delete from database problem

Σε αυτή την περιοχή μπορείτε να βρείτε ή να αναζητήσετε πληροφορίες σχετικές με την PHP

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators, PHP Moderators

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
stevebat
Script Master
Δημοσιεύσεις: 307
Εγγραφή: 05 Αύγ 2009 15:54
Επικοινωνία:

delete from database problem

Δημοσίευση από stevebat » 28 Σεπ 2009 16:15

Γεια σας εχω ενα προβλημα εχω το αρχειο deldata.php για να διαγραφω τα μελοι αλλα δεν μου δουλευει !!! οταν παταω να διαγραψει κατι μου δεν κανει τπτ και το λινκ ειναι ετσι http://example.com/deldata.php?next=deletedata&next1= παρακατω ο κωδικας του αρχειου

Κώδικας: Επιλογή όλων

<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.0 Transitional//EN">
<html>
<head>
<title></title>

<script language="javascript">

function loud1&#40;basenm, min, max&#41;
&#123;
var mt1 = new Array;
fr1.data.value="";
var e, picked = 0;

for&#40;var i = min; i < max; i++&#41;
&#123;
      if &#40;document.fr1.elements&#91;basenm + i&#93;.checked==true&#41;
		&#123;
		mt1&#91;i&#93; = document.fr1.elements&#91;basenm + i&#93;.value;
		//confirm&#40;mt1&#91;i&#93;&#41;;
		   e = document.fr1.elements&#91;basenm + i&#93;
           picked++;
             fr1.data.value = fr1.data.value + "\"" + e.value + "\";";
		&#125;
 &#125;
fr1.data.value = fr1.data.value;
     
&#125;


function setCheckboxesRange&#40;the_form, do_check, basename, min, max&#41;
&#123;
    for &#40;var i = min; i < max; i++&#41; 
	&#123;
if &#40;typeof&#40;document.forms&#91;the_form&#93;.elements&#91;basename + i&#93;&#41; != 'undefined'&#41; 
		&#123;
   document.forms&#91;the_form&#93;.elements&#91;basename + i&#93;.checked = do_check;
        &#125;
if &#40;typeof&#40;document.forms&#91;the_form&#93;.elements&#91;basename + i + 'r'&#93;&#41; != 'undefined'&#41; 
		&#123;
document.forms&#91;the_form&#93;.elements&#91;basename + i + 'r'&#93;.checked = do_check;
        &#125;
    &#125;
    return true;
&#125;

</script>
</head>

<body text="#333333" link="#333333" vlink="#333333" alink="#333333">

<?php
$next = $HTTP_SERVER_VARS&#91;'QUERY_STRING'&#93;;
$mode1 = isset&#40;$HTTP_GET_VARS&#91;'user'&#93;&#41;;
$filename = $HTTP_GET_VARS&#91;"next"&#93;;
$filename1 = $HTTP_GET_VARS&#91;"next1"&#93;;

	
$link = mysql_connect&#40;'localhost', 'db', 'pass'&#41;;
if &#40;!$link&#41; &#123;
   die&#40;'Could not connect&#58; ' . mysql_error&#40;&#41;&#41;;
&#125;
mysql_select_db&#40;'stewas_user'&#41;;

if &#40;empty&#40;$HTTP_GET_VARS&#91;"next"&#93;&#41;&#41;
&#123;
global $data;
$sql = &#40;"SELECT * FROM usertable LIMIT 0 , 30"&#41;;
$result = mysql_query&#40;$sql&#41;;

$num = mysql_numrows&#40;$result&#41;;

echo "<form name=\"fr1\" action=\"deldata.php?next=deletedata&next1=$data\" method=\"POST\" onsubmit=\"javascript&#58;loud1&#40;'deldata', 1, ".$num."&#41;;\"><table>";

for&#40;$i=1; $i<$num+1; $i++&#41;
&#123;
$row = mysql_fetch_array&#40;$result&#41;;
echo&#40;"<tr bgcolor=\"#ccffee\"><td><input type=\"checkbox\" name=\"deldata".$i."\" value=\"DELETE FROM `usertable` WHERE `username` = '".$row&#91;'username'&#93;."' LIMIT 1\">".$row&#91;'username'&#93;."</td><td>".$row&#91;'password'&#93;."<br></td></tr>"&#41;;
&#125;

echo "<a href=\"#\" onclick=\"setCheckboxesRange&#40;'fr1', true, 'deldata', 0, ".$i."&#41;; return false;\">Check All</a> &nbsp; &nbsp; <a href=\"#\" onclick=\"setCheckboxesRange&#40;'fr1', false, 'deldata', 0, ".$i."&#41;; return false;\">Uncheck All</a>";
		
echo "<tr><td>&nbsp;</td><td>&nbsp;</td></tr><tr><td align=right>";
echo "<input type=hidden name=\"data\" value=\"\">";
echo "<input type=hidden name=action value=3>";
echo "<input type=\"submit\" name=\"deletedata\" value=\"DELETE\">";
echo "</td>";
echo "</tr>";
echo "</table></form><br><br>";
&#125;

if &#40;$action == "3"&#41;
&#123;

 $picks = urldecode&#40;stripslashes&#40;$data&#41;&#41;;

  $data1=split&#40;";",$picks&#41;;

	array_pop&#40;$data1&#41;;  

foreach &#40;$data1 as $k => $v &#41; 
&#123;
echo "row to be deleted&#58; &#40;".$data1&#91;$k&#93;."&#41; <br><br>";
$sql = &#40;$data1&#91;$k&#93;&#41;;
$result = mysql_query&#40;$sql&#41;;
&#125;


$sql1 = &#40;"SELECT * FROM usertable LIMIT 0 , 30"&#41;;
$result1 = mysql_query&#40;$sql1&#41;;

$num = mysql_numrows&#40;$result1&#41;;
echo "<table>";
			for&#40;$i=0; $i<$num; $i++&#41;
			&#123;
				$row = mysql_fetch_array&#40;$result1&#41;;
				echo&#40;"<tr bgcolor=\"#ccffee\"><td><input type=\"checkbox\" name=\"deldata\" value=\"".$row&#91;'username'&#93;."\">".$row&#91;'username'&#93;."</td><td>".$row&#91;'password'&#93;."<br></td>".$row&#91;'id'&#93;."</tr>"&#41;;
				&#125;
	echo "</table>";
&#125;
?>
</body>
</html>


ευχαριστω!!!

Άβαταρ μέλους
fafos
Script Master
Δημοσιεύσεις: 6235
Εγγραφή: 30 Νοέμ 2004 03:09

delete from database problem

Δημοσίευση από fafos » 28 Σεπ 2009 17:10

vale kapou to $action = $_POST[action];
Οι πάνες και οι πολιτικοί πρέπει να αλλάζονται συχνά για τον ίδιο λόγο...

Άβαταρ μέλους
stevebat
Script Master
Δημοσιεύσεις: 307
Εγγραφή: 05 Αύγ 2009 15:54
Επικοινωνία:

delete from database problem

Δημοσίευση από stevebat » 28 Σεπ 2009 17:35

δεν δουλευει και παλι μαλον το εβαλα εγω λαθος που ακριβως να το βαλω??? :question:

psapikas
Δημοσιεύσεις: 25
Εγγραφή: 19 Σεπ 2009 08:25

delete from database problem

Δημοσίευση από psapikas » 28 Σεπ 2009 19:16

Καλησπέρα,

Έχει δικαίωμα διαγραφής ο χρήστης που συνδέεται στην βάση??

Άβαταρ μέλους
fafos
Script Master
Δημοσιεύσεις: 6235
Εγγραφή: 30 Νοέμ 2004 03:09

delete from database problem

Δημοσίευση από fafos » 28 Σεπ 2009 20:37

bouzouste έγραψε:δεν δουλευει και παλι μαλον το εβαλα εγω λαθος που ακριβως να το βαλω??? :question:
opoudhpote mesa sthn php prin to query pou trexeis gia na diagrapseis thn eggrafh (an kai den vlepo pouthena kapoio tetoio query) :roll:
Οι πάνες και οι πολιτικοί πρέπει να αλλάζονται συχνά για τον ίδιο λόγο...

Άβαταρ μέλους
stevebat
Script Master
Δημοσιεύσεις: 307
Εγγραφή: 05 Αύγ 2009 15:54
Επικοινωνία:

delete from database problem

Δημοσίευση από stevebat » 28 Σεπ 2009 21:45

file psapikas ti enoeis???

sigoura??? den ginete na broume kapio allo script???

psapikas
Δημοσιεύσεις: 25
Εγγραφή: 19 Σεπ 2009 08:25

delete from database problem

Δημοσίευση από psapikas » 28 Σεπ 2009 22:58

Τσέκαρε τα προνόμια του χρήστη db από phpmyadmin. Αν δεν έχει δικαίωμα delete δεν μπορείς να διαγράψεις δεδομένα από την βάση

Άβαταρ μέλους
korgr
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 5067
Εγγραφή: 07 Οκτ 2008 18:30
Τοποθεσία: Corinth
Επικοινωνία:

delete from database problem

Δημοσίευση από korgr » 29 Σεπ 2009 00:57

Ειλικρινα δεν εχω ξαναδει ολοκληρο query να ερχεται ως μεταβλητη απο την φορμα!
Απιστευτο!!!

Κώδικας: Επιλογή όλων

<input type=\"checkbox\" name=\"deldata".$i."\" value=\"DELETE FROM `usertable` WHERE `username` = '".$row&#91;'username'&#93;."' LIMIT 1\">

Άβαταρ μέλους
stevebat
Script Master
Δημοσιεύσεις: 307
Εγγραφή: 05 Αύγ 2009 15:54
Επικοινωνία:

delete from database problem

Δημοσίευση από stevebat » 29 Σεπ 2009 16:26

φιλε psapikas νομιζω εχω δικαιωματα εξαλου ειμαι admin εγω θα διαγραφω τα μελοι απλα για να μην πηγενω στη βαση αλλα να το κανω απο τη σελιδα μου!! Ευχαριστω παντος!!!

Φιλε korgr ειναι κακο αυτο??

psapikas
Δημοσιεύσεις: 25
Εγγραφή: 19 Σεπ 2009 08:25

delete from database problem

Δημοσίευση από psapikas » 29 Σεπ 2009 16:30

τσέκαρες στο phpmyadmin??

Άβαταρ μέλους
stevebat
Script Master
Δημοσιεύσεις: 307
Εγγραφή: 05 Αύγ 2009 15:54
Επικοινωνία:

delete from database problem

Δημοσίευση από stevebat » 29 Σεπ 2009 16:33

σε πιο σημειο γιατι χαθηκα που ακριβως το ελενχω!! :roll:

psapikas
Δημοσιεύσεις: 25
Εγγραφή: 19 Σεπ 2009 08:25

delete from database problem

Δημοσίευση από psapikas » 29 Σεπ 2009 16:37

Προνομια / Privileges

Άβαταρ μέλους
mrpc
WebDev Moderator
Δημοσιεύσεις: 3393
Εγγραφή: 03 Μάιος 2000 03:00
Τοποθεσία: Εξάρχεια
Επικοινωνία:

delete from database problem

Δημοσίευση από mrpc » 30 Σεπ 2009 22:30

bouzouste έγραψε:Φιλε korgr ειναι κακο αυτο??
Είναι ΤΡΕΛΑ λάθος! Δίνεις πρόσβαση στη βάση σου σε οποιονδήποτε να κάνει ότι θέλει!!

Άβαταρ μέλους
stevebat
Script Master
Δημοσιεύσεις: 307
Εγγραφή: 05 Αύγ 2009 15:54
Επικοινωνία:

delete from database problem

Δημοσίευση από stevebat » 01 Οκτ 2009 16:30

mrpc έγραψε:
bouzouste έγραψε:Φιλε korgr ειναι κακο αυτο??
Είναι ΤΡΕΛΑ λάθος! Δίνεις πρόσβαση στη βάση σου σε οποιονδήποτε να κάνει ότι θέλει!!
εχετε δικιο μηπως ξερετε κανα αλλο script για ν ακνει την ιδια δουλεια??? Σας ευχαριστω πολυ!!

Απάντηση

Επιστροφή στο “PHP Προγραμματισμός”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες