exo provlima me tin entoli header

Σε αυτή την περιοχή μπορείτε να βρείτε ή να αναζητήσετε πληροφορίες σχετικές με την PHP

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators, PHP Moderators

Απάντηση
zezar1
Δημοσιεύσεις: 17
Εγγραφή: 01 Νοέμ 2008 19:00
Τοποθεσία: peristeri

exo provlima me tin entoli header

Δημοσίευση από zezar1 » 27 Οκτ 2009 21:16

son server poy exo tin selidamoy den litoyrgi h entoli


header('location: index.php');

ti na kano[/b][/quote]

mariosal
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 1473
Εγγραφή: 09 Νοέμ 2007 23:55

exo provlima me tin entoli header

Δημοσίευση από mariosal » 27 Οκτ 2009 21:31

Δοκίμασε

Κώδικας: Επιλογή όλων

header('Location: /index.php');
το index.php βρίσκεται στο ίδιο αρχείο το οποίο εκτελεί το header();
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος mariosal την 27 Οκτ 2009 23:10, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

zezar1
Δημοσιεύσεις: 17
Εγγραφή: 01 Νοέμ 2008 19:00
Τοποθεσία: peristeri

exo provlima me tin entoli header

Δημοσίευση από zezar1 » 27 Οκτ 2009 21:45

nai ston idio
ston palio server litoyrgoyse poli kalla simera ston kenoyrio den litoyrgi;

mariosal
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 1473
Εγγραφή: 09 Νοέμ 2007 23:55

exo provlima me tin entoli header

Δημοσίευση από mariosal » 27 Οκτ 2009 23:11

Τι σου λάθος σου εμφανίζει; Αποκλείεται να φταίει η header()

Άβαταρ μέλους
dva_dev
Script Master
Δημοσιεύσεις: 3790
Εγγραφή: 16 Σεπ 2005 01:32
Επικοινωνία:

exo provlima me tin entoli header

Δημοσίευση από dva_dev » 28 Οκτ 2009 00:03

Να κάνω ένα wild guess.
Στον παλιό server ήταν by default ενεργοποιημένο το output buffering. Τα αρχεία είναι σωσμένα σαν utf8 with bom.
Στον νέο server το output buffering είναι απενεργοποιημένο by default. Βγάζει μήνυμα "cannot send headers. Headers already sent" (ή κάτι αντίστοιχο τέλος πάντων), επειδή υπάρχει το BOM.

Αν είναι έτσι, κοίταξε στα topics για το συγκεκριμένο πρόβλημα (save as utf8 without bom, headers already sent), έχει συζητηθεί με διάφορες αναλύσεις κάθε φορά.

ΥΓ. πές μου αν είναι να πάω στο show to uri geller.

zezar1
Δημοσιεύσεις: 17
Εγγραφή: 01 Νοέμ 2008 19:00
Τοποθεσία: peristeri

exo provlima me tin entoli header

Δημοσίευση από zezar1 » 28 Οκτ 2009 00:05

to brika ti eprepe na kano eprepe na valo tin entoli stin arxi tis selidas afti ob_start(); kai sto telos tis selidas
ob_flush(); kai diorthothike to provlima moy efxaristo


Απάντηση

Επιστροφή στο “PHP Προγραμματισμός”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες