Πρόβλημα με PHP...

Σε αυτή την περιοχή μπορείτε να βρείτε ή να αναζητήσετε πληροφορίες σχετικές με την PHP

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators, PHP Moderators

Άβαταρ μέλους
Cha0s
SysAdmin
Δημοσιεύσεις: 10242
Εγγραφή: 28 Ιούλ 2001 03:00

Πρόβλημα με PHP...

Δημοσίευση από Cha0s » 01 Ιούλ 2003 04:01

Niko an den exeis to manual (pou pisteyo to exeis...) min katebaseis tin elliniki ekdosi giati einia ena xali mauro :P

Katebase tin aggliki.

To manual tis php einai apo ta kalitera gia mena.

An to diavasei kapios sosta den thelei oute biblia oute e-books oute ena soro pou psaxnoun oloi...

Άβαταρ μέλους
crackman
Δημοσιεύσεις: 339
Εγγραφή: 26 Μαρ 2003 01:19
Τοποθεσία: Ιωάννινα, Αμαρτίας 69 ημιόροφος. Ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα! Το κουδούνι είναι χαλασμένο :P

Πρόβλημα με PHP...

Δημοσίευση από crackman » 01 Ιούλ 2003 04:04

Μάλλον θα το παλέψω μαζί σας...
Λοιπόν:

Δεν ξέρω αν θα σε βοηθήσει αυτό.
Στο παραθέτω πιο πολύ για να καταλλάβεις τι γίνετε, όχι πως αντιπροσωπεύει τον κώδικά σου.

if ($fp = fopen($current_path . '/' . $HTTP_POST_VARS['filename'], 'w+')) {
fputs($fp, stripslashes($HTTP_POST_VARS['file_contents']));
fclose($fp);
redirect(link(file_x.php, 'info=' . urlencode($HTTP_POST_VARS['filename'])));
}
break;



Αυτά.

Άβαταρ μέλους
Cha0s
SysAdmin
Δημοσιεύσεις: 10242
Εγγραφή: 28 Ιούλ 2001 03:00

Πρόβλημα με PHP...

Δημοσίευση από Cha0s » 01 Ιούλ 2003 04:08

Den katalava ti thes na peis me ayton ton kodika pou egrapses :o :roll:

Άβαταρ μέλους
crackman
Δημοσιεύσεις: 339
Εγγραφή: 26 Μαρ 2003 01:19
Τοποθεσία: Ιωάννινα, Αμαρτίας 69 ημιόροφος. Ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα! Το κουδούνι είναι χαλασμένο :P

Πρόβλημα με PHP...

Δημοσίευση από crackman » 01 Ιούλ 2003 04:12

Eίπα oτι δε έχει σχέση με τον κώδικα που θέλει ο Νίκος,
αλλά τον βάζω πιο πολύ για να δεί τις τιμές και τις λειτουργίες της fopen().

Άβαταρ μέλους
Cha0s
SysAdmin
Δημοσιεύσεις: 10242
Εγγραφή: 28 Ιούλ 2001 03:00

Πρόβλημα με PHP...

Δημοσίευση από Cha0s » 01 Ιούλ 2003 04:14

AA!! Pesto etsi nte... basika pio poli tha mperdeuomouna ego an den ixera tin fopen me ayto pou egrapses para tha katalavena...

mporouses apla na grapseis ayta pou exei sto manual pou einai katatopistikotata (kat eme)
<?php
$fp = fopen ("/home/rasmus/file.txt", "r");
$fp = fopen ("/home/rasmus/file.gif", "wb");
$fp = fopen ("http://www.example.com/", "r");
$fp = fopen ("ftp://user:password@example.com/", "w");
?>

Άβαταρ μέλους
crackman
Δημοσιεύσεις: 339
Εγγραφή: 26 Μαρ 2003 01:19
Τοποθεσία: Ιωάννινα, Αμαρτίας 69 ημιόροφος. Ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα! Το κουδούνι είναι χαλασμένο :P

Πρόβλημα με PHP...

Δημοσίευση από crackman » 01 Ιούλ 2003 04:20

Σωστός...
Δεν το σκεύτηκα να κάνω copy/paste αφού υπάρχει ήδη γραμμένο... :wink:

Πολύ σωστή η παρατήρησή σου.
Πιστεύω πως που έδωσες να καταλάβει καλύτερα αυτό που ενοούσα :wink:

Πολύ καλή δουλειά.

Άβαταρ μέλους
greekbytes
WebDev Moderator
Δημοσιεύσεις: 2438
Εγγραφή: 15 Νοέμ 2002 15:42
Τοποθεσία: Αθήνα
Επικοινωνία:

Πρόβλημα με PHP...

Δημοσίευση από greekbytes » 01 Ιούλ 2003 04:41

Dokimasa vaggeli to "rt" alla einai akrivos to idio pali.. Tora to allo peri tis leitourgeias tou fopen oraio alla ti sxesi exei me to provlima ? :P .. Thanks a lot pantos paidia...

Tha psakso kai sto net kai kapoion tha vro pou eixe to idio provlima ;)
FILIA! :P

Άβαταρ μέλους
Cha0s
SysAdmin
Δημοσιεύσεις: 10242
Εγγραφή: 28 Ιούλ 2001 03:00

Πρόβλημα με PHP...

Δημοσίευση από Cha0s » 01 Ιούλ 2003 04:42

Kamia sxesi :P

Apla to anefere o crackman gia na deis tin sintaxi tis fopen kai ego simplirosa xexeexexeexe

Άβαταρ μέλους
Rapid-eraser
WebDev Moderator
Δημοσιεύσεις: 6851
Εγγραφή: 05 Απρ 2003 17:50
Τοποθεσία: Πειραιάς
Επικοινωνία:

Πρόβλημα με PHP...

Δημοσίευση από Rapid-eraser » 01 Ιούλ 2003 12:54

va pw kati pou dev kserete ?
sta windows meso tis php otav avaferomaste se path tou file system
mporoume avti gia \ (sivi8os escaped dld \\) va xrisimopiisoume
tnv alli dash / opos sto unix :) dld avti gia c:\\path\\to\\file
bazoume c:/path/to/fie kai ka8arizoume :)
Cu, Rapid-eraser, Tα αγαθά copies κτώνται.
Love is like oxygen, You get too much you get too high
Not enough and you're gonna die, Love gets you high

Άβαταρ μέλους
crackman
Δημοσιεύσεις: 339
Εγγραφή: 26 Μαρ 2003 01:19
Τοποθεσία: Ιωάννινα, Αμαρτίας 69 ημιόροφος. Ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα! Το κουδούνι είναι χαλασμένο :P

Πρόβλημα με PHP...

Δημοσίευση από crackman » 01 Ιούλ 2003 13:28

Άμα σου πώ ότι το ήξερα θα με πιστέψεις?
Λοιπόν το έχω δοκιμάσει και έτσι και δουλεύει μια χαρά :wink:

Απλά δεν το αφήσαμε να ενοηθεί και πηγέναμε σύμφωνα με το manual.
Ο καθένας κάνει τα πειράματά του αλλά δεν είναι σωστό να δείνει συμβουλή και να αποτελεί μέρος των πειραμάτων ρου. :wink:

Νομίζω?

Anyway καλή η παρατήρηση-διευκρίνηση....

Άβαταρ μέλους
greekbytes
WebDev Moderator
Δημοσιεύσεις: 2438
Εγγραφή: 15 Νοέμ 2002 15:42
Τοποθεσία: Αθήνα
Επικοινωνία:

Πρόβλημα με PHP...

Δημοσίευση από greekbytes » 01 Ιούλ 2003 15:35

Ok re paidia thanks! alla opos eipa sto diko mou provlima xrisimopoio arxeia xoris full path. Mono to arxeio. :-? . Tespa, end of story me to fopen. an exo neotera tha sas po. :pint:

Άβαταρ μέλους
Cha0s
SysAdmin
Δημοσιεύσεις: 10242
Εγγραφή: 28 Ιούλ 2001 03:00

Πρόβλημα με PHP...

Δημοσίευση από Cha0s » 01 Ιούλ 2003 15:35

Rapido na sou po kati pou xereis?

Local kai sto internet ola mou ta site trexoun se Linux. Opote siga min asxolitho me ta windows :P

xaxaxaaxaxaxaxaxaxaxxaxaax
axxaxaxaaxaxxaxaaxaxaxaxx

Άβαταρ μέλους
crackman
Δημοσιεύσεις: 339
Εγγραφή: 26 Μαρ 2003 01:19
Τοποθεσία: Ιωάννινα, Αμαρτίας 69 ημιόροφος. Ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα! Το κουδούνι είναι χαλασμένο :P

Πρόβλημα με PHP...

Δημοσίευση από crackman » 10 Ιούλ 2003 04:48

Ο κύβος ερίφθει !!!

Τελικά κατάφερα και το σετάρισα.
Το πρόβλημα ήταν στα αρχεία.
Κατά το ανέβασμα, μάλλον έγινε η στραβή.
Το ξανα-ανέβασα, εντελώς νέο όμως όπως είναι στο zip.

Ευχαριστώ πάντως για την όποια βοήθεια :question: :pint:

Άβαταρ μέλους
Cha0s
SysAdmin
Δημοσιεύσεις: 10242
Εγγραφή: 28 Ιούλ 2001 03:00

Πρόβλημα με PHP...

Δημοσίευση από Cha0s » 10 Ιούλ 2003 11:38

Cha0s έγραψε:mporei na min anebenoun sosta ta arxeia gia kapio logo kai na sou bgazei ayta ta errors... ti na sou po...
;)

Άβαταρ μέλους
Rapid-eraser
WebDev Moderator
Δημοσιεύσεις: 6851
Εγγραφή: 05 Απρ 2003 17:50
Τοποθεσία: Πειραιάς
Επικοινωνία:

Πρόβλημα με PHP...

Δημοσίευση από Rapid-eraser » 10 Ιούλ 2003 13:10

vta vta tirla vta vta
Cu, Rapid-eraser, Tα αγαθά copies κτώνται.
Love is like oxygen, You get too much you get too high
Not enough and you're gonna die, Love gets you high

Απάντηση

Επιστροφή στο “PHP Προγραμματισμός”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες