘΗΝΑ

Πως μπορώ να κάνω ένα member login

Δημοσίευση από caterinathiva » 20 Σεπ 2009 22:46

Έκανα τα 4 αρχεία register.php, dbconnect.php, login.php, logout.php
Αλλά ακόμα δεν έχω κάνει το
CREATE TABLE `usertable` (
`id` INT NOT NULL AUTO_INCREMENT ,
`username` TEXT NOT NULL ,
`password` TEXT NOT NULL ,
PRIMARY KEY ( `id` )
);
γιατί δεν μπορώ να ανοίξω το phpmyadmin.
Πως μπορώ να το ανοίξω; Εχω κάνει την εγκατάσταση του phpmyadmin στο pc μου αλλά δεν ανοίγει όπως επίσης δεν ανοίγει το http://locallhost .
Όταν πατάω το κουμπί login μου βγάζει αυτό<< Το αρχείο /C:/Documents and Settings/user/Επιφάνεια εργασίας/siteeodviotias/neositet/<?=($_SERVER['PHP_SELF']);?> δεν βρέθηκε. Ελέγξτε τη διαδρομή και προσπαθήστε ξανά.>>.
Γιατί το βγάζει αυτό;

Άβαταρ μέλους
mrpc
WebDev Moderator
Δημοσιεύσεις: 3393
Εγγραφή: 03 Μάιος 2000 03:00
Τοποθεσία: Εξάρχεια
Επικοινωνία:

Πως μπορώ να κάνω ένα member login

Δημοσίευση από mrpc » 21 Σεπ 2009 10:36

Για απορίες που έχουν να κάνουν σχετικά με το script, καλό είναι να απαντάτε στο δικό του θέμα. Έτσι μπορεί να βοηθηθούν και άλλοι χρήστες.
Το πρόβλημα πάντως φαίνεται να είναι στον apache.

Απάντηση

Επιστροφή στο “PHP Προγραμματισμός”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης