problem in colin mc rae 3

Video games για PC, On Line παιχνίδια και παιχνίδια για κονσόλες.

Συντονιστές: Super-Moderators, Software & Hardware Moderators

Απάντηση
kuba90
Δημοσιεύσεις: 48
Εγγραφή: 21 Απρ 2003 12:30
Τοποθεσία: almyros bolou

problem in colin mc rae 3

Δημοσίευση από kuba90 » 25 Ιουν 2003 14:54

exo windows 98
256 ram
ge force 2 mx (64 mb)
egatestisa to game

otan arxizei kanonika dixnei to eisagogiko video tis codemasters. meta otan teleisi mou leei na patiso return gia na pao sto game. otan to patao omos mayrizei i othoni paei na anoiksi kai me bgazei stin epifaneia ergasias me to game oute kan na trexei.

katebasa kai crack ala pali ta idia....

please peite mou..

Άβαταρ μέλους
e-times
Graphics Moderator
Δημοσιεύσεις: 1555
Εγγραφή: 13 Φεβ 2003 01:41
Τοποθεσία: Πειραιάς

problem in colin mc rae 3

Δημοσίευση από e-times » 25 Ιουν 2003 18:01

Τι επεξεργαστη εχεις?
Εικόνα

Good News For The Smokers, Non-Smokers Die Too

kuba90
Δημοσιεύσεις: 48
Εγγραφή: 21 Απρ 2003 12:30
Τοποθεσία: almyros bolou

problem in colin mc rae 3

Δημοσίευση από kuba90 » 25 Ιουν 2003 18:13

pendium 4 sta 1,7 ghz

Άβαταρ μέλους
e-times
Graphics Moderator
Δημοσιεύσεις: 1555
Εγγραφή: 13 Φεβ 2003 01:41
Τοποθεσία: Πειραιάς

problem in colin mc rae 3

Δημοσίευση από e-times » 25 Ιουν 2003 18:19

Απο hardware δεν εχεις κανενα προβλημα οσο αφορα την επεξεργαστικη δυναμη του υπολογιστη σου. Το παιχνιδι που εχεις ειναι κοπια? Μαλλον ναι ε? Διοι για να λες οτι κατεβασες και το Crack, μαλλον κατι τετοιο φανταζομαι. Εαν ειναι κατι τετοιο τοτε μην δεν εχεις κανει σωστα την εγκατασταση του παιχνιδιου αλλα και μην δεν ειναι και καλογραμμενο το παιχνιδι. Εαν δεν ειναι τιποτα απο τα δυο τοτε κοιτα τι direct x εχεις και αμα ειναι κανε καμια αναβαθμηση.
Δεν μπορω να φανταστω αυτην την στιγμη κατι αλλο.
:pint:
Εικόνα

Good News For The Smokers, Non-Smokers Die Too

kuba90
Δημοσιεύσεις: 48
Εγγραφή: 21 Απρ 2003 12:30
Τοποθεσία: almyros bolou

problem in colin mc rae 3

Δημοσίευση από kuba90 » 25 Ιουν 2003 18:30

pos kano anabathmisi sto direct X? ego exo to direct X 9

aytin tin stigmi katebazo tous kainourgious drivers tis kartas mou (grafikon). mporei na lisi ayto to prob?

thanks for helping me.

Άβαταρ μέλους
Enigma
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 2271
Εγγραφή: 06 Δεκ 2002 02:46
Τοποθεσία: Athens

problem in colin mc rae 3

Δημοσίευση από Enigma » 26 Ιουν 2003 00:10

Δεν ξέρω τι Hardware ακριβώς θέλει, αλλά μπορεί να είσαι και στο κάτω όριο μου φαίνεται ...

Απο DirectX είσαι εντάξει ... 9 είναι το τελευταίο ...
Εαν είναι κόπια, μπορεί να μην έχει γίνει σωστά ...
Εικόνα

Άβαταρ μέλους
e-times
Graphics Moderator
Δημοσιεύσεις: 1555
Εγγραφή: 13 Φεβ 2003 01:41
Τοποθεσία: Πειραιάς

problem in colin mc rae 3

Δημοσίευση από e-times » 26 Ιουν 2003 00:54

Aπαιτουμενα χαρακτηριστικα που χρειαζετε το παιχνιδι ειναι :

Pentium 3 - 750 mhz, 128 mb ram και 32 mb στην καρτα γραφηκων.

Τωρα μπορει και να θες 512 mb ram αλλα δεν πιστευω να ειναι αυτο το προβλημα.
Παντως direct x 9 θελεις στα σιγουρα.
Εικόνα

Good News For The Smokers, Non-Smokers Die Too

kuba90
Δημοσιεύσεις: 48
Εγγραφή: 21 Απρ 2003 12:30
Τοποθεσία: almyros bolou

problem in colin mc rae 3

Δημοσίευση από kuba90 » 26 Ιουν 2003 11:35

ok paidia to diorthosa eprepe na egatastiso ton windows media player 9. gia na dixnei ta video.

ala tora pou paizo...

otan bazo ena player den leo ikanopoiitiki kinisi kai grafika. otan omos pao stous dio... arxizei an kolaei.

exo 256 ram
kai ge force 2 mx 64mb)

exo ena paketo ram tora ego den ksero apo ayta.exei 8 chip epano nomizo eiai 64ara. mporo na tin balo kai aytin sto pc mou? *na to ksebidoso kai na tin balo pano stin motherboard) (thelei egatastasi?)

kai episis ops na kano overclocking tin karta mou?

pisteyete an kano ayta na paizei kalitera to game?

Άβαταρ μέλους
magic
Δημοσιεύσεις: 422
Εγγραφή: 02 Απρ 2003 01:19
Τοποθεσία: Karditsa

problem in colin mc rae 3

Δημοσίευση από magic » 26 Ιουν 2003 17:30

Loipon opws egrapsa kai sto games general section to paixnidi exei kapoia problimatakia(kapoia????).Gia perisoteres liseis sta problimata pigainete sto forum tis codemasters giat o cmr 3 gia na deite ti xamos ginetai(oloi zitane patch ekei pera alla i etairia.....).Gia to desktop problem pou eixes ayti einai i lisi,gia allous pou den ksekinaei to championship diladi kanei crash ekei prepei na energopoiisoun to vsync,twra an kapoios den exei internet kai pire to paixnidi ante na mantepsei ti xreiazetai.Oso gia tin taxitita file distixws malon ftaiei i karta opote kai overclocking na kaneis malon den tha petixeis tipota.Arkei na sou pw oti o pateras mou exei P IV sta 1,8 kai gf2 mx 64 egw PIII 550 me gf3 t500 kai ta paixnidia ola se mena trexoun poly pio grigora apo oti sto diko tou enw merika den trexoun kan (mono to mame trexei grigorotera giati basizetai stin cpu).

Άβαταρ μέλους
e-times
Graphics Moderator
Δημοσιεύσεις: 1555
Εγγραφή: 13 Φεβ 2003 01:41
Τοποθεσία: Πειραιάς

problem in colin mc rae 3

Δημοσίευση από e-times » 26 Ιουν 2003 17:45

kuba90 έγραψε:kai episis ops na kano overclocking tin karta mou?
Παντως καλυτερα να αποφυγεις το overclocking εαν δεν εχεις ξανασχοληθει με το αντικειμενο. Το πιθανοτερο ειναι να σου καταστρεψει την καρτα.

Αμα εχεις κανενα φιλο να σου δανεισει καμια μεγαλυτερη καρτα απο αυτη που εχεις για να κανεις καμια δοκιμη καλο θα ηταν.
Δεν καταλαβαινω τι πακετο ram που λες οτι εχεις?? Καρτα αλλη εννοεις οτι εχεις? 64αρα?... Αμα ειναι κατι τετοιο αναλογα την καρτα θα χρειαστει να κανεις και καποια σεταρισματα πριν τρεξεις το παιχνιδι.
Εικόνα

Good News For The Smokers, Non-Smokers Die Too

Απάντηση

Επιστροφή στο “Games (PC, On Line, Console)”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες