Flash Template Επεξεργασία

Λύσεις προβλημάτων για το δημοφιλές πρόγραμμα κατασκευής παρουσιάσεων στο διαδίκτυο.

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators

Απάντηση
SuperFlasher
Δημοσιεύσεις: 10
Εγγραφή: 06 Οκτ 2009 18:18

Flash Template Επεξεργασία

Δημοσίευση από SuperFlasher » 06 Οκτ 2009 18:30

Γειά σε όλους ...
Το site απλά τα σπάει ... !!!
Κατέβασα ένα flash template απο το flashmo.com (http://www.flashmo.com/preview/flashmo_120_artwork) συγκεκριμένα και θέλω να επεξεργαστώ τα ονόματα του menu.
Π.χ εκεί που λέει Products να βάλω photos ....
Δοκίμασα με το Thrillix Flash Decompiler αλλά τίποτα ...
Δοκίμασα και με το Adobe Flash cs3 αλλά και πάλι τίποτα ...
Τι πρεπει να επεξεργαστώ για να αλλάξω τα ονόματα του menu ;;;
Όλα τα άλλα τα έχω βρεί με το Thrillix Flash Decompiler ή με το Adobe Flash cs3 ...
Με το Thrillix Flash Decompiler,επίσης,μου βγάζει στην λίστα με τα αρχεία ένα φάκελο που λέει scripts.Δεν μπορώ όμως να τα επεξεργαστώ παρά μόνο να τα διαβάσω.Μήπως αλλάζω από εκεί κάτι ;; Το θέμα είναι ότι δεν μπορώ ...
Θα παρακαλούσα κάποιον έμπειρο να με βοηθήσει λίγο αν μπορεί .....
Υ.Γ : Καλώς Σας Βρήκα :kaloe: :kaloe:

Άβαταρ μέλους
dimsis
Reporter
Δημοσιεύσεις: 7994
Εγγραφή: 25 Ιούλ 2001 03:00

Flash Template Επεξεργασία

Δημοσίευση από dimsis » 06 Οκτ 2009 18:50

Από όσο ξέρω decompilers μετατρέπουν swf σε fla, πράγμα που εκτός του ότι δεν νομίζω πως είναι νόμιμο δεν έχει και νόημα να το κάνεις όταν σου δίνουν τα fla files.
Δεν το είδα το template αλλά πιστεύω θα είναι κάποιο αντικείμενο μέσα στο flash το οποίο από όσο γράφει και στο site ανοίγει με "Adobe Flash 8 (version 8 η μεγαλύτερη)"

SuperFlasher
Δημοσιεύσεις: 10
Εγγραφή: 06 Οκτ 2009 18:18

Flash Template Επεξεργασία

Δημοσίευση από SuperFlasher » 06 Οκτ 2009 18:57

Δεν το είδα το template αλλά πιστεύω θα είναι κάποιο αντικείμενο μέσα στο flash το οποίο από όσο γράφει και στο site ανοίγει με "Adobe Flash 8 (version 8 η μεγαλύτερη)"

Εννοείς το adobe flash player ???
Δοκίμασα αλλά δεν μπορώ να το ανοίξω.
Μιλάμε πάντα για το αρχείο flash που έχει το template ???

Άβαταρ μέλους
Garakatsamol
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 919
Εγγραφή: 08 Μάιος 2007 00:27

Flash Template Επεξεργασία

Δημοσίευση από Garakatsamol » 06 Οκτ 2009 18:59

Νομίζω ότι τα templates τραβάνε τα κείμενά τους από εξωτερικά αρχεία συνήθως xml ή txt. Κοίτα αν έχεις τέτοιου είδους αρχεία οπότε θα μπορείς να τα τροποποιήσεις από κει.

Άβαταρ μέλους
paink1ller
Δημοσιεύσεις: 865
Εγγραφή: 21 Ιαν 2008 19:51

Flash Template Επεξεργασία

Δημοσίευση από paink1ller » 06 Οκτ 2009 19:01

Τι να το κανεις τον decompiler αφου σου δινει τον κωδικα στο fla αρχειο.
Χρειαζεσαι τον Αdobe FLASH CS3 ή CS4 PROFESSIONAL για να ανοιξεις το .fla να το επεξεργαστεις και υστερα να το ξανακανεις compile σε .swf .

Aν δεν εχεις ανοιξει ποτε σου .fla τετοιου βεληνεκες ετοιμασου να φρικαρεις μ'αυτα που θα δεις μεσα μεχρι να βγαλεις ακρη.

:D
Ηobby: Shooting photons

Άβαταρ μέλους
dimsis
Reporter
Δημοσιεύσεις: 7994
Εγγραφή: 25 Ιούλ 2001 03:00

Flash Template Επεξεργασία

Δημοσίευση από dimsis » 06 Οκτ 2009 19:02

Όχι το adobe flash player, αλλά το Adobe Flash CS3 ή CS4 ο player μόνο αναπαράγει τα swf, δεν μπορεί να επεξεργαστεί fla files.
Στο xml επειδή το είδα ΔΕΝ έχει τις επιλογές του μενού. Έχει το υπόλοιπο περιεχόμενο.
<?xml version="1.0" encoding="utf-8"?>
<items>
<item filename="flashmo_400x300_01.jpg"
url="http://www.flashmo.com/donate"
target="_parent"
title="Photo No. 1 - XML Gallery"
description="Please use your mouse wheel to scroll over thumbnails. Feel free to use this XML gallery for your websites. If this flash file is useful for you, please support flashmo.com by making a small donation to info@flashmo.com via PayPal. Thank you." />
...
</items>

Άβαταρ μέλους
Garakatsamol
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 919
Εγγραφή: 08 Μάιος 2007 00:27

Flash Template Επεξεργασία

Δημοσίευση από Garakatsamol » 06 Οκτ 2009 19:07

Οκ τώρα το είδα κι εγώ. Αν ανοίξεις το fla στο Adobe flash, στο frame 45 έχει την εξής γραμμή κώδικα:

Κώδικας: Επιλογή όλων

var menu_label&#58;Array = new Array&#40;"Mainpage", "Products", "Services", 
								 "External Link|http&#58;//www.flashmo.com", "Our Company", "Contact Us"&#41;;
Εκεί είναι τα ονόματα του μενού αλλά να σου πω την αλήθεια αν δεν μπορείς να βρεις με ποιό πρόγραμμα θα το ανοίξεις, μου φαίνεται λίγο δύσκολο να μπορέσεις να το παραμετροποιήσεις εύκολα. :-?

SuperFlasher
Δημοσιεύσεις: 10
Εγγραφή: 06 Οκτ 2009 18:18

Flash Template Επεξεργασία

Δημοσίευση από SuperFlasher » 06 Οκτ 2009 19:14

Το frame 45 που το βρήκες ???
Εμένα μου βγάζει 3 φακέλους χωρίς να έχει frames κάποιος μέσα (συγνώμη αλλά είμαι αρχάριος)...
Και κάτι ακόμη,δεν μπορώ να κάνω save με το Adobe Flash cs3 πατάω save αλλά μου λέει να πατίσω save as ... πατάω save as στο φάκελο που έχω το template αλλά δεν αλλάζει κάτι ...

Άβαταρ μέλους
paink1ller
Δημοσιεύσεις: 865
Εγγραφή: 21 Ιαν 2008 19:51

Flash Template Επεξεργασία

Δημοσίευση από paink1ller » 06 Οκτ 2009 19:33

save kaneis to fla

gia to .swf prepei na kaneis export to movie apo mesa apo to fla afou tha exeis kanei tis allages sou.
Ηobby: Shooting photons

SuperFlasher
Δημοσιεύσεις: 10
Εγγραφή: 06 Οκτ 2009 18:18

Flash Template Επεξεργασία

Δημοσίευση από SuperFlasher » 06 Οκτ 2009 19:38

Οπα μπερδεύτικα ....
Ποιο αρχείο ανοίγω με το Adobe Flash Cs3 ???
To .fla ή το .swf ???

Άβαταρ μέλους
dimsis
Reporter
Δημοσιεύσεις: 7994
Εγγραφή: 25 Ιούλ 2001 03:00

Flash Template Επεξεργασία

Δημοσίευση από dimsis » 06 Οκτ 2009 19:51

To fla... αν το κάνεις διπλό κλικ θα σου το ανοίξει λογικά με τη μια στο flash cs3 σου... εκεί μέσα ψάξε στο σημείο που σου είπε ο Garakatsamol ...

SuperFlasher
Δημοσιεύσεις: 10
Εγγραφή: 06 Οκτ 2009 18:18

Flash Template Επεξεργασία

Δημοσίευση από SuperFlasher » 06 Οκτ 2009 21:41

Αααααααααααααααααα ....
Τρελάθηκα ...
Αυτό το frame 45 που είναι ;;;
Που πατάω για να το βρώ ;;;
Τρείς φακέλους μου βγάζει : 1.Layout Elements 3. Menu Element 5. Photo Gallery ...
Eίναι σε κάποιο απο αυτά τα τρία ;;; :o :o :question:

Άβαταρ μέλους
paink1ller
Δημοσιεύσεις: 865
Εγγραφή: 21 Ιαν 2008 19:51

Flash Template Επεξεργασία

Δημοσίευση από paink1ller » 06 Οκτ 2009 22:27

Ayto pou koitas einai h library. Panw sto timeline prepei na pas sto frame 45 kai pata meta to F9 na anoiksei o kwdikas tou frame.
Ekei mesa einai kapou.

An apla theleis na allakseis ta menu isws na ta katafereis. An shmera anoigeis ton flash kai theleis na to tropopoihseis kiolas asto den exeis tyxh.
Ypologize kana 2mhno na matheis to flash prwta kai meta. Ase pou einai se actionscript 2 kai den leei na matheis to palio actionscript giati apo ton flash cs3 arxise to actionscript 3.
Ηobby: Shooting photons

Άβαταρ μέλους
korgr
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 5067
Εγγραφή: 07 Οκτ 2008 18:30
Τοποθεσία: Corinth
Επικοινωνία:

Flash Template Επεξεργασία

Δημοσίευση από korgr » 07 Οκτ 2009 00:12

[off topic]?
Των Geocities το ...καγκελο :lol:
Και οποιος καταλαβε καταλαβε...
[/off topic]

SuperFlasher
Δημοσιεύσεις: 10
Εγγραφή: 06 Οκτ 2009 18:18

Flash Template Επεξεργασία

Δημοσίευση από SuperFlasher » 07 Οκτ 2009 16:32

paink1ller σε ευχαριστώ πάρα πολύ με βοήθησες ...
Υπάρχει ένα θέμα όμως ...
Δεν μπορώ να κάνω save ...
Αρχικά επεξεργάζομαι το αρχείο .fla και αφου τελειώσω πατάω Save As ...
Μου το βγάζει στην επιφάνεια εργασίας και το κάνω replace στον φάκελο που είναι το προηγούμενο αλλά μόλις ανοίξω το index οι ρυθμίσεις μου δεν υπάρχουν ...
Είναι ακριβώς το ίδιο με πριν ....
Μήπως πρέπει να το κάνω Save σκέτο ή Save And Compact ή Save As Template :question: :question: :question:
Μήπως φταίει ότι το κάνω save σαν Flash Cs3 Document και όχι σαν Flash 8 Document :question: :question: :question:

Να και μια φωτογραφία ... :
Εικόνα

Απάντηση

Επιστροφή στο “Flash γενικά”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες