Απορια για τελεστη της php

Σε αυτή την περιοχή μπορείτε να βρείτε ή να αναζητήσετε πληροφορίες σχετικές με την PHP

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators, PHP Moderators

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
paink1ller
Δημοσιεύσεις: 865
Εγγραφή: 21 Ιαν 2008 19:51

Απορια για τελεστη της php

Δημοσίευση από paink1ller » 04 Δεκ 2009 18:38

Καλησπερα,

θα μπορουσε καποιος να μου εξηγησει τι κανει το "=&" στην php? Εψαξα λιγο αλλα δεν εντοπισα κατι στο google.

πχ
$_SESSION[$variable] =& $GLOBALS[$variable]

Ευχαριστω για τον χρονο σας.
Ηobby: Shooting photons

Άβαταρ μέλους
paink1ller
Δημοσιεύσεις: 865
Εγγραφή: 21 Ιαν 2008 19:51

Απορια για τελεστη της php

Δημοσίευση από paink1ller » 04 Δεκ 2009 18:42

Ωπ το βρηκα σορρυ

assign-by-reference τελεστης για παλαιοτερες εκδοσεις.
Ηobby: Shooting photons

Απάντηση

Επιστροφή στο “PHP Προγραμματισμός”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης