Den douleuei to button giati?

ActionScript και Flex Προγραμματισμός

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators

Απάντηση
gergos
Δημοσιεύσεις: 42
Εγγραφή: 02 Δεκ 2009 11:12

Den douleuei to button giati?

Δημοσίευση από gergos » 24 Δεκ 2009 11:38

Tetoia mera einai kaneis mesa na mou apanthseis se kati?

stop();
var myloader:Loader = new Loader();


button1.addEventListener (MouseEvent.CLICK, page1);
function page1 (event:MouseEvent):void{
var request:URLRequest=new URLRequest("index.html");
myloader.load(request);
}

Aytos o kwdikas giati mou bgazei auto to error?
button1.addEventListener (MouseEvent.CLICK, page1); 1120 access errror. undefined property button1...

egw exw balei kanonika sto stage to button1 re gmt .....


Mia boithia prepei na teleiwsw shmera gia na fygw ki egw .. :)

gergos
Δημοσιεύσεις: 42
Εγγραφή: 02 Δεκ 2009 11:12

Den douleuei to button giati?

Δημοσίευση από gergos » 24 Δεκ 2009 11:58

Sygnwmh ekana mia megalh m@l@ki@ to brika to lathos eixa balei lathos to instance name kai koitousa allou... den xerw pws kolhsa.... alla to problhma twra einai oti den mou anoigei thn selida....to index.html briskete stin idio fakelo me to index-1.html pou eiani enswmatomeno to flash. Ara swsta den to exw to path?? Opos ki an to exw dokimasei den paizei....eite me olh thn diadromh eite me otidhpote... kanw kati lathos kai den mou to emfanizei?

gergos
Δημοσιεύσεις: 42
Εγγραφή: 02 Δεκ 2009 11:12

Den douleuei to button giati?

Δημοσίευση από gergos » 24 Δεκ 2009 12:04

Eipa mhpws mhpos ftaiei pou den ebala addChild teliaka ebala kai addChild(myloader);
kai pali tipota den ekane.... giati? einai flashaki pou exei to menu istoselidas opos katalabate...

gergos
Δημοσιεύσεις: 42
Εγγραφή: 02 Δεκ 2009 11:12

Den douleuei to button giati?

Δημοσίευση από gergos » 24 Δεκ 2009 12:13

O swstos kwdikas eiani autos.... ton brika telika to load den douleuei gia oti ki an theleis na kaneis load... :)
link to URL prepei na to balw to thema gia na to broun pws mporw?
stop();

var urlRequest:URLRequest= new URLRequest('index.html');


button1.addEventListener (MouseEvent.CLICK, page1);
function page1 (event:MouseEvent):void{
navigateToURL(urlRequest);
}

gergos
Δημοσιεύσεις: 42
Εγγραφή: 02 Δεκ 2009 11:12

Den douleuei to button giati?

Δημοσίευση από gergos » 24 Δεκ 2009 12:15

aaaaaaaaaaaaa lathos tha trelathwww auto mou to anoigei se nea kartela re paidia xerei kaneis pws na mou anoigei sthn idia???

Άβαταρ μέλους
paink1ller
Δημοσιεύσεις: 865
Εγγραφή: 21 Ιαν 2008 19:51

Den douleuei to button giati?

Δημοσίευση από paink1ller » 24 Δεκ 2009 14:52

Ηobby: Shooting photons

gergos
Δημοσιεύσεις: 42
Εγγραφή: 02 Δεκ 2009 11:12

Den douleuei to button giati?

Δημοσίευση από gergos » 24 Δεκ 2009 14:56

Se eyxaristw polu file mou to eixa eidh brei.... alla gia na katalabei kai kapoios pou tha dei to post auto pou les mpenei sto....... (index.html,"_self"); :)

Απάντηση

Επιστροφή στο “ActionScript και Flex Προγραμματισμός”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης