δυναμική gallery από βάση

Σε αυτή την περιοχή μπορείτε να βρείτε ή να αναζητήσετε πληροφορίες σχετικές με την PHP

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators, PHP Moderators

Απάντηση
txc
Δημοσιεύσεις: 626
Εγγραφή: 02 Δεκ 2003 23:08

δυναμική gallery από βάση

Δημοσίευση από txc » 21 Νοέμ 2009 11:19

καλησπέρα παιδιά
με αυτό τον τρόπο χοντρικά τραβάω δεδομένα από βάση και τα εμφανίζω

:

Κώδικας: Επιλογή όλων

$query = "SELECT test1 FROM test  ORDER BY testiddesc  ";
	$result = mysql_query($query) or die('Error : ' . mysql_error());

	while(list($test1) = mysql_fetch_array($result, MYSQL_NUM))
	{
	
?>
  <tr> 
   <td> 
   <?php echo $test1;?>
</td>
</tr>
έχω βρει ένα εφέ το οποίο με αυτό τον τρόπο :

Κώδικας: Επιλογή όλων

<a href="start/dio_.jpg" onclick="return GB_showImage&#40;'', this.href&#41;"><img src="start/dio.jpg" width="200" height="120" />
μου εμφανίζει μια φώτο με ένα εφέ

πως μπορώ όταν τραβάω δυναμικά τα στοιχεία από τη βάση και έχω φώτο να μου κάνει αυτό το εφέ?

ευχαριστώ

Άβαταρ μέλους
Burned4
Δημοσιεύσεις: 324
Εγγραφή: 21 Σεπ 2007 12:50
Επικοινωνία:

δυναμική gallery από βάση

Δημοσίευση από Burned4 » 22 Νοέμ 2009 13:34

To test1 που τραβάς από τη βάση είναι το Link της Φωτογραφίας?

Αν ναί τότε μπορείς να αντικαταστήσεις το :

Κώδικας: Επιλογή όλων

<?php echo $test1;?> 
με το :

Κώδικας: Επιλογή όλων

<a href="<? echo $test1; ?>" onclick="return GB_showImage&#40;'', this.href&#41;"><img src="<? echo $test1; ?>" width="200" height="120" />
και θα παίξει :wink:
You can do anything, but not everything.

txc
Δημοσιεύσεις: 626
Εγγραφή: 02 Δεκ 2003 23:08

δυναμική gallery από βάση

Δημοσίευση από txc » 22 Νοέμ 2009 15:00

το test1
είναι η φωτογραφία ναι

θα το τσεκάρω και θα σου πώ

Απάντηση

Επιστροφή στο “PHP Προγραμματισμός”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες