Ένα πρωτόγονο CMS χωρίς db που ενημερώνει μια include σελίδα

Σε αυτή την περιοχή μπορείτε να βρείτε ή να αναζητήσετε πληροφορίες σχετικές με την PHP

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators, PHP Moderators

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
geoki
Δημοσιεύσεις: 309
Εγγραφή: 07 Ιαν 2002 01:00
Τοποθεσία: Giannitsa

Ένα πρωτόγονο CMS χωρίς db που ενημερώνει μια include σελίδα

Δημοσίευση από geoki » 29 Ιαν 2010 19:20

Opss Dimsis εχω την εντύπωση πως σου χακεψαν το site
Συνημμένα
xakemeno_site.jpg

Άβαταρ μέλους
burnmind
Script Master
Δημοσιεύσεις: 954
Εγγραφή: 26 Σεπ 2009 02:14
Τοποθεσία: UK
Επικοινωνία:

Ένα πρωτόγονο CMS χωρίς db που ενημερώνει μια include σελίδα

Δημοσίευση από burnmind » 29 Ιαν 2010 20:14

geoki έγραψε:Opss Dimsis εχω την εντύπωση πως σου χακεψαν το site
Μ'αρέσει που έχουν και copyright οι .."hackers"!

Άβαταρ μέλους
dimsis
Reporter
Δημοσιεύσεις: 7994
Εγγραφή: 25 Ιούλ 2001 03:00

Ένα πρωτόγονο CMS χωρίς db που ενημερώνει μια include σελίδα

Δημοσίευση από dimsis » 29 Ιαν 2010 20:47

Δεν χάκεψαν (μόνο) το site, ολόκληρη την phox.gr που το φιλοξενεί χάκεψαν και πάλι.... 3η ή 4η φορά που γίνετε... ευτυχώς που δεν ανεβάζω τίποτε σοβαρό σε αυτό το site!

btw το primitive CMS το admin του open ήταν θα μπορούσαν να κάνουν edit και να κάνουν copy paste το κείμενο τους στον editor :kaloe:

Άβαταρ μέλους
vassilism
Δημοσιεύσεις: 1950
Εγγραφή: 17 Μαρ 2007 14:47
Επικοινωνία:

Ένα πρωτόγονο CMS χωρίς db που ενημερώνει μια include σελίδα

Δημοσίευση από vassilism » 29 Ιαν 2010 22:32

dimsis έγραψε:btw το primitive CMS το admin του open ήταν θα μπορούσαν να κάνουν edit και να κάνουν copy paste το κείμενο τους στον editor :kaloe:
χαχαχα :lol: άδικα παιδεύτικαν τα παιδιά.

el02154
Δημοσιεύσεις: 119
Εγγραφή: 12 Δεκ 2007 20:17

Ένα πρωτόγονο CMS χωρίς db που ενημερώνει μια include σελίδα

Δημοσίευση από el02154 » 03 Φεβ 2010 19:55

φίλε dimsis για να μπορώ να κάνω upload εκτός από κείμενο και εικόνες ή flashakia πρέπει να αλλάξω το path που έχεις ορίσει, έτσι δεν είναι; Γιατί τώρα που το δοκίμασα (βιαστικά βέβαια) είδα πως πετάει ένα error.Ζητάω προκαταβολικά συγνώμη αν από την βιασύνη μου εχω κάνει καμμιά μπούρδα

Άβαταρ μέλους
dimsis
Reporter
Δημοσιεύσεις: 7994
Εγγραφή: 25 Ιούλ 2001 03:00

Ένα πρωτόγονο CMS χωρίς db που ενημερώνει μια include σελίδα

Δημοσίευση από dimsis » 03 Φεβ 2010 22:20

Πρέπει να κάνει edit το αρχείο config.php που βρίσκεται στον φάκελο editor\filemanager\connectors\php και να δώσεις τις σωστές ρυθμίσεις στα:

Κώδικας: Επιλογή όλων

$Config['UserFilesPath'] = 'http://www.woot.gr/primitiveCMS_042/upload/' ;
γραμμή 33
και

Κώδικας: Επιλογή όλων

$Config['UserFilesAbsolutePath'] = '/home/wootgr/public_html/primitiveCMS_042/upload/' ;
γραμμή 40

Στο πρώτο βάζεις www.tosite.sou/folder_pou_thes_na_anevazei_ta_arxeia και στο δεύτερο το absolute path τον φυσικό φάκελο που βρίσκονται δηλαδή τα αρχεία στον server που το ανεβάζεις.

el02154
Δημοσιεύσεις: 119
Εγγραφή: 12 Δεκ 2007 20:17

Ένα πρωτόγονο CMS χωρίς db που ενημερώνει μια include σελίδα

Δημοσίευση από el02154 » 04 Φεβ 2010 09:21

α πολύ ωραία dimsis. θα το δοκιμάσω αύριο μόλις μπορέσω και θα σε ενημερώσω. Θα μπορούσες κάποια στιγμή όταν χαλαρώσεις να γράψεις λίγα πράγματα για το περιεχόμενο του CMS δηλαδή την χρησιμότητα και τα key points σε κάθε αρχειάκι; Καλά εννοείται πως αν δεν μπορείς δεν υπάρχει λόγος. Για απορίες άλλωστε υπάρχει και το φόρουμ.

Άβαταρ μέλους
dimsis
Reporter
Δημοσιεύσεις: 7994
Εγγραφή: 25 Ιούλ 2001 03:00

Ένα πρωτόγονο CMS χωρίς db που ενημερώνει μια include σελίδα

Δημοσίευση από dimsis » 04 Φεβ 2010 09:39

Εννοείς πέρα από αυτό;
http://www.woot.gr/primitiveCMS_042/help.html

el02154
Δημοσιεύσεις: 119
Εγγραφή: 12 Δεκ 2007 20:17

Ένα πρωτόγονο CMS χωρίς db που ενημερώνει μια include σελίδα

Δημοσίευση από el02154 » 04 Φεβ 2010 12:22

ναι εννοώ και κάποια άλλα πράγματα σε λίγο μεγαλύτερο βάθος...π.χ τι κάνει το κάθε αρχειάκι και τι αλλαγές μπορούν να γίνουν.π.χ. ένα απλό παράδειγμα είναι αυτό με το config.php που μου εξήγησες.

el02154
Δημοσιεύσεις: 119
Εγγραφή: 12 Δεκ 2007 20:17

Ένα πρωτόγονο CMS χωρίς db που ενημερώνει μια include σελίδα

Δημοσίευση από el02154 » 07 Φεβ 2010 21:22

φίλε dimsis φαίνεται επίσης πως δεν διαγράφονται μέσα από το πανελ διαχείρισης οι επιμέρους ενότητες (τα inc_xxx.html). Ενώ με ρωτάει αν είμαι σίγουρος πως θέλω να τα διαγράψω φαίνεται πως προχωράει η διαδικασία τελικά παραμένουν.

Άβαταρ μέλους
dimsis
Reporter
Δημοσιεύσεις: 7994
Εγγραφή: 25 Ιούλ 2001 03:00

Ένα πρωτόγονο CMS χωρίς db που ενημερώνει μια include σελίδα

Δημοσίευση από dimsis » 07 Φεβ 2010 21:46

Κάτι άλλο πρέπει να παίζει, ίσως με δικαιώματα διαγραφής στο directory σου τίποτε ή μήπως είναι τίποτε Ελληνικά και έχει πρόβημα;... γιατί δες εδώ:
http://www.woot.gr/primitiveCMS_042/admin.php
κάνε login και διέγραψε το inc_el02154.html ή φτιάξε δικό σου αρχεία και δοκίμασε να το σβήσεις

el02154
Δημοσιεύσεις: 119
Εγγραφή: 12 Δεκ 2007 20:17

Ένα πρωτόγονο CMS χωρίς db που ενημερώνει μια include σελίδα

Δημοσίευση από el02154 » 08 Φεβ 2010 09:53

το πρώτο που μου ήρθε ήταν τα δικαιώματα διαγραφής αλλά πήγα και τα άλλαξα αμέσως. Θα το δοκιμάσω ξανά το απόγευμα και θα σε ενημερώσω. Ευχαριστώ.

el02154
Δημοσιεύσεις: 119
Εγγραφή: 12 Δεκ 2007 20:17

Ένα πρωτόγονο CMS χωρίς db που ενημερώνει μια include σελίδα

Δημοσίευση από el02154 » 12 Φεβ 2010 16:33

Τελικά ήθελε και ο φάκελος αλλαγή στα δικαιώματα και όχι μόνο τα αρχεία. Φίλε Dimsis, ήθελα να σε ρωτήσω αν μπορώ με κάποιο τρόπο να κατηγοριοποιήσω τα inc αρχεία σε φακέλους. Π.χ αν θέλω να ενημερώσω ένα πρόγραμμα συναντήσεων θα ήθελα να δημιουργήσω έναν φάκελο για κάθε μήνα και εκεί να έχω τα 30 inc αρχεία που αντιστοιχούν στην κάθε μέρα παρά να είναι όλα μαζι. Αν έχεις κάτι στο μυαλό σου, ενημέρωσε με.

Άβαταρ μέλους
dimsis
Reporter
Δημοσιεύσεις: 7994
Εγγραφή: 25 Ιούλ 2001 03:00

Ένα πρωτόγονο CMS χωρίς db που ενημερώνει μια include σελίδα

Δημοσίευση από dimsis » 12 Φεβ 2010 17:51

Μια χαρά αφού λύθηκε το πρόβλημα με τα δικαιώματα στο directory.
Για το άλλο τώρα που γράφεις, έτσι όπως έγραψα τον κώδικα ψάχνει για inc files μόνο στο root folder και όχι σε subfolder. Θέλει αλλαγή στον κώδικα για να γίνει δηλαδή και μετά θα πρέπει να μπορεί ο διαχειριστής να αλλάζει folders όπως και να δημιουργεί νέα folders στον server.
Το να δημιουργήσεις και να έχεις αρχεία τύπου inc_Feb2010_12, inc_Feb2010_13, inc_Feb2010_14 σε προβληματίζει γιατί θα "χάνονται" μεταξύ των υπολοίπων inc files;

el02154
Δημοσιεύσεις: 119
Εγγραφή: 12 Δεκ 2007 20:17

Ένα πρωτόγονο CMS χωρίς db που ενημερώνει μια include σελίδα

Δημοσίευση από el02154 » 12 Φεβ 2010 23:28

Δεν με ενοχλεί αλλά αν π.χ. βάλω για όλους τους μήνες θα μαζευτούν πάρα πολλά και ίσως γίνει ψιλοχαμόςν και δεν φαίνεται και στο μάτι ωραίο... Καλά πάντως μιλάμε το CMS σου μου έλυσε τα χέρια. Εννοείται πως στις σχετικές σελίδες άφησα και το όνομα σου και το mail σου όπως τα είχες.

Απάντηση

Επιστροφή στο “PHP Προγραμματισμός”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες