Πρόβλημα με τη λειτουργία εσωτερικών links

Joomla! forum. Joomla! Questions and Answers.

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators, PHP Moderators

Απάντηση
aguila21
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 3510
Εγγραφή: 30 Απρ 2003 21:44
Επικοινωνία:

Πρόβλημα με τη λειτουργία εσωτερικών links

Δημοσίευση από aguila21 » 22 Νοέμ 2009 20:15

Έφτιαξα τη σελίδα μου σε joomla!Ανέβηκε από το subdomain στο κανονικό http://www.imaginas.gr αλλά αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα.Τα links προς τις υποσελίδες που είναι δηλωμένες ως "αρθρα" δε λειτουργούν.Λειτουργούν κανονικά τα εξωτερικά εκτός από τα εσωτερικά (links,contact κλπ) και το facebook (που δεν με τρελαίνει εξάλλου).Μήπως έχει ιδέα κάποιος τι να πρέπει να αλλάξω εγώ ώστε να λειτουργούν όλα κανονικά;

Άβαταρ μέλους
manolism
Super Moderator
Δημοσιεύσεις: 6652
Εγγραφή: 25 Ιαν 2004 16:01
Τοποθεσία: Wild West
Επικοινωνία:

Πρόβλημα με τη λειτουργία εσωτερικών links

Δημοσίευση από manolism » 22 Νοέμ 2009 20:49

Έχεις βάλει την επιλογή για seo; Και αν ναι άλλαξες το όνομα το αρχείου htaccess.txt σε .htaccess;

aguila21
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 3510
Εγγραφή: 30 Απρ 2003 21:44
Επικοινωνία:

Πρόβλημα με τη λειτουργία εσωτερικών links

Δημοσίευση από aguila21 » 22 Νοέμ 2009 20:58

Ναι τα έχω κάνει αυτά.Το παράξενο είναι ότι σε subdomain λειτουργούν κανονικά,στο κανονικό όχι.

Δες:
http://www.imaginas.gr
http://imaginasjoomla.imaginas.gr

aguila21
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 3510
Εγγραφή: 30 Απρ 2003 21:44
Επικοινωνία:

Πρόβλημα με τη λειτουργία εσωτερικών links

Δημοσίευση από aguila21 » 22 Νοέμ 2009 23:46

Το .htaccess πρέπει να είναι λευκό ή να έχει κάποια εντολή;

aguila21
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 3510
Εγγραφή: 30 Απρ 2003 21:44
Επικοινωνία:

Πρόβλημα με τη λειτουργία εσωτερικών links

Δημοσίευση από aguila21 » 22 Νοέμ 2009 23:59

Όταν απενεργοποιώ το Χρήση του mod_rewrite του Apache τότε λειτουργούν κανονικά.Πρέπει να είναι ενεργοποιημένο;Επηρεάζει τις μηχανές αναζήτησης;

aguila21
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 3510
Εγγραφή: 30 Απρ 2003 21:44
Επικοινωνία:

Πρόβλημα με τη λειτουργία εσωτερικών links

Δημοσίευση από aguila21 » 23 Νοέμ 2009 08:03

Τελικά λύθηκε το πρόβλημα.Έφτιαξα ένα νέο htaccess αρχείο με εντολές που βρήκα από μια σελίδα,και είναι οκ.

Απάντηση

Επιστροφή στο “Joomla! γενικά”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες