προβλημα δεν μπορω να ανεβασω template

Joomla! Templates

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators, PHP Moderators

Απάντηση
vangelak
Δημοσιεύσεις: 4
Εγγραφή: 10 Δεκ 2009 22:26

προβλημα δεν μπορω να ανεβασω template

Δημοσίευση από vangelak » 21 Δεκ 2009 15:49

Γειά σας,
Εχω το εξής πρόβλημα, όταν ανεβάζω ένα template μου εμφανίζει αυτό το μήνυμα
"jftp::store: transfer failed".
Μπορείτε να με βοηθήσετε;

Ευχαριστώ.

Άβαταρ μέλους
HostPlus
Δημοσιεύσεις: 29
Εγγραφή: 26 Φεβ 2009 22:41
Τοποθεσία: Βόλος - Νέο Ηράκλειο - Sofia
Επικοινωνία:

προβλημα δεν μπορω να ανεβασω template

Δημοσίευση από HostPlus » 21 Δεκ 2009 16:04

Καλησπέρα.
Βοήθησε μας λίγο.
Έκδοση Joomla... Linux η Windows?

Εάν ο Host σου δεν υποστηρίζει SUphp ( πολύ κακό αυτό ) ενεργοποίησε το Ftp layer από το Joomla.
HostPlus.gr - DomainPlus.gr - RadioPlus.gr - Psarema.gr - Fishing.gr - Psarema.TV - MyEshop.gr

Εικόνα

vangelak
Δημοσιεύσεις: 4
Εγγραφή: 10 Δεκ 2009 22:26

προβλημα δεν μπορω να ανεβασω template

Δημοσίευση από vangelak » 21 Δεκ 2009 16:22

έκδοση : Joomla! 1.5.14 Stable [ Wojmamni Ama Naiki ]

Το προβλημα είναι οτι ενω ανέβασα template παλίοτερα τωρα δεν μπορώ.

Άβαταρ μέλους
HostPlus
Δημοσιεύσεις: 29
Εγγραφή: 26 Φεβ 2009 22:41
Τοποθεσία: Βόλος - Νέο Ηράκλειο - Sofia
Επικοινωνία:

προβλημα δεν μπορω να ανεβασω template

Δημοσίευση από HostPlus » 21 Δεκ 2009 17:12

Λογικά έγινε κάποια αλλαγή και δεν μπορείς.
Τρόποι που μπορείς να προσθέσεις ένα template.

1ος Το ανεβάζεις με ftp στον κατάλογο /templates/όνομα_template/

2ος Μέσω του file manager του Cpanel το ανεβάζεις στον κατάλογο public_html/templates/όνομα_template/

Το Joomla εφόσον το ανεβάσεις σωστά θα το καταλάβει αμέσως.

Έλεγξε το errors.txt για τυχών άλλα λάθη
HostPlus.gr - DomainPlus.gr - RadioPlus.gr - Psarema.gr - Fishing.gr - Psarema.TV - MyEshop.gr

Εικόνα

andreaskor
Δημοσιεύσεις: 199
Εγγραφή: 03 Μάιος 2007 14:28
Επικοινωνία:

προβλημα δεν μπορω να ανεβασω template

Δημοσίευση από andreaskor » 21 Δεκ 2009 20:22

Άνοιξε το configuration.php και φτιάξε αυτά εδώ:

var $log_path = '/home/εδώ βάζεις το username που έχεις στον server σου/public_html/logs';
var $tmp_path = '/home/εδώ βάζεις το username που έχεις στον server σου/public_html/tmp';

vangelak
Δημοσιεύσεις: 4
Εγγραφή: 10 Δεκ 2009 22:26

προβλημα δεν μπορω να ανεβασω template

Δημοσίευση από vangelak » 29 Δεκ 2009 16:41

Σας ευχαριστώ

Απάντηση

Επιστροφή στο “Joomla! Templates”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες