λολ γενικά το είπα...
σελίδες θα βρεις αρκετές από γνωστά site όπως το amazon που μπορείς να αγοράσεις με paypal αν έχεις σε μικρότερη τιμή από όσο πουλιούνται λιανικά, ιδικά αν το προιόν είναι διαθέσιμο από την ίδια την εταιρία canon πχ...
μπορείς να βρεις και σε τέτοια site μεταχειρισμένα αλλά δεν με γεμίζει αν δεν ανοίξω το κουτί να μυρίσω πλαστικό
πχ εγώ θέλω ή την Canon xh a1s ή την Canon xl h1s (ανάλογα με το πόσα θα μαζέψω μέχρι του τότε)
αυτές κάνουν γύρο στις 4.000€ οπότε τα 500€ λιγότερα είναι λογικούτσικη τιμή. ενώ σε καταστήματα στην ελλάδα πουλιούνται με την κανονική τους τιμή και ίσος σου κόψουν και κει κάτι λίγα... αλλά απόσο έχω δει όχι όσο στο εξωτερικό...
αν αυτή που θα πάρεις κάνει 800€ το υπερβολικό να σου κόψουν 100€
Κάπου είχα ακούσει για κάτι ακόμα!!! αλλά ποτέ δεν κατάφερα να βρω αν αληθεύει
έλεγε ένας ότι αγόρασε την κάμερα από το εργοστάσιο σε χονδρική τιμή αλλά που να ψάχνεις τώρα εργοστάσια στην κίνα... +και κάποια μεταφορικά.
και δεν ξέρω αν την αγοράσεις χονδρική αν χάνεις τίποτα, όπως εγγύηση, πρόσθετα αντικείμενα που θα είχε στο κουτί αν την αγόραζες από κατάστημα κτλπ...
αν γνωρίζει κάτι κάποιος θα χαιρόμουν, ή οποιοδήποτε τρόπο για να καταφέρεις την καλύτερη τιμή...