έχω φτιάξει μια λίστα με διάφορες κατηγορίες οι οποίες έχουν μέσα επιλογές με checkbox για να επιλέγει ο χρήστης όσες και όποιες θέλει.Με ποιόν τρόπο μπορώ μόλις επιλέξει ο χρήστης και πατήσει next να μου εμφανίζει ποιές επιλογές έχει πατήσει????Δηλαδή αν από την λίστα μου κάνει check στην 4η,6η και 12η υπηρεσία να πατάει next και να λέει "έχετε επιλέξει την 4η 6η και 12η υπηρεσία".
Ευχαριστώ
dreamweaver- checkbox kai epistrofi apotelesmatos
Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators
Σε ενδιαφερει μια λυση server side (php) ή θες να περιοριστεις σε client side (javascript). Χρησιμη θα ηταν η πρωτη περιπτωση παντως...
Σε γενικες γραμμες πρεπει ή να χρησιμοποιησεις πινακα ως ονομα μεταβλητης των checkboxes, ή να χρησιμοποιιεις ενα δικο σου προθεμα + ενα δεικτη (πχ option1, option2, option3 κλπ)
Αν θες πινακα θα βαζεις ως name σε καθε ckeckbox κατι σαν το
Σε γενικες γραμμες πρεπει ή να χρησιμοποιησεις πινακα ως ονομα μεταβλητης των checkboxes, ή να χρησιμοποιιεις ενα δικο σου προθεμα + ενα δεικτη (πχ option1, option2, option3 κλπ)
Αν θες πινακα θα βαζεις ως name σε καθε ckeckbox κατι σαν το
Κώδικας: Επιλογή όλων
<input type="checkbox" name="checkoptions[]" value="1" />
Δεν ξέρω php, λογικά πρέπει να γίνει κάποιος κώδικας που να λέει... αν το checkbox είναι επιλεγμένο να μου εμφανίζει στην επόμενη ποιό είναι, αλλιώς να μην το εμφανίζει καθόλου.
Δεν ξέρω αν το λέω ξεκάθαρα δεν μπορώ να το περιγράψω αλλιώς.
Σε ευχαριστώ
Δεν ξέρω αν το λέω ξεκάθαρα δεν μπορώ να το περιγράψω αλλιώς.
Σε ευχαριστώ
Δυστυχως αυτο που ζητας χρειαζεται κατι σαν την php
Οταν πατας Next τα δεδομενα σου αποστελλονται στον server, και εκει αν δεν υπαρχει ενα script οπως η php να επεξεργαστει τα δεδομενα σου και αναλογα τα αποτελεσματα να "ετοιμασει" δυναμικα την επομενη σελιδα, δεν θα μπορεσεις να εχεις τα επιθυμητα αποτελεσματα.
Οταν πατας Next τα δεδομενα σου αποστελλονται στον server, και εκει αν δεν υπαρχει ενα script οπως η php να επεξεργαστει τα δεδομενα σου και αναλογα τα αποτελεσματα να "ετοιμασει" δυναμικα την επομενη σελιδα, δεν θα μπορεσεις να εχεις τα επιθυμητα αποτελεσματα.
Καταλαβα σε ευχαριστω..Μόλις αναγαστικά ασχοληθώ με php θα επιστρέψω να σε γεμίσω ερωτήσεις πάλι 

Ειμαστε εδω για να τις αντεξουμε ολες! (τις ερωτησεις) 

Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες