edit φορμας php mysql

Σε αυτή την περιοχή μπορείτε να βρείτε ή να αναζητήσετε πληροφορίες σχετικές με την PHP

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators, PHP Moderators

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
fafos
Script Master
Δημοσιεύσεις: 6231
Εγγραφή: 30 Νοέμ 2004 03:09

edit φορμας php mysql

Δημοσίευση από fafos » 22 Δεκ 2009 16:56

to $data[thumb] periexei kai to path pros thn eikona? ti akrivos grafeis sto thumb mesa sthn vash?
Οι πάνες και οι πολιτικοί πρέπει να αλλάζονται συχνά για τον ίδιο λόγο...

argate7
Δημοσιεύσεις: 233
Εγγραφή: 30 Σεπ 2009 02:38

edit φορμας php mysql

Δημοσίευση από argate7 » 22 Δεκ 2009 16:59

Κοίτα να δεις...Και το path και το thumb έχουν την ίδια τιμή. π.χ. Εισάγω μία εικόνα με όνομα image1..Και στα 2 πεδία θα αποθηκευτεί το "image1.jpg".

Άβαταρ μέλους
fafos
Script Master
Δημοσιεύσεις: 6231
Εγγραφή: 30 Νοέμ 2004 03:09

edit φορμας php mysql

Δημοσίευση από fafos » 22 Δεκ 2009 17:05

argate7 έγραψε:Κοίτα να δεις...Και το path και το thumb έχουν την ίδια τιμή. π.χ. Εισάγω μία εικόνα με όνομα image1..Και στα 2 πεδία θα αποθηκευτεί το "image1.jpg".
gia pion logo to kaneis auto? sto path apothikeoume to path pros ton fakelo kai oxi ton titlo tou image! auto to kanoume giati an exoume polles eikones (exoun oria kai oi fakelloi sta arxeia pou mporoun na apothikesoun) na mporoume na allazoume ton fakelo apothikeushs.. p.x. gia to 2009 feiaxnoume ena fakelo /images/2009/ gia to 2010 enan /images/2010/ klp..

telos panton.. (anyway pou elegan kai oi arxaioi) kane to unlink etsi:

@unlink('path/images/'.$data[thumb]);

(opou path/images/ to path pros tis eikones sou)
Οι πάνες και οι πολιτικοί πρέπει να αλλάζονται συχνά για τον ίδιο λόγο...

argate7
Δημοσιεύσεις: 233
Εγγραφή: 30 Σεπ 2009 02:38

edit φορμας php mysql

Δημοσίευση από argate7 » 22 Δεκ 2009 17:11

Κοίτα να δεις...Μέσα στον κώδικα του upload έχω γράψει να αποθηκεύει τις εικόνες σε ένα path. Και στον κώδικα της εμφάνισης του έλεγα να πηγαίνει και να ψάχνει στον ίδιο φάκελο. Δεν ξέρω τί σκάλωμα έφαγα τώρα και δεν είχα του γράψει να πηγαίνει πάλι εκεί και να διαγράφει. Τεσπα..
Σε ευχαριστώ πολύ.Τώρα πια δουλεύει. Νά'σαι καλά!!!

sirparis
Δημοσιεύσεις: 18
Εγγραφή: 10 Δεκ 2010 23:57
Τοποθεσία: Athens

edit φορμας php mysql

Δημοσίευση από sirparis » 06 Απρ 2012 20:35

Καλησπέρα κ από εμένα, είναι νέος χρήστης PHP,
Έχω μία βάση με όνομα, επώνυμο..... και άλλους πολλούς πίνακες.
Ένας πίνακας έχει προυπηρεσία και ο χρήστης έχει παραπάνω από μία.
Πώς μπορώ α)να κάνει επεξεργασία β)να κανει προσθήκη(για να βάλει κ άλλη προυπηρεσία) και γ) Διαγραφή κάποιας από αυτες ή και όλες. Διάβασα τα παραπάνω αλλά έχω μπερδευτει λιγάκι. Αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει..;

Απάντηση

Επιστροφή στο “PHP Προγραμματισμός”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες