Πρόβλημα με ελληνικούς χαρακτήρες σε Βάση

Βοήθεια λύσεις και νέα από τον χώρο των open source ή έτοιμων εφαρμογών που έχουν φτιαχτεί με την PHP όπως oscommerce, κ.α.

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators, PHP Moderators

Απάντηση
john-grafistas
Δημοσιεύσεις: 7
Εγγραφή: 25 Οκτ 2009 10:50

Πρόβλημα με ελληνικούς χαρακτήρες σε Βάση

Δημοσίευση από john-grafistas » 03 Νοέμ 2009 18:28

Προγραμματιστές και προγραμματίστριες καλησπέρα σας!
Έχω δημιουργήσει ένα μικρό δυναμικό site στο pc μου, όπου ο χρήστης έχει τη δυνατότητα να εισάγει δεδομένα από μια φόρμα σε μια βάση, καθώς επίσης και να τα βλέπει όλα μαζί.
Όλα λειτουργούν κανονικά, ΑΛΛΑ:
Ο χρήστης γράφει με ελληνικούς χαρακτήρες και τα δεδομένα τα ξαναβλέπει σε ελληνικούς χαρακτήρες.
Στη βάση, όμως, τα δεδομένα φαίνονται ως εξής: πληροφορικής
Υπ'όψιν ότι χρησιμοποιώ τον Wampserver, το collaction στις βάσεις είναι greek_bin και στις σελίδες
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=iso-8859-7" />

Έχει κάποιος καμιά ιδέα για το τι φταίει?
Ευχαριστώ εκ των προτέρων...

Άβαταρ μέλους
SoUpEr_PiLaS
Δημοσιεύσεις: 428
Εγγραφή: 07 Δεκ 2007 22:37
Τοποθεσία: Αθήνα, Νίκαια
Επικοινωνία:

Πρόβλημα με ελληνικούς χαρακτήρες σε Βάση

Δημοσίευση από SoUpEr_PiLaS » 14 Νοέμ 2009 17:27

Αν αλλάξεις την κωδικοποίηση σε utf8_bin ;;
Δεν θα είναι οκ; Δοκίμασε νέα βάση με νέα εφαρμογή!
Εικόνα

Απάντηση

Επιστροφή στο “PHP έτοιμες εφαρμογές”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες