thelw na ftiaxw ena banner alla tis fwto tis thelw se fakelo

Λύσεις προβλημάτων για το δημοφιλές πρόγραμμα κατασκευής παρουσιάσεων στο διαδίκτυο.

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators

Απάντηση
gergos
Δημοσιεύσεις: 42
Εγγραφή: 02 Δεκ 2009 11:12

thelw na ftiaxw ena banner alla tis fwto tis thelw se fakelo

Δημοσίευση από gergos » 02 Δεκ 2009 13:42

re paidia exw problhma thelw na ftiaxw ena banner alla tis fwto tis thelw na tis pernei apo ena fakelo kai oxi na tis deinw egw etoimes mesa sto flash. Yparxei kapoios pou na mporei na boithisei? exw kanei ews twra kati....pou tha to parathesw an xreiastei. me auto ola kala mou fortwnei thn prwth eikona..
var myloader:Loader = new Loader();

var request:URLRequest = new URLRequest ("image1.jpg");
myloader.load (request);
addChild (myloader);
myloader.x=0.0;
myloader.y=0.0;

alla meta apo 20 frames paw kai grafw ayto gia na fortwsei thn deyterh kai den ginete. ti ftaiei?


var myloader3:Loader = new Loader();

var request3:URLRequest = new URLRequest ("image3.jpg");

myloader3.load (request);
addChild (myloader3);
myloader3.x=0.0;
myloader3.y=0.0;

Άβαταρ μέλους
HeRu
Flash Moderator
Δημοσιεύσεις: 800
Εγγραφή: 16 Αύγ 2004 10:49
Επικοινωνία:

thelw na ftiaxw ena banner alla tis fwto tis thelw se fakelo

Δημοσίευση από HeRu » 03 Δεκ 2009 09:16

Στο δεύτερο loader έχεις ένα typo:

Κώδικας: Επιλογή όλων

myloader3.load (request);
Πρέπει να είναι:

Κώδικας: Επιλογή όλων

myloader3.load (request3);
Για να μην παιδεύεσαι με τα instance names, μπορείς να το απλοποιήσεις έτσι:

Κώδικας: Επιλογή όλων

myloader3.load (new URLRequest ("image3.jpg"));

gergos
Δημοσιεύσεις: 42
Εγγραφή: 02 Δεκ 2009 11:12

thelw na ftiaxw ena banner alla tis fwto tis thelw se fakelo

Δημοσίευση από gergos » 03 Δεκ 2009 11:22

to request einai keyword to request3 den einai. to Eixa dokimasei auto pou mou eipes prin mou to steileis kai den eixe doulepsei opote to elusa ws exhs..

myloader.unload();

var myloader2:Loader = new Loader();
addEventListener(Event.ENTER_FRAME, home);
function home(e:Event):void{
removeEventListener(Event.ENTER_FRAME, home);
var request:URLRequest = new URLRequest ("image2.jpg");
myloader2.load (request);
addChild (myloader2);
myloader2.x=0.0;
myloader2.y=0.0;
}


an exw kanei kati lathos sto skeptiko na mou peis gi na mathenw..... an kai doulepse.
Sou exw steilei to mhnyma an to eides sou parathetw kai to flash an mporeis na me boithiseis.

to basiko shmeio einai to symbol gallery. Ekei einai to shmeio pou thelw na fernw tis eikones pou to katafera alla twra auto pou thelw einai na erxxete me transition kai den mporw me tipota...opos epishs... na stamataei gia 5 deyterolepta prin paei sthn epomenh eikona. alla kai na perimenei kai 5 deuterolepta to basiko timeline gia na enarmonistei h maska me to symbolo.... scene 1 frame 65.


Απάντηση

Επιστροφή στο “Flash γενικά”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες