istoselida me php kai flash pos?

Από που να ξεκινήσω; Που θα βρω; κ.α. γενικές ερωτήσεις για την δημιουργία μιας ιστοσελίδας.

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators

Απάντηση
NDH
Δημοσιεύσεις: 403
Εγγραφή: 03 Φεβ 2009 13:56
Επικοινωνία:

istoselida me php kai flash pos?

Δημοσίευση από NDH » 26 Δεκ 2009 22:14

Hi pedes pos mporw apo ena flash na stilw kapoioes times se kapoies sigekrimenes metavlites se ena php script ??

Άβαταρ μέλους
korgr
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 5067
Εγγραφή: 07 Οκτ 2008 18:30
Τοποθεσία: Corinth
Επικοινωνία:

istoselida me php kai flash pos?

Δημοσίευση από korgr » 27 Δεκ 2009 08:07

Δημιουργεις τις ιδιες (με το php) μεταβλητες στο flash, και μετα καλεις το url του php script με μεθοδο POST. Αν χρειαζεται το php script μπορει να στειλει reply, ωστε το Flash να γνωριζει ποτε ολοκληρωθηκε η εκτελεση του php script.

NDH
Δημοσιεύσεις: 403
Εγγραφή: 03 Φεβ 2009 13:56
Επικοινωνία:

istoselida me php kai flash pos?

Δημοσίευση από NDH » 27 Δεκ 2009 10:50

diladi einai peripou opos me mia html forma e pou perneis tis metavlites me post ( $_POST[var] ) e?
Wrea tora pou to skeutika kai me GET tha ginete akoma poio efkola dinontas apla mia metavliti sto url apo to flash dld paradigma index.php?var=1 ktl...

Απάντηση

Επιστροφή στο “Γενικές ερωτήσεις κατασκευής ιστοσελίδων”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες