virtuemart First Page

Joomla! και Virtuemart

Συντονιστές: Super-Moderators, WebDev Moderators, PHP Moderators

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Basilakis
PHP Moderator
Δημοσιεύσεις: 8574
Εγγραφή: 17 Νοέμ 2003 13:03
Τοποθεσία: Womans' Brain
Επικοινωνία:

virtuemart First Page

Δημοσίευση από Basilakis » 22 Οκτ 2009 22:19

Υπάρχει δυνατότητα να κάνω list, στην κεντρική σελίδα τα προιόντα που έχω προσθέσει μέσα στο eshop, χωρίς να έχω άρθρα;

Άβαταρ μέλους
Cypriot
Δημοσιεύσεις: 355
Εγγραφή: 20 Οκτ 2009 15:43

virtuemart First Page

Δημοσίευση από Cypriot » 22 Οκτ 2009 22:27

joomla.gr

Άβαταρ μέλους
Basilakis
PHP Moderator
Δημοσιεύσεις: 8574
Εγγραφή: 17 Νοέμ 2003 13:03
Τοποθεσία: Womans' Brain
Επικοινωνία:

virtuemart First Page

Δημοσίευση από Basilakis » 22 Οκτ 2009 22:34

όχι ευχαριστώ, προτιμώ freestuff.gr

Thoughtless
Δημοσιεύσεις: 888
Εγγραφή: 21 Αύγ 2007 11:50
Τοποθεσία: 51
Επικοινωνία:

virtuemart First Page

Δημοσίευση από Thoughtless » 22 Οκτ 2009 22:40

Μια "μπακαλικη" λυση που μου ειρθε τωρα, είναι να κανεις unpublish το home button και να κανεις new με το component.

.... δεν το εχω δοκιμασει βεβαια :P
it's all about contribution ...

Άβαταρ μέλους
manolism
Super Moderator
Δημοσιεύσεις: 6652
Εγγραφή: 25 Ιαν 2004 16:01
Τοποθεσία: Wild West
Επικοινωνία:

virtuemart First Page

Δημοσίευση από manolism » 23 Οκτ 2009 00:48

Thoughtless αυτό που λες θα εμφανίσει τις κατηγορίες.

Βασίλη άκου τι θα κάνεις

1. Δημιουργείς μία νέα κατηγορία και κλωνοποιείς όλα τα προϊόντα σε αυτή.
2. Εμφανίζεις το module VirtueMart Product Categories και πατάς στο link της νέας κατηγορίας.
3. Αντιγράφεις το url
4. Δημιουργείς ένα νέο μενού σε External link και δίνεις το url
5. Κάνεις το νέο μενού Προκαθορισμένο
6. Απενεργοποιείς το module VirtueMart Product Categories

Άβαταρ μέλους
Basilakis
PHP Moderator
Δημοσιεύσεις: 8574
Εγγραφή: 17 Νοέμ 2003 13:03
Τοποθεσία: Womans' Brain
Επικοινωνία:

virtuemart First Page

Δημοσίευση από Basilakis » 23 Οκτ 2009 01:00

Γιατί μπλέκομαι με αυτά τα σατανικά πράγματα! :D

Σ'έυχαριστώ lunar, θα το κάνω... Αν και... στην σελίδα δεν υπάρχει menu o.O λογικά θα το ενεργοποιήσω τώρα! :D

Άβαταρ μέλους
Cypriot
Δημοσιεύσεις: 355
Εγγραφή: 20 Οκτ 2009 15:43

virtuemart First Page

Δημοσίευση από Cypriot » 24 Οκτ 2009 13:43

Basilakis έγραψε:όχι ευχαριστώ, προτιμώ freestuff.gr
υπάρχει και το joomlafans.gr :D :D :D :kaloe:

Άβαταρ μέλους
Basilakis
PHP Moderator
Δημοσιεύσεις: 8574
Εγγραφή: 17 Νοέμ 2003 13:03
Τοποθεσία: Womans' Brain
Επικοινωνία:

virtuemart First Page

Δημοσίευση από Basilakis » 24 Οκτ 2009 13:48

Αλλά από ότι φαίνεται δεν κάνουν τη δουλειά που κάνουμε στο Freestuff.gr για αυτό ο κόσμος ρωτάει εδώ...

satisfied?

Άβαταρ μέλους
Giannis78
Δημοσιεύσεις: 1334
Εγγραφή: 11 Οκτ 2005 12:45
Τοποθεσία: Assigned by DHCP
Επικοινωνία:

virtuemart First Page

Δημοσίευση από Giannis78 » 30 Οκτ 2009 02:46

Bill,
kaneis setup to mod_virtuemart_latestprod kai meta to start page to syndeeis me ena arthro opou mesa vazeis
{loadposition user_lastP} kai mesa apo to module allazeis to Number of displayed products analoga me posa proionta thes na ferei.
WebHosting Services
http://www.intechs.gr

Απάντηση

Επιστροφή στο “Joomla! και Virtuemart”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες