πως θα κανω το passwor να μην προστατη ελληνικούς χαρακτήρες

Σε αυτή την περιοχή μπορείτε να βρείτε ή να αναζητήσετε πληροφορίες σχετικές με την PHP

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators, PHP Moderators

Απάντηση
zezar1
Δημοσιεύσεις: 17
Εγγραφή: 01 Νοέμ 2008 19:00
Τοποθεσία: peristeri

πως θα κανω το passwor να μην προστατη ελληνικούς χαρακτήρες

Δημοσίευση από zezar1 » 28 Σεπ 2009 21:46

πως θα κανω το passwor να μην προστατη ελληνικούς χαρακτήρες

thelo na xrisimopioyn mon latinikoys xaraktires stin engrafi stin selida moy ti mporo na kano;

Άβαταρ μέλους
fafos
Script Master
Δημοσιεύσεις: 6235
Εγγραφή: 30 Νοέμ 2004 03:09

πως θα κανω το passwor να μην προστατη ελληνικούς χαρακτήρες

Δημοσίευση από fafos » 28 Σεπ 2009 22:14

to parakato epitrepei mono latinikous xarakthres, arithmous, kapoious eidikous xarakthres kai mhkos tou password:

Κώδικας: Επιλογή όλων

<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http&#58;//www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<html>
<head>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=iso-8859-7">
<meta http-equiv="Content-Style-Type" content="text/css">
<title></title>
</head>
<body><?php

function validate_password&#40;$password, $min_char = 4, $max_char = 20&#41;
&#123;

$password = trim&#40;$password&#41;; 


$eregi = eregi_replace&#40;'&#40;&#91;a-zA-Z0-9_$%&&#93;&#123;'.$min_char.','.$max_char.'&#125;&#41;','', $password&#41;;

if&#40;empty&#40;$eregi&#41;&#41;
	&#123;
	return true;
	&#125;
	else
	&#123;
	return false;
	&#125;
&#125;

$password = $_GET&#91;p&#93;;//εδώ δίνουμε το password




$validator = validate_password&#40;$password, 4, 20&#41;;//οι αριθμοί είναι ελάχιστο-μέγιστο μήκος

if&#40;$validator&#41;
&#123;

echo 'Το  password είναι οκ.';
&#125;
else
&#123;
echo 'Το password είναι ΛΑΘΟΣ .
Πρέπει να περιέχει ΜΟΝΟ λατινικά γράμματα, αριθμούς, τους χαρακτήρες _$%& και να έχει μήκος από 4 έως 20 χαρακτήρες.';
&#125;
?> </body>
</html>
Οι πάνες και οι πολιτικοί πρέπει να αλλάζονται συχνά για τον ίδιο λόγο...

zezar1
Δημοσιεύσεις: 17
Εγγραφή: 01 Νοέμ 2008 19:00
Τοποθεσία: peristeri

πως θα κανω το passwor να μην προστατη ελληνικούς χαρακτήρες

Δημοσίευση από zezar1 » 28 Σεπ 2009 22:31

to dokimasa ke litoyrgi poli kalla efxaristo para poli

Απάντηση

Επιστροφή στο “PHP Προγραμματισμός”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες