provliama php mysql kai if

Σε αυτή την περιοχή μπορείτε να βρείτε ή να αναζητήσετε πληροφορίες σχετικές με την PHP

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators, PHP Moderators

Απάντηση
NDH
Δημοσιεύσεις: 403
Εγγραφή: 03 Φεβ 2009 13:56
Επικοινωνία:

provliama php mysql kai if

Δημοσίευση από NDH » 30 Δεκ 2009 15:51

hi pedia exw auto to script kai deixnei kati epiloges mono an i vasei den exei ton antistixo arithmo alla an i vasi mou exei parapanw apo 1 apotelesmata den douleuei sosta den aferei kamia epilogi

Κώδικας: Επιλογή όλων

$seq = mysql_query("SELECT * FROM s_eguip WHERE pid = ".$_SESSION[uid]."")or die(mysql_error());
	
	while ($pl = mysql_fetch_array($seq)) {
					   $sloc  = $pl['sloc'];
	     			   $sid = $pl['sid'];
			$loc .= $sloc;		   
	}
	
    if($loc != 1 ) {	
    echo "<a href=\"build.php?loc=1\" >xtise thesi 1</a><br/>";
    &#125; if&#40;$loc != 2&#41;&#123;
    echo " <a href=\"build.php?loc=2\" >xtise thesi 2</a><br/>";
	&#125; if&#40;$loc != 3&#41;&#123;
    echo "<a href=\"build.php?loc=3\" >xtise thesi 3</a><br/>";
	&#125;

Άβαταρ μέλους
fafos
Script Master
Δημοσιεύσεις: 6231
Εγγραφή: 30 Νοέμ 2004 03:09

provliama php mysql kai if

Δημοσίευση από fafos » 30 Δεκ 2009 16:07

gia vale ena $loc=''; prin to while...
Οι πάνες και οι πολιτικοί πρέπει να αλλάζονται συχνά για τον ίδιο λόγο...

NDH
Δημοσιεύσεις: 403
Εγγραφή: 03 Φεβ 2009 13:56
Επικοινωνία:

provliama php mysql kai if

Δημοσίευση από NDH » 30 Δεκ 2009 20:50

ekana ena $loc=""; alla tpt

Άβαταρ μέλους
fafos
Script Master
Δημοσιεύσεις: 6231
Εγγραφή: 30 Νοέμ 2004 03:09

provliama php mysql kai if

Δημοσίευση από fafos » 30 Δεκ 2009 21:08

kane ena echo to $loc prin ta if...
nomizo oti prepei na rikseis ta if mesa sthn while giati logika to $loc an vristkei 2 times mesa sto while (p.x. thn 2 kai thn 3) tha sou dinei ena noumero 23 to opoio den mporei na epalhtheutei sta if sou kai tha sou dinei ola ta <a href...>
Οι πάνες και οι πολιτικοί πρέπει να αλλάζονται συχνά για τον ίδιο λόγο...

NDH
Δημοσιεύσεις: 403
Εγγραφή: 03 Φεβ 2009 13:56
Επικοινωνία:

provliama php mysql kai if

Δημοσίευση από NDH » 30 Δεκ 2009 21:13

auto akrivos kanei alla an valw mesa tis if tha vgalei provlima logika metis agiles ase pou tha epanalamvanei ta echo mesa stis if otan o arithmos tha einai idios

Άβαταρ μέλους
fafos
Script Master
Δημοσιεύσεις: 6231
Εγγραφή: 30 Νοέμ 2004 03:09

provliama php mysql kai if

Δημοσίευση από fafos » 30 Δεκ 2009 21:19

NDH έγραψε:auto akrivos kanei alla an valw mesa tis if tha vgalei provlima logika metis agiles ase pou tha epanalamvanei ta echo mesa stis if otan o arithmos tha einai idios
giati tha vgalei provlhma me tis agkyles? les na tou pesoun varies? :lol:

anti gia echo tis kaneis kapos etsi:

Κώδικας: Επιλογή όλων

$thesi1 = "<a href="build.php?loc=1" >xtise thesi 1</a><br/>"; 
kai meta kaneis ena echo ekso apo to while: echo $thesi1;
Οι πάνες και οι πολιτικοί πρέπει να αλλάζονται συχνά για τον ίδιο λόγο...

NDH
Δημοσιεύσεις: 403
Εγγραφή: 03 Φεβ 2009 13:56
Επικοινωνία:

provliama php mysql kai if

Δημοσίευση από NDH » 30 Δεκ 2009 21:43

to ekana kapos etsu alla den douleuei sosta re gamoto :x

Κώδικας: Επιλογή όλων

	$seq = mysql_query&#40;"SELECT * FROM s_eguip WHERE pid = ".$_SESSION&#91;uid&#93;.""&#41;or die&#40;mysql_error&#40;&#41;&#41;;
	
	while &#40;$pl = mysql_fetch_array&#40;$seq&#41;&#41; &#123;
					   $sloc  = $pl&#91;'sloc'&#93;;
	     			   $sid = $pl&#91;'sid'&#93;;
				   
	
	if&#40;$sloc != 1 &#41; &#123;	
    $thesi1 .= "<a href=\"build.php?loc=1\" >xtise thesi 1</a><br/>";
    &#125; if&#40;$sloc != 2&#41;&#123;
    $thesi2 .= " <a href=\"build.php?loc=2\" >xtise thesi 2</a><br/>";
	&#125; if&#40;$sloc != 3&#41;&#123;
    $thesi3 .= "<a href=\"build.php?loc=3\" >xtise thesi 3</a><br/>";
	&#125;&#125;
    
	
	echo "".$thesi1."<br/>".$thesi2."<br/>".$thesi3."<br/>";

NDH
Δημοσιεύσεις: 403
Εγγραφή: 03 Φεβ 2009 13:56
Επικοινωνία:

provliama php mysql kai if

Δημοσίευση από NDH » 30 Δεκ 2009 21:49

vasika den emfanizei tipota otan einai adia i vasi

Άβαταρ μέλους
fafos
Script Master
Δημοσιεύσεις: 6231
Εγγραφή: 30 Νοέμ 2004 03:09

provliama php mysql kai if

Δημοσίευση από fafos » 30 Δεκ 2009 22:07

Κώδικας: Επιλογή όλων

$seq = mysql_query&#40;"SELECT * FROM s_eguip WHERE pid = ".$_SESSION&#91;uid&#93;.""&#41;or die&#40;mysql_error&#40;&#41;&#41;;
   
$result= mysql_query&#40;$seq&#41;;
$total_records=@mysql_num_rows&#40;$result&#41;;


if&#40;$total_records > '0'&#41;
&#123;

   while &#40;$pl = mysql_fetch_array&#40;$seq&#41;&#41; &#123;
                  $sloc  = $pl&#91;'sloc'&#93;;
                    $sid = $pl&#91;'sid'&#93;;
               
   
   if&#40;$sloc != 1 &#41; &#123;   
    $thesi1 = "<a href=\"build.php?loc=1\" >xtise thesi 1</a><br/>";
    &#125; if&#40;$sloc != 2&#41;&#123;
    $thesi2 = " <a href=\"build.php?loc=2\" >xtise thesi 2</a><br/>";
   &#125; if&#40;$sloc != 3&#41;&#123;
    $thesi3 = "<a href=\"build.php?loc=3\" >xtise thesi 3</a><br/>";
   &#125;

      &#125;
   
  &#125; else &#123;// an den vrei eggrafes
$thesi1 = "<a href=\"build.php?loc=1\" >xtise thesi 1</a><br/>";
 
$thesi2 = " <a href=\"build.php?loc=2\" >xtise thesi 2</a><br/>";

$thesi3 = "<a href=\"build.php?loc=3\" >xtise thesi 3</a><br/>";
            &#125;



   echo "".$thesi1."<br/>".$thesi2."<br/>".$thesi3."<br/>";



kai mhn vazeis teleies sta ison..
Οι πάνες και οι πολιτικοί πρέπει να αλλάζονται συχνά για τον ίδιο λόγο...

NDH
Δημοσιεύσεις: 403
Εγγραφή: 03 Φεβ 2009 13:56
Επικοινωνία:

provliama php mysql kai if

Δημοσίευση από NDH » 30 Δεκ 2009 22:15

kalo alla ta emfanizei kai otan den yparxei
vasika enw exei 3 apotelesmata i vasi dedomenon den ta vlepei to $total_records giati kanw ena echo mesa asketo kai den to printarei

NDH
Δημοσιεύσεις: 403
Εγγραφή: 03 Φεβ 2009 13:56
Επικοινωνία:

provliama php mysql kai if

Δημοσίευση από NDH » 30 Δεκ 2009 22:30

koita an exei mono ena apotelesma i vasei eksafanizei to ena alla an moun parapanw ta emfanizei ola

Άβαταρ μέλους
fafos
Script Master
Δημοσιεύσεις: 6231
Εγγραφή: 30 Νοέμ 2004 03:09

provliama php mysql kai if

Δημοσίευση από fafos » 30 Δεκ 2009 22:35

meta apo kathe if vale kai ena else:

Κώδικας: Επιλογή όλων

   if&#40;$sloc != 1 &#41; &#123;   
    $thesi1 = "<a href=\"build.php?loc=1\" >xtise thesi 1</a><br/>";
    &#125; else &#123;$thesi1 = "";&#125; 
if&#40;$sloc != 2&#41;&#123;
    $thesi2 = " <a href=\"build.php?loc=2\" >xtise thesi 2</a><br/>";
   &#125;  else &#123;$thesi2 = "";&#125; 
if&#40;$sloc != 3&#41;&#123;
    $thesi3 = "<a href=\"build.php?loc=3\" >xtise thesi 3</a><br/>";
   &#125; else &#123;$thesi3 = "";&#125;  
Οι πάνες και οι πολιτικοί πρέπει να αλλάζονται συχνά για τον ίδιο λόγο...

NDH
Δημοσιεύσεις: 403
Εγγραφή: 03 Φεβ 2009 13:56
Επικοινωνία:

provliama php mysql kai if

Δημοσίευση από NDH » 30 Δεκ 2009 22:42

popo pedema re filee akou twra aferei tin teleutea epilogi pou exei i vasi diladi an i vasi kata sira exei px 1,3,2 tha leipi to thesi 2 mono!

NDH
Δημοσιεύσεις: 403
Εγγραφή: 03 Φεβ 2009 13:56
Επικοινωνία:

provliama php mysql kai if

Δημοσίευση από NDH » 30 Δεκ 2009 23:08

mia lusi teleuteas epilogis einai 3s select (an kai einai vlakia kata tin gnomi mou ) alla epidi den einai voliko kai den leei kai oso nane na ta kanoume sosta ta scripts as skeutomaste kai kai tin proigoumeni periptosi egw as poume tis douleuw kai tis 3 pedia exw minei edw na pedeuwme opoios mporesei as voithisei

Κώδικας: Επιλογή όλων

$seq = mysql_query&#40;"SELECT * FROM s_eguip WHERE pid = ".$_SESSION&#91;uid&#93;.""&#41;or die&#40;mysql_error&#40;&#41;&#41;;
   

$total_records= @mysql_num_rows&#40;$seq&#41;;


if&#40;$total_records > '0'&#41;
&#123;

   while &#40;$pl = mysql_fetch_array&#40;$seq&#41;&#41; &#123;
                  $sloc  = $pl&#91;'sloc'&#93;;
                    $sid = $pl&#91;'sid'&#93;;
               
  
   if&#40;$sloc != 1 &#41; &#123;   
    $thesi1 = "<a href=\"build.php?loc=1\" >xtise thesi 1</a><br/>";
    &#125; elseif&#40;$sloc == 1&#41; &#123;$thesi1 = "";&#125; 
	if&#40;$sloc != 2&#41;&#123;
    $thesi2 = " <a href=\"build.php?loc=2\" >xtise thesi 2</a><br/>";
   &#125; elseif&#40;$sloc == 2&#41; &#123;$thesi2 = "";&#125;
   if&#40;$sloc != 3&#41;&#123;
    $thesi3 = "<a href=\"build.php?loc=3\" >xtise thesi 3</a><br/>";
   &#125; elseif&#40;$sloc == 3&#41; &#123;$thesi3 = "";&#125;

      &#125;
   
  &#125; else &#123;
$thesi1 = "<a href=\"build.php?loc=1\" >xtise thesi 1</a><br/>";
 
$thesi2 = " <a href=\"build.php?loc=2\" >xtise thesi 2</a><br/>";

$thesi3 = "<a href=\"build.php?loc=3\" >xtise thesi 3</a><br/>";
            &#125;



   echo "".$thesi1."<br/>".$thesi2."<br/>".$thesi3."<br/>"; 
	

Άβαταρ μέλους
fafos
Script Master
Δημοσιεύσεις: 6231
Εγγραφή: 30 Νοέμ 2004 03:09

provliama php mysql kai if

Δημοσίευση από fafos » 31 Δεκ 2009 00:23

loipon.. me auto douleuei alla den ksero an se voleuei.. h idea einai na valoume se mia array oles tis theseis: $array =array('1','2','3');

meta kanoume ta apotelesmata tou while mia allh array ($a[] = $pl[sloc]; )... kai telos sygkrinoyme tis 2 arrays kai opou den exoun ta idia feiaxnei to link:

Κώδικας: Επιλογή όλων


$array =array&#40;'1','2','3'&#41;;

$seq = mysql_query&#40;"SELECT * FROM s_eguip WHERE pid = ".$_SESSION&#91;uid&#93;.""&#41;or die&#40;mysql_error&#40;&#41;&#41;; 


   while &#40;$pl = mysql_fetch_array&#40;$seq&#41;&#41; &#123; 

$a&#91;&#93; = $pl&#91;sloc&#93;;

&#125;

 foreach&#40;$array as &$value&#41; &#123;
if &#40;!in_array&#40;$value, $a&#41;&#41;  &#123;
echo "<a href=\"build.php?loc=$value\" >xtise thesi $value</a><br/>";

&#125;     
&#125;


Οι πάνες και οι πολιτικοί πρέπει να αλλάζονται συχνά για τον ίδιο λόγο...

Απάντηση

Επιστροφή στο “PHP Προγραμματισμός”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες