Ερώτηση για banner με κίνηση????

Λύσεις προβλημάτων για το δημοφιλές πρόγραμμα κατασκευής παρουσιάσεων στο διαδίκτυο.

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators

Απάντηση
vuze7
Δημοσιεύσεις: 11
Εγγραφή: 11 Οκτ 2009 01:11

Ερώτηση για banner με κίνηση????

Δημοσίευση από vuze7 » 31 Οκτ 2009 22:32

Παιδία είμαι αρχάριος και για αυτό μπορεί να ρωτάω ότι να ναι. Θέλω να περάσω στο site m ενα flash banner, μου δίνουν το κώδικα απο τη σελίδα που θα το πάρω και πήγα να τον περάσω στο κώδικα μου και ενώ μου το έβγαζε όταν έκανα προεπισκόπιση τη σελίδα στο dreamweaver που δουλεύω δεν το εβγαζε για να το επιλέξω και να το τοποθετήσω εκεί που θέλω. Υπάρχει καμιά επιλογή???Πρώτη φορά είναι που ασχολούμαι.Ευχαριστώ

Άβαταρ μέλους
fiskilis
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 14093
Εγγραφή: 16 Νοέμ 2003 22:44
Τοποθεσία: Athens
Επικοινωνία:

Ερώτηση για banner με κίνηση????

Δημοσίευση από fiskilis » 01 Νοέμ 2009 13:14

δοκιμασε να βαλεις αυτον τον κωδικα και απλα αντικατεστησε το http://www.domain.com/banner/flash.swf με την διευθυνση που ειναι το flash banner και πες μας παλι

Κώδικας: Επιλογή όλων

<p align="center"><object classid="clsid&#58;D27CDB6E-AE6D-11cf-96B8-444553540000" codebase="http&#58;//active.macromedia.com/flash4/cabs/swflash.cab#version=4,0,0,0" width="728" height="90">
<param name="movie" value="http&#58;//www.domain.com/banner/flash.swf">
<param name="play" value="true">
<param name="loop" value="true">
<param name="quality" value="high">
<embed src="http&#58;//www.domain.com/banner/flash.swf" play="true" loop="true" quality="high" pluginspage="http&#58;//www.macromedia.com/shockwave/download/index.cgi?P1_Prod_Version=ShockwaveFlash" width="728" height="90"></embed>
</object></p>

vuze7
Δημοσιεύσεις: 11
Εγγραφή: 11 Οκτ 2009 01:11

Ερώτηση για banner με κίνηση????

Δημοσίευση από vuze7 » 01 Νοέμ 2009 17:03

Φίλε εκανα αυτό που μου ειπες και δοκιμασα και 2-3 διευθυνσεις γιατι δεν ηξερα ποια να βαλω και μου εβγαλε το τερταγωνακι της εικονας αλλα χωρις να την δειχνει.

Λοιπον ο κωδικας ειναι αυτος απο το banner
<script language=javascript src="http://adserving.selida.com/ad.aspx?pid ... "></script>

αν σε βοηθαει.Οταν το βαζω αυτο στη Html μου εμφανιζεται κανονικα μονο στην προεπισκοπηση.


vuze7
Δημοσιεύσεις: 11
Εγγραφή: 11 Οκτ 2009 01:11

Ερώτηση για banner με κίνηση????

Δημοσίευση από vuze7 » 01 Νοέμ 2009 17:29

Στο affiliate programm της unibet απο εκει το θελω το banner


vuze7
Δημοσιεύσεις: 11
Εγγραφή: 11 Οκτ 2009 01:11

Ερώτηση για banner με κίνηση????

Δημοσίευση από vuze7 » 01 Νοέμ 2009 21:53

Δε γινετε να το δεις απο εκει γιατι θελει να κανεις λογαριασμο

δες εδω http://www.betorama.net/index.php/bookm ... nibet.html
σαν αθτο που ειναι στη μεση της σελιδας το μεγαλο

Απάντηση

Επιστροφή στο “Flash γενικά”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης