Θέλω να κατεβάσω την joomla 1.5 stable

Joomla! forum. Joomla! Questions and Answers.

Συντονιστές: Super-Moderators, WebDev Moderators, PHP Moderators

Απάντηση
caterinathiva
Δημοσιεύσεις: 42
Εγγραφή: 10 Ιουν 2009 00:29
Τοποθεσία: ΑΘΗΝΑ

Θέλω να κατεβάσω την joomla 1.5 stable

Δημοσίευση από caterinathiva » 18 Οκτ 2009 21:21

Kalispera sas

thelo na katevaso tin stable joomla 1.5.
Piga sto site www.joomla.org tin katedasa ala inai i demo ekdosi.
ego thelo tin kanoniki joomla 1.5 tin stable.
pou inai akrivos sto site www.joomla.org gia na tin katedaso

Άβαταρ μέλους
manolism
Super Moderator
Δημοσιεύσεις: 6652
Εγγραφή: 25 Ιαν 2004 16:01
Τοποθεσία: Wild West
Επικοινωνία:

Θέλω να κατεβάσω την joomla 1.5 stable

Δημοσίευση από manolism » 18 Οκτ 2009 21:30

http://www.joomla.org/download.html

Εδώ κατεβάζεις την τελευταία έκδοση 1.5.14.

Τα αντίστοιχα Ελληνικά βρίκονται εδώ

http://joomlacode.org/gf/project/jtrans ... e_id=10554

caterinathiva
Δημοσιεύσεις: 42
Εγγραφή: 10 Ιουν 2009 00:29
Τοποθεσία: ΑΘΗΝΑ

Θέλω να κατεβάσω την joomla 1.5 stable

Δημοσίευση από caterinathiva » 18 Οκτ 2009 21:40

aftin katedasa pou mou ipes ala otan pao sto administrator/index.php eki pou leei epekatsis -egkatastasi-apegatastasi grafi afo :Μεταφόρτωση Αρχείου Εγκατάστασης (All "Install / Uninstall" features are disabled with this demo.)
den inai energopoiimena ta koumpia dipla αναζήτηση ktlp
kai pano pano grafi Joomla! 1.5.x Demo
inai i kanoniki ekdosi;

lunarmedia έγραψε:http://www.joomla.org/download.html

Εδώ κατεβάζεις την τελευταία έκδοση 1.5.14.

Τα αντίστοιχα Ελληνικά βρίκονται εδώ

http://joomlacode.org/gf/project/jtrans ... e_id=10554

Άβαταρ μέλους
manolism
Super Moderator
Δημοσιεύσεις: 6652
Εγγραφή: 25 Ιαν 2004 16:01
Τοποθεσία: Wild West
Επικοινωνία:

Θέλω να κατεβάσω την joomla 1.5 stable

Δημοσίευση από manolism » 18 Οκτ 2009 21:57

Λοιπόν συμβαίνει το εξής.

Κατεβάζεις την εφαρμογή αλλά χρησιμοποιείς αυτή που είναι εγκατεστημένη στο joomla.org. Πρέπει να εγκαταστήσεις την εφαρμογή στο PC σου για να δουλέψει κανονικά.

Ακολούθησε τον οδηγό που βρίσκεται εδώ

http://www.freestuff.gr/forums/viewtopic.php?t=40018

Αν κολλήσεις πουθενά εδώ είμαστε.

Good luck :D

caterinathiva
Δημοσιεύσεις: 42
Εγγραφή: 10 Ιουν 2009 00:29
Τοποθεσία: ΑΘΗΝΑ

Θέλω να κατεβάσω την joomla 1.5 stable

Δημοσίευση από caterinathiva » 18 Οκτ 2009 22:28

pou akrivos pao sto siter joomla. org gia na do tin joomla kai na tin xrisomipiiso.
mporis na mou stilis akrivos to link giati mpika sto site joomla.org kai den mporesa na vro tin joomla pou inai eki egatestimeni.
episis ego anti gia to xampp eho to wampserver. inai to idio gia na egatastiso tin joomla sto pc mou gia ti stis odigies pou mou estiles sto forum milai gia to xampp
lunarmedia έγραψε:Λοιπόν συμβαίνει το εξής.

Κατεβάζεις την εφαρμογή αλλά χρησιμοποιείς αυτή που είναι εγκατεστημένη στο joomla.org. Πρέπει να εγκαταστήσεις την εφαρμογή στο PC σου για να δουλέψει κανονικά.

Ακολούθησε τον οδηγό που βρίσκεται εδώ

http://www.freestuff.gr/forums/viewtopic.php?t=40018

Αν κολλήσεις πουθενά εδώ είμαστε.

Good luck :D

Άβαταρ μέλους
manolism
Super Moderator
Δημοσιεύσεις: 6652
Εγγραφή: 25 Ιαν 2004 16:01
Τοποθεσία: Wild West
Επικοινωνία:

Θέλω να κατεβάσω την joomla 1.5 stable

Δημοσίευση από manolism » 19 Οκτ 2009 11:23

To demo του Joomla είναι εδώ:

http://demo.joomla.org/

Η διαδικασία με το server είναι ίδια, μόνο που στο 5ο βήμα του οδηγού που σου έδωσα, τα αρχεία του Joomla τα βάζουμε στο φάκελο C:\wamp\www

caterinathiva
Δημοσιεύσεις: 42
Εγγραφή: 10 Ιουν 2009 00:29
Τοποθεσία: ΑΘΗΝΑ

Θέλω να κατεβάσω την joomla 1.5 stable

Δημοσίευση από caterinathiva » 19 Οκτ 2009 20:58

kalispera

piga xtes na egatastiso tin joompla sto pc mou opos mou ipes. evala ta arxia eki pou leei o odigos ala sta vimata tis egatastasis tis jooolas
sto 4 vima den mporo na proxoriso.sigkerkimenea eki pou leei
Είδος Βάσης Δεδομένων έβαλα mysql
Όνομα Διακομιστή Έβαλα localhost
Όνομα χρήστή+κωδικός+Όνομα βάσης Δεδομένων τι να βάλω;΄
Στις οδηγίες λέει ότί όνομα χρήστη+κωδικό +Όνομα βάσης Δεδομένων βάλαμε στην msql να΄βάλουμε και εδώ στον οδηγό
εγκατάστης.
Που πρέπει να πάω στην msql για να βάλω όνομα χρήστη+κωδικό +Όνομα βάσης Δεδομένων έτσι ώστε να τα βάλω και μετά
εδώ στην εγκατάσταση της joomla.

lunarmedia έγραψε:To demo του Joomla είναι εδώ:

http://demo.joomla.org/

Η διαδικασία με το server είναι ίδια, μόνο που στο 5ο βήμα του οδηγού που σου έδωσα, τα αρχεία του Joomla τα βάζουμε στο φάκελο C:\wamp\www

Άβαταρ μέλους
manolism
Super Moderator
Δημοσιεύσεις: 6652
Εγγραφή: 25 Ιαν 2004 16:01
Τοποθεσία: Wild West
Επικοινωνία:

Θέλω να κατεβάσω την joomla 1.5 stable

Δημοσίευση από manolism » 19 Οκτ 2009 22:08

Ωραία καλά πάμε.

Αφού ενεργοποιήσεις το Wamp και τρέξεις το localhost μέσα στην αρχική του wamp βγάζει ένα link που λέει "phpmyadmin".

Κάνεις κλικ και στην οθόνη που εμφανίζεται γράφεις το όνομα της βάσης στο πεδίο "Δημιουργία νέας βάσης" και πατάς το κουμπί Δημιουργία. (Μπορείς να βάλεις ότι όνομα θέλεις)

Χρήστη δεν χρειάζεται τοπικά άρα δεν βάζεις.

Στο 4ο βήμα της εγκατάστασης βάζεις όνομα βάσης δεδομένων το όνομα που έχεις ορίσει, όνομα χρήστη βάζεις "root" και password το αφήνεις κενό.

caterinathiva
Δημοσιεύσεις: 42
Εγγραφή: 10 Ιουν 2009 00:29
Τοποθεσία: ΑΘΗΝΑ

Θέλω να κατεβάσω την joomla 1.5 stable

Δημοσίευση από caterinathiva » 19 Οκτ 2009 23:28

Eκανα αυτά που μου είπες αλλά όταν πατάω το κουμπί επόμενο στο βήμα 4 της εγκατάστασης μου βγάζει αυτό: Δεν ήταν δυνατή η σύνδεση με τη βάση δεδομένων. Επεστράφη ο αριθμός σφάλματος: Unable to connect to the database:Could not connect to MySQL

Έβαλα είδος βάσης δεδομένων msql
Όνομα διακομιστή localhost
Όνομα χρήστη : root
Kωδικός κενό όπως μου είπες
Και Όνομα βάσης Δεδομένων το όνομα της βάσης που έκανα aria.
Tι φταίνει και μου βγάζει αυτό το μήνυμα που σου ειπα πιο πάνω
lunarmedia έγραψε:Ωραία καλά πάμε.

Αφού ενεργοποιήσεις το Wamp και τρέξεις το localhost μέσα στην αρχική του wamp βγάζει ένα link που λέει "phpmyadmin".

Κάνεις κλικ και στην οθόνη που εμφανίζεται γράφεις το όνομα της βάσης στο πεδίο "Δημιουργία νέας βάσης" και πατάς το κουμπί Δημιουργία. (Μπορείς να βάλεις ότι όνομα θέλεις)

Χρήστη δεν χρειάζεται τοπικά άρα δεν βάζεις.

Στο 4ο βήμα της εγκατάστασης βάζεις όνομα βάσης δεδομένων το όνομα που έχεις ορίσει, όνομα χρήστη βάζεις "root" και password το αφήνεις κενό.
[/list]

Άβαταρ μέλους
manolism
Super Moderator
Δημοσιεύσεις: 6652
Εγγραφή: 25 Ιαν 2004 16:01
Τοποθεσία: Wild West
Επικοινωνία:

Θέλω να κατεβάσω την joomla 1.5 stable

Δημοσίευση από manolism » 20 Οκτ 2009 13:15

Δεν μπορεί να πετύχει σύνδεση με τη βάση δεδομένων για άγνωστους λόγους.

Ξαναξεκίνα όλη τη διαδικασία από την αρχή με νέα βάση δεδομένων.

Απάντηση

Επιστροφή στο “Joomla! γενικά”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες