Xrisi javascript me asp.net EPEIGON

Πληροφορίες σχετικές με την ASP, ASP.NET και με τις εφαρμογές που είναι γραμμένες με αυτήν.

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators

Απάντηση
masterserver
Δημοσιεύσεις: 66
Εγγραφή: 09 Ιουν 2008 10:43

Xrisi javascript me asp.net EPEIGON

Δημοσίευση από masterserver » 24 Σεπ 2009 22:12

Geia se lous.
Exw o eksis provlima.
exw ena arxeio .js pou periexei sinartiseis javascript. Autes tis sinartiseis thlw na tis xrisimopoiisw se ena web site pou ftiaxnw se asp.net me to visual studio 2008.
Pio sigekrimena thelw na parw mia timi apo ena textbox tin opoia tha xrisimopoiisw san orisma se mia sinartisi pou vriskete sto arxeio .js kai epeita na epistrepsw mia timi se ena label stin selida mou.
Pws mporw na to kanw auto?


Euxaristw

djsolid
Δημοσιεύσεις: 10
Εγγραφή: 03 Φεβ 2008 15:02

Xrisi javascript me asp.net EPEIGON

Δημοσίευση από djsolid » 05 Νοέμ 2009 02:58

Για δοκίμασε για να πάρεις την τιμή για το TextBox το εξής :
var txtValue = document.getElementById('<%= txt.ClientID %>').value

όπου txt το ID που έχεις δώσει στο TextBox. Ομοίως και για το Label...

Απάντηση

Επιστροφή στο “ASP, ASP.NET”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες