Η σελίδα μας αναβαθμίστηκε, γι' αυτό τον λόγο τα μέλη μας θα πρέπει να ζητήσουν νέο κωδικό πρόσβασης από την υπηρεσία "Αποστολή κωδικού πρόσβασης".
Εάν το email με τον νέο κωδικό δεν έρθει στο inbox κοιτάξτε και στο spam folder. Ο server είναι φρέσκος και δεν έχει το reputation που του αξίζει.

προβλημα με εγκατασταση joomla νο2

Joomla! forum. Joomla! Questions and Answers.

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators, PHP Moderators

Απάντηση
ababapanos
Δημοσιεύσεις: 87
Εγγραφή: 31 Ιούλ 2003 00:38

προβλημα με εγκατασταση joomla νο2

Δημοσίευση από ababapanos » 08 Οκτ 2009 03:51

ακολουθω αυτον τον οδηγο http://forum.joomla.gr/viewtopic.php?f=57&t=13262 για την εγκατασταση του joomla. τα αρχεια του τα εχω ανεβασει στον σερβερ και κολαω στο σημειο που λεει

= Πηγαίνετε, με τον browser, στην π.χ. διεύθυνση: [joomla-url]/[myjoomla], οπότε στην οθόνη σας εμφανίζεται η πρώτη σελίδα της εγκατάστασης του joomla σε 7 βήματα, τα οποία και ακολουθείτε:

δεν μπορω να καταλαβω πια ακριβως διευθηνση πρεπει να βαλω? ας πουμε οτο το domain μου ειναι panos.gr , εγω γραφοντας panos.gr/myjoomla δεν το βγαζει...

τι δεν εχω καταλαβει καλα?

ευχαρηστω πολυ!

Άβαταρ μέλους
manolism
Super Moderator
Δημοσιεύσεις: 6652
Εγγραφή: 25 Ιαν 2004 16:01
Τοποθεσία: Wild West
Επικοινωνία:

προβλημα με εγκατασταση joomla νο2

Δημοσίευση από manolism » 08 Οκτ 2009 10:48

Αν έχεις τα αρχεία του Joomla σε κάποιον υποφάκελο του server πχ joomla τότε θα πας στο mydomain.gr/joomla

Αν έχει τα αρχεία του Joomla στο root του server τότε πας απλά στο mydomain.gr

ababapanos
Δημοσιεύσεις: 87
Εγγραφή: 31 Ιούλ 2003 00:38

προβλημα με εγκατασταση joomla νο2

Δημοσίευση από ababapanos » 08 Οκτ 2009 16:39

και ομως και ετσι δεν μου το βγαζει... μεσα απο το cpanel ο file manager μου δειχνει οτι η διαδρομη που εχω τα αρχεια του joomla ειναι /public_html/myjoomla

Άβαταρ μέλους
manolism
Super Moderator
Δημοσιεύσεις: 6652
Εγγραφή: 25 Ιαν 2004 16:01
Τοποθεσία: Wild West
Επικοινωνία:

προβλημα με εγκατασταση joomla νο2

Δημοσίευση από manolism » 08 Οκτ 2009 16:55

Τι ακριβώς εμφανίζει όταν γράφεις panos.gr/myjoomla;

Για δοκίμασε να βάλεις αυτό

panos.gr/myjoomla/index.php και πες μας τι σου βγάζει.

ababapanos
Δημοσιεύσεις: 87
Εγγραφή: 31 Ιούλ 2003 00:38

προβλημα με εγκατασταση joomla νο2

Δημοσίευση από ababapanos » 08 Οκτ 2009 17:16

οταν πληκτρολογω σκετο το mydomain.gr αυτο.

kai οταν πληκτρολογω το mydomain.gr/myjoomla/index.php μου βγαζει αυτο


Οταν ομως βαζω το mydomain.gr:2082/ που μου εδωσε ο host , με βαζει κανονικα στο cpanel του σερβερ. και πανω στην διαδρομη βγαζει το mydomain:2082/frontend/x3/index.html
Συνημμένα
11.jpg
22.jpg
22.jpg (4.92 KiB) Προβλήθηκε 1585 φορές

Άβαταρ μέλους
manolism
Super Moderator
Δημοσιεύσεις: 6652
Εγγραφή: 25 Ιαν 2004 16:01
Τοποθεσία: Wild West
Επικοινωνία:

προβλημα με εγκατασταση joomla νο2

Δημοσίευση από manolism » 08 Οκτ 2009 17:52

Απ' ότι μπορώ να καταλάβω δεν βλέπει το αρχείο index.php.

Είναι σίγουρα μέσα στο φάκελο myjoomla χύμα;

ababapanos
Δημοσιεύσεις: 87
Εγγραφή: 31 Ιούλ 2003 00:38

προβλημα με εγκατασταση joomla νο2

Δημοσίευση από ababapanos » 08 Οκτ 2009 18:13

ναι μεσα χυμα ειναι... ουτε εγω μπορω να καταλαβω. παντως μεσα στον φακελο myjoomla υπαρχει το αρχειο index.html

να πω οτι στην αρχη εγινε μπαρδεμα με το domain, ανοιξα το hosting και τους δηλωσα αλλο domain απο αυτο που εχω τωρα. μετα ομως αποφασησα να μην το αγορασω τελεικα και να βαλω ενα που ειχα απο παλια. τους ζητησα να το βαλουν σαν main domain αλλα μου ειπαν δεν γινεται, και ετσι το προσθεσα σαν υπο domain, παρολα αυτα δεν νομιζω να φτεει κατι με αυτο γιατι αφου ανοιγει το cpanel οταν δεινω mydomain.gr:2082 , με την ιδια λογικη θα επρεπε να ανοιγει και το φακελο που ειναι τα αρχεια του joomla

ababapanos
Δημοσιεύσεις: 87
Εγγραφή: 31 Ιούλ 2003 00:38

προβλημα με εγκατασταση joomla νο2

Δημοσίευση από ababapanos » 09 Οκτ 2009 07:01

καμια ιδεα?

Άβαταρ μέλους
manolism
Super Moderator
Δημοσιεύσεις: 6652
Εγγραφή: 25 Ιαν 2004 16:01
Τοποθεσία: Wild West
Επικοινωνία:

προβλημα με εγκατασταση joomla νο2

Δημοσίευση από manolism » 09 Οκτ 2009 12:37

Καλύτερα να επικοινωνήσεις με το hosting σου. Κάτι λάθοε έχει γίνει με τα domains.

Απάντηση

Επιστροφή στο “Joomla! γενικά”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες