proxy στην commad των win xp pro 32

Ανταλλαγή εμπειριών και νέα για τις τιμές των συνδέσεων ADSL, VDSL στο internet.

Συντονιστής: Super-Moderators

Απάντηση
karma123
Δημοσιεύσεις: 8
Εγγραφή: 30 Δεκ 2009 15:40

proxy στην commad των win xp pro 32

Δημοσίευση από karma123 » 30 Δεκ 2009 15:45

Ξερετε πως μπορω να βαλω προξι στην cmd?

ευχαριστω και χρονια πολλα!

karma123
Δημοσιεύσεις: 8
Εγγραφή: 30 Δεκ 2009 15:40

proxy στην commad των win xp pro 32

Δημοσίευση από karma123 » 01 Ιαν 2010 18:29

kanenas?

intelcore2
Δημοσιεύσεις: 677
Εγγραφή: 27 Ιούλ 2007 19:46
Τοποθεσία: Pagrati
Επικοινωνία:

proxy στην commad των win xp pro 32

Δημοσίευση από intelcore2 » 02 Ιαν 2010 11:17

για να δώσεις proxy από command η εντολή είναι

proxycfg

karma123
Δημοσιεύσεις: 8
Εγγραφή: 30 Δεκ 2009 15:40

proxy στην commad των win xp pro 32

Δημοσίευση από karma123 » 02 Ιαν 2010 17:22

μου βγαζει :

Κώδικας: Επιλογή όλων

E:\Documents and Settings\χχχ>proxycfg
Microsoft (R) WinHTTP εργαλείο ρύθμισης προεπιλεγμένου διακομιστή μεσολάβησης
Πνευματικά δικαιώματα? 1985-2000 Microsoft Corporation.  Με επιφύλαξη κάθε νόμι
ου δικαιώματος.Τρέχουσες ρυθμίσεις διακομιστή μεσολάβησης κάτω από:
  HKEY_LOCAL_MACHINE\
    SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Internet Settings\Connections\
      WinHttpSettings :

     Απευθείας πρόσβαση (χωρίς διακομιστή μεσολάβησης).

E:\Documents and Settings\χχχ>

intelcore2
Δημοσιεύσεις: 677
Εγγραφή: 27 Ιούλ 2007 19:46
Τοποθεσία: Pagrati
Επικοινωνία:

proxy στην commad των win xp pro 32

Δημοσίευση από intelcore2 » 02 Ιαν 2010 17:35

εάν δεν βάλεις παραμέτρους δίπλα σου δείχνει το status που στην δική σου περίπτωση είναι direct χωρις proxy

για να δηλώσεις proχy η εντολή είναι

proxycfg -p proxy_server (όπου αντί για proxy_server βάζεις το ip του proxy σου).

karma123
Δημοσιεύσεις: 8
Εγγραφή: 30 Δεκ 2009 15:40

proxy στην commad των win xp pro 32

Δημοσίευση από karma123 » 02 Ιαν 2010 17:40

intelcore2 έγραψε:εάν δεν βάλεις παραμέτρους δίπλα σου δείχνει το status που στην δική σου περίπτωση είναι direct χωρις proxy

για να δηλώσεις proχy η εντολή είναι

proxycfg -p proxy_server (όπου αντί για proxy_server βάζεις το ip του proxy σου).
ρε φιλε να εισαι καλα, θα το κοιταξω και θα σου πω.Καλη χρονια!

karma123
Δημοσιεύσεις: 8
Εγγραφή: 30 Δεκ 2009 15:40

proxy στην commad των win xp pro 32

Δημοσίευση από karma123 » 02 Ιαν 2010 17:49

μου βγαζει τα ιδια.Τι να παιζει?

Απάντηση

Επιστροφή στο “Συνδέσεις ADSL, VDSL”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες