Προβλημα με date κατα το Insert

Σε αυτή την περιοχή μπορείτε να βρείτε ή να αναζητήσετε πληροφορίες σχετικές με την PHP

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators, PHP Moderators

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
loxy
Δημοσιεύσεις: 208
Εγγραφή: 17 Ιούλ 2007 01:18

Προβλημα με date κατα το Insert

Δημοσίευση από loxy » 17 Δεκ 2009 17:36

Συν-freestuffιτες/ισσες,

σε ενα σκριπτ που κανω ,θελω να περασω τυχαιες ημερομηνιες στη ΒΔ μου.

Ενω ολα ειναι καλα και παραγονται σωστα οι ημερομηνιες που θελω , αναμεσα σε ενα ανω και ενα κατω οριο που θετω , δεν αποθηκευονται σωστα στη ΒΔ και ως αποτελεσμα δεν εμφανιζονται σωστα ,οταν τις ζηταω αργοτερα .

Φανταζομαι οτι εχει να κανει με καποιο προβλημα κωδικοποιησης, μιας και εμφανιζονται ως 0000-00-00.

Κώδικας: Επιλογή όλων

 $a=strtotime(1997/01/01);
        $b=strtotime(2007/06/01);
      for &#40; $i=0; $i<1000; $i++ &#41;
      &#123;
       
	   $randat=date &#40;'Y m d', rand&#40;$a,$b&#41; &#41;;
	   $ranval=rand &#40;0, 999&#41;;
	   $ranus=rand&#40;1, 10&#41;;
       $myvalsum+=$ranval;
	   
	   $insertquery = mysql_query&#40;"INSERT INTO test &#40;FDate, NoValue, UserKey&#41; VALUES &#40;'$randat','$ranval','$ranus'&#41;"&#41;;
	  &#125;
	  
Να σημειωσω oτι εχω θεσει το FDate στη ΒΔ ως date .
Με παραξενευει λιγο το συγκεκριμενο προβλημα , μιας και σε προηγουμενα scripts δεν το εχω ξαναδει

Άβαταρ μέλους
burnmind
Script Master
Δημοσιεύσεις: 954
Εγγραφή: 26 Σεπ 2009 02:14
Τοποθεσία: UK
Επικοινωνία:

Προβλημα με date κατα το Insert

Δημοσίευση από burnmind » 17 Δεκ 2009 18:37

Κώδικας: Επιλογή όλων

$randat=date &#40;'Y m d', rand&#40;$a,$b&#41; &#41;; 
Άλλαξέ το σε:

Κώδικας: Επιλογή όλων

$randat=date &#40;'Y-m-d', rand&#40;$a,$b&#41; &#41;; 

Άβαταρ μέλους
loxy
Δημοσιεύσεις: 208
Εγγραφή: 17 Ιούλ 2007 01:18

Προβλημα με date κατα το Insert

Δημοσίευση από loxy » 17 Δεκ 2009 18:42

Τοσο απλο ... :)


[SOLVED]

H απορια μου παντως ειναι , γιατι βαζοντας τον κωδικα σε ξεχωριστο σκριπτακι τρεχει κανονικα και δε λειτουργει σωστα μεσα στο κυριως προγραμμα.

Άβαταρ μέλους
burnmind
Script Master
Δημοσιεύσεις: 954
Εγγραφή: 26 Σεπ 2009 02:14
Τοποθεσία: UK
Επικοινωνία:

Προβλημα με date κατα το Insert

Δημοσίευση από burnmind » 17 Δεκ 2009 19:24

loxy έγραψε: H απορια μου παντως ειναι , γιατι βαζοντας τον κωδικα σε ξεχωριστο σκριπτακι τρεχει κανονικα και δε λειτουργει σωστα μεσα στο κυριως προγραμμα.
Τι δε δουλεύει ακριβώς; Πιθανό να γίνεται κάτι άλλο λάθος που να επηρεάζει το συγκεκριμένο κομάτι του κώδικα.

Απάντηση

Επιστροφή στο “PHP Προγραμματισμός”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης