Αναζήτηση σε php με κριτήριο την ημερομηνία...?

Σε αυτή την περιοχή μπορείτε να βρείτε ή να αναζητήσετε πληροφορίες σχετικές με την PHP

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators, PHP Moderators

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
fafos
Script Master
Δημοσιεύσεις: 6231
Εγγραφή: 30 Νοέμ 2004 03:09

Αναζήτηση σε php με κριτήριο την ημερομηνία...?

Δημοσίευση από fafos » 07 Δεκ 2009 23:39

saholias έγραψε:se alli selida douleuei opws einai mallon kati allo einai...
tha douleuei me allh php h allh selida... re!!! pate na mas trelanete? gia dose mesa sto while ena echo $row['b_ammount'];

pairneis times h tsampa kaiei h lampa tsampa se thymamai?
Οι πάνες και οι πολιτικοί πρέπει να αλλάζονται συχνά για τον ίδιο λόγο...

saholias
Δημοσιεύσεις: 17
Εγγραφή: 12 Νοέμ 2009 02:32

Αναζήτηση σε php με κριτήριο την ημερομηνία...?

Δημοσίευση από saholias » 07 Δεκ 2009 23:55

δεν εμφανίζει κάτι.
στη mysql οι καταχωρήσεις έχουν και ώρα δηλαδή

2007/12/07 00:00:00 ενώ καταχωρώ μόνο ημερομηνία.

τσαμπα καίει τελικά

Άβαταρ μέλους
fafos
Script Master
Δημοσιεύσεις: 6231
Εγγραφή: 30 Νοέμ 2004 03:09

Αναζήτηση σε php με κριτήριο την ημερομηνία...?

Δημοσίευση από fafos » 08 Δεκ 2009 00:46

saholias έγραψε:δεν εμφανίζει κάτι.
στη mysql οι καταχωρήσεις έχουν και ώρα δηλαδή

2007/12/07 00:00:00 ενώ καταχωρώ μόνο ημερομηνία.

τσαμπα καίει τελικά
perimene giati me mperdepses... pos sozeis telika tis hmeromhnies mesa sthn vash san timestamp (12344443) h san date (2007/12/07 00:00:00)?????
Οι πάνες και οι πολιτικοί πρέπει να αλλάζονται συχνά για τον ίδιο λόγο...

saholias
Δημοσιεύσεις: 17
Εγγραφή: 12 Νοέμ 2009 02:32

Αναζήτηση σε php με κριτήριο την ημερομηνία...?

Δημοσίευση από saholias » 08 Δεκ 2009 02:40

Στην mysql το πεδίο το έχω ορίσει timestamp καθώς επίσης και στην php σελίδα που εισάγω την ημερομηνία αυτή δηλώνω:

<b>Ημ. Αιμοδοσίας: </b> <input type="timestamp" name="d_aimod" size="20" maxlength="255"/><br />

Αυτό που έγραψα παραπάνω και σε μπ'ερδεψε είναι ότι εγώ στην σελίδα εισάγω πχ. 2007/12/07 και ενω το καταχωρεί επιτυχώς, στην mysql μου εμφανίζει καταχωρημένο 2007/12/07 00:00:00.

Άβαταρ μέλους
korgr
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 5067
Εγγραφή: 07 Οκτ 2008 18:30
Τοποθεσία: Corinth
Επικοινωνία:

Αναζήτηση σε php με κριτήριο την ημερομηνία...?

Δημοσίευση από korgr » 08 Δεκ 2009 09:25

Παρακαλεισθε οπως προσεχετε την πιεση (υπερταση) του fafos! :lol:
δεν οριζεις "τυπο" timestamp, απλα πριν την εισαγωγη στη βαση μετατρεπεις την ημερομηνια σε timestamp με την mktime()
Το πεδιο στη βαση σου μπορει να ειναι απλα ενα varchar που να χωραει το πληθος χαρακτηρων (ψηφιων) του timestamp, ή ακομα καλυτερα μια αριθμητικη τιμη.

Απάντηση

Επιστροφή στο “PHP Προγραμματισμός”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης