provliama php mysql kai if

Σε αυτή την περιοχή μπορείτε να βρείτε ή να αναζητήσετε πληροφορίες σχετικές με την PHP

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators, PHP Moderators

Απάντηση
NDH
Δημοσιεύσεις: 403
Εγγραφή: 03 Φεβ 2009 13:56
Επικοινωνία:

provliama php mysql kai if

Δημοσίευση από NDH » 31 Δεκ 2009 18:00

oxi akrivos alla gia na eksigisw kalutera ti thelw .
thelw na exw 3 i 4 epiloges (link) pou tha tis exw balei xirokinita opos eidate kai otan stin vasi dedomenon mou yparksei ena id na eksafanistei to analogo link (i ta analoga link)

to provlima omos einai allo oti kathefora eksafanizei mono tin teleutea epilogi tis vasis akoma kai me 3 diaforetikes select

Άβαταρ μέλους
fafos
Script Master
Δημοσιεύσεις: 6231
Εγγραφή: 30 Νοέμ 2004 03:09

provliama php mysql kai if

Δημοσίευση από fafos » 31 Δεκ 2009 18:50

NDH έγραψε:oxi akrivos alla gia na eksigisw kalutera ti thelw .
thelw na exw 3 i 4 epiloges (link) pou tha tis exw balei xirokinita opos eidate kai otan stin vasi dedomenon mou yparksei ena id na eksafanistei to analogo link (i ta analoga link)

to provlima omos einai allo oti kathefora eksafanizei mono tin teleutea epilogi tis vasis akoma kai me 3 diaforetikes select
emena douleuei teleia to teleutaio pou sou esteila (symfona me auta pou zhtas).. an to dokimases kai den kanei thn douleia sou kati allo thes kai den to ekfrazeis sosta..
Οι πάνες και οι πολιτικοί πρέπει να αλλάζονται συχνά για τον ίδιο λόγο...

Άβαταρ μέλους
dva_dev
Script Master
Δημοσιεύσεις: 3790
Εγγραφή: 16 Σεπ 2005 01:32
Επικοινωνία:

provliama php mysql kai if

Δημοσίευση από dva_dev » 31 Δεκ 2009 20:17

Δοκίμασε και μια λίγο διαφορετική version.

Κώδικας: Επιλογή όλων

$thesi1 = '<a href="build.php?loc=1" >xtise thesi 1</a><br/>';
$thesi2 = '<a href="build.php?loc=2" >xtise thesi 2</a><br/>';
$thesi3 = '<a href="build.php?loc=3" >xtise thesi 3</a><br/>';

$seq = mysql_query&#40;'SELECT * FROM s_eguip WHERE pid = '.$_SESSION&#91;uid&#93;.''&#41;or die&#40;mysql_error&#40;&#41;&#41;;
$total_records = @mysql_num_rows&#40;$seq&#41;;
if&#40;$total_records > '0'&#41;
&#123;
	while &#40;$pl = mysql_fetch_array&#40;$seq&#41;&#41;
	&#123;
		$sloc = $pl&#91;'sloc'&#93;;
		$sid  = $pl&#91;'sid'&#93;;

		if     &#40;$sloc == 1&#41; &#123;$thesi1 = '';&#125;
		elseif &#40;$sloc == 2&#41; &#123;$thesi2 = '';&#125;
		elseif &#40;$sloc == 3&#41; &#123;$thesi3 = '';&#125;
	&#125;
&#125;
echo $thesi1, $thesi2, $thesi3;

NDH
Δημοσιεύσεις: 403
Εγγραφή: 03 Φεβ 2009 13:56
Επικοινωνία:

provliama php mysql kai if

Δημοσίευση από NDH » 01 Ιαν 2010 12:15

wrea doulepse simfona me auto pou zitaw to script tou filou mas dva_dev alla pedia eimai pragmatika eksw frenon pou egw epidi egrafa to antitheto den douleue opos to ithela alla ti na kanoume etsu einai oso zoume mathenoume kai pernoume empiries apo "vlakies" . sas euxaristw olous parapolu i voithia sas itan polu kali

Απάντηση

Επιστροφή στο “PHP Προγραμματισμός”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες