form kai submit button pos alios?

Από που να ξεκινήσω; Που θα βρω; κ.α. γενικές ερωτήσεις για την δημιουργία μιας ιστοσελίδας.

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators

Απάντηση
NDH
Δημοσιεύσεις: 403
Εγγραφή: 03 Φεβ 2009 13:56
Επικοινωνία:

form kai submit button pos alios?

Δημοσίευση από NDH » 19 Οκτ 2009 00:45

gia sas pedia tha ithela na rotisw pos mporw na allaksw ena submit button me ena aplo keimeno pou tha kanei tin idia doulia akrivos me to button.
euxaristw.

Άβαταρ μέλους
fafos
Script Master
Δημοσιεύσεις: 6236
Εγγραφή: 30 Νοέμ 2004 03:09

form kai submit button pos alios?

Δημοσίευση από fafos » 19 Οκτ 2009 00:56

NDH έγραψε:gia sas pedia tha ithela na rotisw pos mporw na allaksw ena submit button me ena aplo keimeno pou tha kanei tin idia doulia akrivos me to button.
euxaristw.
an ginotan me aplo keimeno den tha legotan button... dose idio background sto button me ths selidas sou gia na fainetai mono to keimeno..
Οι πάνες και οι πολιτικοί πρέπει να αλλάζονται συχνά για τον ίδιο λόγο...

Άβαταρ μέλους
Pavel
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 1046
Εγγραφή: 08 Αύγ 2003 00:05
Τοποθεσία: UK

form kai submit button pos alios?

Δημοσίευση από Pavel » 19 Οκτ 2009 01:29

Κώδικας: Επιλογή όλων

<a href="javascript&#58;document.form_name.submit">submit link</a>
δεν είμαι σίγουρος αν είναι έτσι ή document.form_name.submit() (όπου form_name, το όνομα της φόρμας που θα εφαρμοστεί το submit)
Εσύ είσαι τρελός.

NDH
Δημοσιεύσεις: 403
Εγγραφή: 03 Φεβ 2009 13:56
Επικοινωνία:

form kai submit button pos alios?

Δημοσίευση από NDH » 19 Οκτ 2009 13:11

diladi vazw mia eikona me idio fonto .
o tropos einai autos?

Κώδικας: Επιλογή όλων

<input type="image" name="submit" src="submit.png" border="0" />

NDH
Δημοσιεύσεις: 403
Εγγραφή: 03 Φεβ 2009 13:56
Επικοινωνία:

form kai submit button pos alios?

Δημοσίευση από NDH » 19 Οκτ 2009 13:15

ok pavel dikio exeis auto einai alla me ti parentheseis
submit() an kai egw vrika kai kapoio allo tropo des

Κώδικας: Επιλογή όλων

a href="#" onclick="document.getElementById&#40;'form'&#41;.submit&#40;&#41;">submit</a>

MasterX
Δημοσιεύσεις: 92
Εγγραφή: 13 Οκτ 2009 13:29
Επικοινωνία:

form kai submit button pos alios?

Δημοσίευση από MasterX » 19 Οκτ 2009 15:26

NDH έγραψε:ok pavel dikio exeis auto einai alla me ti parentheseis
submit() an kai egw vrika kai kapoio allo tropo des

Κώδικας: Επιλογή όλων

a href="#" onclick="document.getElementById&#40;'form'&#41;.submit&#40;&#41;">submit</a>
Ο πιο απλός τρόπος είναι αυτός που πρότεινε ο fafos. Οτιδήποτε άλλο χρειάζεται javascript, και αν ο χρήστης την έχει απενεργοποιήσει στον browser, η φόρμα δε θα γίνει ποτέ submit.

Άβαταρ μέλους
Banavas
Script Master
Δημοσιεύσεις: 1367
Εγγραφή: 21 Νοέμ 2004 20:25
Επικοινωνία:

form kai submit button pos alios?

Δημοσίευση από Banavas » 19 Οκτ 2009 16:00

NDH έγραψε:diladi vazw mia eikona me idio fonto .
o tropos einai autos?

Κώδικας: Επιλογή όλων

<input type="image" name="submit" src="submit.png" border="0" />
Aλλάζεις την εμφάνιση του button με CSS styles ώστε να φαίνεται σαν απλό κείμενο.
Happy coding....
Μάρκος
http://lasernet.gr

NDH
Δημοσιεύσεις: 403
Εγγραφή: 03 Φεβ 2009 13:56
Επικοινωνία:

form kai submit button pos alios?

Δημοσίευση από NDH » 21 Οκτ 2009 17:29

pisteuw oti den yparxei logos na apenergopoiisi kapoios tin java tou

Άβαταρ μέλους
Basilakis
PHP Moderator
Δημοσιεύσεις: 8575
Εγγραφή: 17 Νοέμ 2003 13:03
Τοποθεσία: Womans' Brain
Επικοινωνία:

form kai submit button pos alios?

Δημοσίευση από Basilakis » 21 Οκτ 2009 21:55

Λάθος πιστεύεις.

Απάντηση

Επιστροφή στο “Γενικές ερωτήσεις κατασκευής ιστοσελίδων”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες