Πρόβλημα με PHP...

Σε αυτή την περιοχή μπορείτε να βρείτε ή να αναζητήσετε πληροφορίες σχετικές με την PHP

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators, PHP Moderators

Άβαταρ μέλους
crackman
Δημοσιεύσεις: 339
Εγγραφή: 26 Μαρ 2003 01:19
Τοποθεσία: Ιωάννινα, Αμαρτίας 69 ημιόροφος. Ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα! Το κουδούνι είναι χαλασμένο :P

Πρόβλημα με PHP...

Δημοσίευση από crackman » 30 Ιουν 2003 23:56

Πονηροούλη Rapid-eraser....

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ... κι εγώ μόλις είδα το post του Cha0s, έτρεξα κατευθείαν στη σελίδα της PHP.net , για να δώ ποια είναι διαθέσιμη...:lol:
Μάλλον η έκδοση αυτή είναι προβληματική και δεν 'διαβάζει' τον κώδικα (?)

Anyway.
Αφού δεν υπάρχει λύση, λέω να τα παρατήσω :cry:

Άβαταρ μέλους
greekbytes
WebDev Moderator
Δημοσιεύσεις: 2438
Εγγραφή: 15 Νοέμ 2002 15:42
Τοποθεσία: Αθήνα
Επικοινωνία:

Πρόβλημα με PHP...

Δημοσίευση από greekbytes » 01 Ιούλ 2003 00:51

Paidia eipa na min anoikso neo topic afou tha exei to idio thema :P ...
To provlima mou exei os eksis..

Den asxoloumai kairo me php oute ksero tipota idietairo.. mono ta vasika diladi.. Kai epeidi me diskoleuei i mysql xrisimopoio txt files gia na grafo dedomena (o mpakalis :D:D ) .. To thema einai oti se localhost de mporo na grapso se .txt me fopen .. me to submit diladi den kanei tipota, apla fortonei pali tin idia selida. Den exo lathos sto script giati an to anevaso se kapoion host leitourgei (exo dokimasei kai se host me alli php kai me tin idia pou exo - 4.3.2- alla tipota). Koitaksa kai sto http://gr2.php.net/manual/en/function.fopen.php alla de vrika kati sigkekrimeno .
Kamia idea giati mporei na min grafei sto .txt se localhost?? Eixa apache 1.3.-de thimamai- kai tora evala apache 2 kai pali ta idia....
To .txt pou thelo fisika den einai read only!!!! (eimai vlakakos alla oxi kai toso :P ) . Thanks!

Άβαταρ μέλους
cordis
Administrator, [F|H]ounder, [C|S]EO
Δημοσιεύσεις: 27622
Εγγραφή: 09 Οκτ 1999 03:00
Τοποθεσία: Greece
Επικοινωνία:

Πρόβλημα με PHP...

Δημοσίευση από cordis » 01 Ιούλ 2003 00:58

to localhost einai windows?
Δεν απαντάω σε προσωπικά μηνύματα με ερωτήσεις που καλύπτονται από τις ενότητες του forum. Για ο,τι άλλο είμαι εδώ για εσάς.
- follow me @twitter

Άβαταρ μέλους
crackman
Δημοσιεύσεις: 339
Εγγραφή: 26 Μαρ 2003 01:19
Τοποθεσία: Ιωάννινα, Αμαρτίας 69 ημιόροφος. Ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα! Το κουδούνι είναι χαλασμένο :P

Πρόβλημα με PHP...

Δημοσίευση από crackman » 01 Ιούλ 2003 01:01

Γιάννη αυτό μόλις έγραφα και με πρόλαβες....

Άβαταρ μέλους
crackman
Δημοσιεύσεις: 339
Εγγραφή: 26 Μαρ 2003 01:19
Τοποθεσία: Ιωάννινα, Αμαρτίας 69 ημιόροφος. Ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα! Το κουδούνι είναι χαλασμένο :P

Πρόβλημα με PHP...

Δημοσίευση από crackman » 01 Ιούλ 2003 01:02

Αυτό ήθελα να ρωτήσω.
Σε τι λειτουργικό δουλεύεις?
Έχει σημασία, γιατί πέρνει άλλες τιμές το fopen().
Note: On systems that differentiate between binary ('b') and text ('t') mode translation (such as Windows), the mode may contain either the letter 'b' or the letter 't' as the last character to force the translation mode to be either binary or text mode respectively.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος crackman την 01 Ιούλ 2003 01:59, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.

Άβαταρ μέλους
crackman
Δημοσιεύσεις: 339
Εγγραφή: 26 Μαρ 2003 01:19
Τοποθεσία: Ιωάννινα, Αμαρτίας 69 ημιόροφος. Ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα! Το κουδούνι είναι χαλασμένο :P

Πρόβλημα με PHP...

Δημοσίευση από crackman » 01 Ιούλ 2003 01:03

Επίσεις λέει:

On the Windows platform, be careful to escape any backslashes used in the path to the file, or use forward slashes.


<?php
$handle = fopen ("c:\\data\\info.txt", "r");
?>


Also note: I'm not sure how it all works (if it works at all) on Win32 platforms.

Άβαταρ μέλους
greekbytes
WebDev Moderator
Δημοσιεύσεις: 2438
Εγγραφή: 15 Νοέμ 2002 15:42
Τοποθεσία: Αθήνα
Επικοινωνία:

Πρόβλημα με PHP...

Δημοσίευση από greekbytes » 01 Ιούλ 2003 01:16

Ksexasa na to po nai! win32 einai.. se windows 2000 .
Note: On systems that differentiate between binary ('b') and text ('t') mode translation (such as Windows), the mode may contain either the letter 'b' or the letter 't' as the last character to force the translation mode to be either binary or text mode respectively.
Isos auto na ftaiei.. de xrisimopoio pantos path sto programma pou dokimaza.. (gia na ftaiei to \\). Thanks paidia! an kaneis exei kai kamia akoma idea na tin akousoume... :pint:

Άβαταρ μέλους
Cha0s
SysAdmin
Δημοσιεύσεις: 10242
Εγγραφή: 28 Ιούλ 2001 03:00

Πρόβλημα με PHP...

Δημοσίευση από Cha0s » 01 Ιούλ 2003 01:50

Niko an ekanes post kai ton kodika isos na mporousame na broume ti fteei :)

Mporei na sou exei ksefigei kati pou na min prosexes...

Crackman 99% pisteuo den fteei i ekdosi tis PHP ( leo 99% giati mporei na exoun kanei kamia patata sto PHP-Nuke v.6.x kai na min pezei me palies ekdoseis PHP) giati prosopika tin douleya kairo ayti tin ekdosi kai to nuke den mou ebgaze kanena tetio problima (ena soro alla ebgaze.. logiko einia afou einai nuke :P tin eipa tin kakia mou pali xeexxeex)

Άβαταρ μέλους
greekbytes
WebDev Moderator
Δημοσιεύσεις: 2438
Εγγραφή: 15 Νοέμ 2002 15:42
Τοποθεσία: Αθήνα
Επικοινωνία:

Πρόβλημα με PHP...

Δημοσίευση από greekbytes » 01 Ιούλ 2003 03:16

se nea guestbook pou eixa kanei me .txt gia paradeigma xrisimopoiontas ena palio guestbook pou eixa vrei exoume to eksis:

Κώδικας: Επιλογή όλων

$fp = fopen&#40;$fil, r&#41;;
if&#40;$fp&#41; &#123;
$filArray = file&#40;$fil&#41;;
$result = implode&#40;"", $filArray&#41;;
$result = "$str$result";
fclose&#40;$fp&#41;;
&#125;
$fp = fopen&#40;$fil, w&#41;;
if&#40;$fp&#41; &#123;
fputs&#40;$fp, $result&#41;;
fclose&#40;$fp&#41;;
&#125;
(den einai olokliro.. )
me auto to fopen , fputs, fclose grafei kanonika otan to anevazo.. se local omos mam*etai o DIAS! giati?????????? :P

Άβαταρ μέλους
Cha0s
SysAdmin
Δημοσιεύσεις: 10242
Εγγραφή: 28 Ιούλ 2001 03:00

Πρόβλημα με PHP...

Δημοσίευση από Cha0s » 01 Ιούλ 2003 03:27

kai den bgazei oute error oute tpt molis kaneis submit ?

To fopen logika brisketai mesa se kapio allo if etsi ?
Mipos den mpenei kan se ayto to if to script gia kapio logo ?

Άβαταρ μέλους
greekbytes
WebDev Moderator
Δημοσιεύσεις: 2438
Εγγραφή: 15 Νοέμ 2002 15:42
Τοποθεσία: Αθήνα
Επικοινωνία:

Πρόβλημα με PHP...

Δημοσίευση από greekbytes » 01 Ιούλ 2003 03:43

To fopen sto sigkekrimeno guestbook den einai mesa se allo if {} alla den einai ekei to provlima.. oxi sto script.. opos eipa, se ola ta scripts pou xrisimopoioun fopen me txt file gia "db" den leitourgei!!! kai mou tin exei spasei poli asxima giati gia na dokimaso kati prepei na anevazo! :evil:

Άβαταρ μέλους
Cha0s
SysAdmin
Δημοσιεύσεις: 10242
Εγγραφή: 28 Ιούλ 2001 03:00

Πρόβλημα με PHP...

Δημοσίευση από Cha0s » 01 Ιούλ 2003 03:49

E bale linux :P

axaxaxaxaxaxaxaxax

Den xero ti mporei na fteei giati fopen den exo doulepsei pote se windows.
Genikos exo doulepsei ligo tin php se windows kai den xero tin simperifora tis se kapies functions.

Isos einia ayta ta 2 pou sou anefere o crackman.
Me ta backslashes kai to na diloseis an einai binary i text file.

Ta dokimases ayta ?

Άβαταρ μέλους
greekbytes
WebDev Moderator
Δημοσιεύσεις: 2438
Εγγραφή: 15 Νοέμ 2002 15:42
Τοποθεσία: Αθήνα
Επικοινωνία:

Πρόβλημα με PHP...

Δημοσίευση από greekbytes » 01 Ιούλ 2003 03:50

pos dilono oti einai text file? pou vazo to "t" ? :oops:

Άβαταρ μέλους
Cha0s
SysAdmin
Δημοσιεύσεις: 10242
Εγγραφή: 28 Ιούλ 2001 03:00

Πρόβλημα με PHP...

Δημοσίευση από Cha0s » 01 Ιούλ 2003 03:57

Κώδικας: Επιλογή όλων

$fp = fopen&#40;$fil, "rt"&#41;;
(Nomizo den eimai 100% sigouros... dokimase to... mporei na fteei oti to r den to eixes mesa se quotes...)

Άβαταρ μέλους
crackman
Δημοσιεύσεις: 339
Εγγραφή: 26 Μαρ 2003 01:19
Τοποθεσία: Ιωάννινα, Αμαρτίας 69 ημιόροφος. Ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα! Το κουδούνι είναι χαλασμένο :P

Πρόβλημα με PHP...

Δημοσίευση από crackman » 01 Ιούλ 2003 03:58

Δέν έχω κάποια άλλη άποψη για το προβλημά σου, αλλά έχω ένα πολύ καλό php manual στα χέρια μου.
Καλό θα ήταν να το κατεβάσεις (αν δεν το έχεις) και να ρίχνεις καμια ματιά εκεί όταν έχεις πρόβλημα με καμια function.

Αν δεν το έχεις, υπάρχει διαθέσιμο και στην ελληνική γλώσσα (μερικώς) και στην αγγλική από τη σελίδα της PHP.net και συγκεκριμένα εδώ :arrow: http://www.php.net/download-docs.php
και για direct download του ελληνικού :arrow: http://static.php.net/www.php.net/distr ... ual_el.chm

Ξέρω δεν σε βοηθήσαμε και πολύ, αλλά εγώ στον τομέα είμαι σχετικά νέος αφού ασχολούμε εδώ και 6-7 μήνες μόνο. Μακάρι να ήξερα περισσότερα να σε βοηθούσα.
Και ο τρόπος που λειτουργώ? Διαβάζοντας και κάνοντας...

Καλή τύχη.

Απάντηση

Επιστροφή στο “PHP Προγραμματισμός”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης