Αναγνωση κελιου σε ενα DBGrid

Συζητήσεις για την γλώσσα C και C++

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators

Απάντηση
tasosJ
Δημοσιεύσεις: 1
Εγγραφή: 24 Νοέμ 2009 20:58

Αναγνωση κελιου σε ενα DBGrid

Δημοσίευση από tasosJ » 03 Δεκ 2009 21:37

Εχω φορτωμενο στο DBGrid εναν πινακα με στοιχεια τιτλου ταινιας και στην 5η στηλη εχω και το path για το trailer της καθε ταινιας.
Πως μπορω επιλεγοντας μια ταινια να σαρωνω το αντιστοιχο path της ταινιας και αν υπαρχει να το φορτωνω στο mediaplayer component?

Απάντηση

Επιστροφή στο “C, C++”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης