πρόβλημα με upload script

Σε αυτή την περιοχή μπορείτε να βρείτε ή να αναζητήσετε πληροφορίες σχετικές με την PHP

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators, PHP Moderators

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
korgr
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 5067
Εγγραφή: 07 Οκτ 2008 18:30
Τοποθεσία: Corinth
Επικοινωνία:

πρόβλημα με upload script

Δημοσίευση από korgr » 16 Μάιος 2010 22:15

fafos έγραψε:tous apanthse oti mono se PhpNuke mporei na to feiaksei... :lol:
lol που το θυμηθηκαν παλι αυτο!

Lefteris33
Δημοσιεύσεις: 93
Εγγραφή: 18 Μαρ 2010 15:10
Τοποθεσία: Δαφνη
Επικοινωνία:

πρόβλημα με upload script

Δημοσίευση από Lefteris33 » 16 Μάιος 2010 22:32

fafos κάθε άρθρο απο αυτα που εφτιαξα παραπάνω, εχει μια περίληψη του τίτλου την οποία κάνει και href.Για να οδηγήσω τον χρήστη στο κυρίως άρθρο σκέφτηκα να φτιάξω ενα script (showindex.php)οπου θα πρέπει να πάιρνω το id του άρθρου και να το δίνω σε ενα query κάνοντας display_block όλο το άρθρο.Έθεσα μία μεταβλητή global $id, αλλα το θέμα είναι οτι για να δουλέψει, θα πρέπει πατώντας στο href πρέπει να δίνω στην global την τιμή $id του συγκεκριμένου άρθρου για να το στέλνω στο (showindex.php) και να περιορίζω τα δεδομένα απο το query για το πλήρες άρθρο.
Είναι σωστή αυτή η προσέγγιση;Αν ναί πώς μπορώ να αποδόσω τιμή στην global με το πάτημα στο href;
Lefteris Toumanidis websitepro

Άβαταρ μέλους
fafos
Script Master
Δημοσιεύσεις: 6231
Εγγραφή: 30 Νοέμ 2004 03:09

πρόβλημα με upload script

Δημοσίευση από fafos » 16 Μάιος 2010 22:47

Lefteris33 έγραψε:fafos κάθε άρθρο απο αυτα που εφτιαξα παραπάνω, εχει μια περίληψη του τίτλου την οποία κάνει και href.Για να οδηγήσω τον χρήστη στο κυρίως άρθρο σκέφτηκα να φτιάξω ενα script (showindex.php)οπου θα πρέπει να πάιρνω το id του άρθρου και να το δίνω σε ενα query κάνοντας display_block όλο το άρθρο.Έθεσα μία μεταβλητή global $id, αλλα το θέμα είναι οτι για να δουλέψει, θα πρέπει πατώντας στο href πρέπει να δίνω στην global την τιμή $id του συγκεκριμένου άρθρου για να το στέλνω στο (showindex.php) και να περιορίζω τα δεδομένα απο το query για το πλήρες άρθρο.
Είναι σωστή αυτή η προσέγγιση;Αν ναί πώς μπορώ να αποδόσω τιμή στην global με το πάτημα στο href;
h synithis taktikh einai me tn xrhsh tou get sto link (p.x. showindex.php?id=123).. sthn nea selida pairneis to id apo to link kai kaleis to query me ena where id = $id..

koitame panta na asfalizoume auto to get (p.x. an einai arithmos tou dinoume ena $id= (int)$_GET[id]; h an einai diaforoi xarakthres to asfalizoume me to mysql_real_escape_string() klp klp) kathos epishs kai an den yparxei to id pou kaleitai sthn vash na tou dinei ena mhnyma lathous kai na ton epistrefei kapou..

Lefteris33
Δημοσιεύσεις: 93
Εγγραφή: 18 Μαρ 2010 15:10
Τοποθεσία: Δαφνη
Επικοινωνία:

πρόβλημα με upload script

Δημοσίευση από Lefteris33 » 16 Μάιος 2010 22:49

fafos κάθε άρθρο απο αυτα που εφτιαξα παραπάνω, εχει μια περίληψη του τίτλου την οποία κάνει και href.Για να οδηγήσω τον χρήστη στο κυρίως άρθρο σκέφτηκα να φτιάξω ενα script (showindex.php)οπου θα πρέπει να πάιρνω το id του άρθρου και να το δίνω σε ενα query κάνοντας display_block όλο το άρθρο.Έθεσα μία μεταβλητή global $id, αλλα το θέμα είναι οτι για να δουλέψει, θα πρέπει πατώντας στο href πρέπει να δίνω στην global την τιμή $id του συγκεκριμένου άρθρου για να το στέλνω στο (showindex.php) και να περιορίζω τα δεδομένα απο το query για το πλήρες άρθρο.
Είναι σωστή αυτή η προσέγγιση;Αν ναί πώς μπορώ να αποδόσω τιμή στην global με το πάτημα στο href;
Lefteris Toumanidis websitepro

Άβαταρ μέλους
fafos
Script Master
Δημοσιεύσεις: 6231
Εγγραφή: 30 Νοέμ 2004 03:09

πρόβλημα με upload script

Δημοσίευση από fafos » 16 Μάιος 2010 22:55

Lefteris33 έγραψε:fafos κάθε άρθρο απο αυτα που εφτιαξα παραπάνω, εχει μια περίληψη του τίτλου την οποία κάνει και href.Για να οδηγήσω τον χρήστη στο κυρίως άρθρο σκέφτηκα να φτιάξω ενα script (showindex.php)οπου θα πρέπει να πάιρνω το id του άρθρου και να το δίνω σε ενα query κάνοντας display_block όλο το άρθρο.Έθεσα μία μεταβλητή global $id, αλλα το θέμα είναι οτι για να δουλέψει, θα πρέπει πατώντας στο href πρέπει να δίνω στην global την τιμή $id του συγκεκριμένου άρθρου για να το στέλνω στο (showindex.php) και να περιορίζω τα δεδομένα απο το query για το πλήρες άρθρο.
Είναι σωστή αυτή η προσέγγιση;Αν ναί πώς μπορώ να αποδόσω τιμή στην global με το πάτημα στο href;
deja vu? :lol:

Lefteris33
Δημοσιεύσεις: 93
Εγγραφή: 18 Μαρ 2010 15:10
Τοποθεσία: Δαφνη
Επικοινωνία:

πρόβλημα με upload script

Δημοσίευση από Lefteris33 » 16 Μάιος 2010 23:00

javu!
Lefteris Toumanidis websitepro

Lefteris33
Δημοσιεύσεις: 93
Εγγραφή: 18 Μαρ 2010 15:10
Τοποθεσία: Δαφνη
Επικοινωνία:

πρόβλημα με upload script

Δημοσίευση από Lefteris33 » 16 Μάιος 2010 23:10

Αυτό είναι σωστό;

while ($recs = mysql_fetch_array($result, MYSQLI_ASSOC)) {
$id=$recs['arthro_id'];
$name= $recs['arthro_name'];
$photo=$recs['arthro_photo'];
$title=$recs['arthro_title'];
$text= $recs['arthro_text'];

//Δήλωση global μεταβλητής για το $id.
global $id;

//Αλλαγή της substr για να αναγνωρίζει τα ελληνικά.

mb_internal_encoding("UTF-8");
$sort_text= substr($text, 0, 190);

//Add to display.
$display_block .= "
<br>
<h3>$title</h3>
<br><img src=$photo width\=120\" height=\"120\" align=\"center\"></br>
<p><a href=showindex.php?id=(int)$_GET['id']>$sort_text ...Περισσότερα </a></p>
<hr/>
</br>";
}
Lefteris Toumanidis websitepro

Άβαταρ μέλους
fafos
Script Master
Δημοσιεύσεις: 6231
Εγγραφή: 30 Νοέμ 2004 03:09

πρόβλημα με upload script

Δημοσίευση από fafos » 16 Μάιος 2010 23:25

to (int) tha to valeis sthn showindex.php kai oxi sto link.. prin to query ths showindex.php tha doseis: $id = (int)$_GET[id];

to link prepei na einai etsi:

Κώδικας: Επιλογή όλων

showindex.php?id=$id

Lefteris33
Δημοσιεύσεις: 93
Εγγραφή: 18 Μαρ 2010 15:10
Τοποθεσία: Δαφνη
Επικοινωνία:

πρόβλημα με upload script

Δημοσίευση από Lefteris33 » 16 Μάιος 2010 23:44

Αρχηγέ μου φυσάειτο script!
Lefteris Toumanidis websitepro

Lefteris33
Δημοσιεύσεις: 93
Εγγραφή: 18 Μαρ 2010 15:10
Τοποθεσία: Δαφνη
Επικοινωνία:

πρόβλημα με upload script

Δημοσίευση από Lefteris33 » 17 Μάιος 2010 00:23

Eno stin proti selida paizoun ola kanonika stis epomenes den emfanizonato dedomena.
Yparxei periptosi meta to query kai tin emfanisi ton dedomenon epidi den apeleftherono to query na min leitoyrgei ?
o kodikas tou showindex.php einai autos:

<?php

include("ch20_include.php");
doDB();

$id = (int)$_GET[id];

//Συλλογή απο τον πίνακα άρθρων.
$result = mysql_query("SELECT arthro_id, arthro_title, arthro_name, arthro_photo, arthro_text , arthro_active, arthro_sort, arthro_page
FROM arthra WHERE arthro_active=1 AND arthro_page=2 AND arthro_id='$id' ORDER BY arthro_sort ");

while ($recs = mysql_fetch_array($result, MYSQLI_ASSOC)) {
$name= $recs['arthro_name'];
$photo=$recs['arthro_photo'];
$title=$recs['arthro_title'];
$text= $recs['arthro_text'];

//Αλλαγή της substr για να αναγνωρίζει τα λληνικά.


//Add to display.
$display_block .= "
<br>
<h3>$title</h3>
<br><img src=$photo width\=120\" height=\"120\" align=\"center\"></br>
<p>$text </p>
<h5>$name </h5>
<hr/>
</br>";
}
echo $display_block;
?>

Lefteris33
Δημοσιεύσεις: 93
Εγγραφή: 18 Μαρ 2010 15:10
Τοποθεσία: Δαφνη
Επικοινωνία:

πρόβλημα με upload script

Δημοσίευση από Lefteris33 » 17 Μάιος 2010 00:53

ama grafeis apo to proi mexri to vradi tholonis.
brika to lathos.To query zhtaei ta dedomena pou aforoun to (arthro_page=2).
Lefteris Toumanidis websitepro

Απάντηση

Επιστροφή στο “PHP Προγραμματισμός”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες