Ena aplo alla spastiko form mesa se php me error

Σε αυτή την περιοχή μπορείτε να βρείτε ή να αναζητήσετε πληροφορίες σχετικές με την PHP

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators, PHP Moderators

Απάντηση
NDH
Δημοσιεύσεις: 403
Εγγραφή: 03 Φεβ 2009 13:56
Επικοινωνία:

Ena aplo alla spastiko form mesa se php me error

Δημοσίευση από NDH » 05 Ιαν 2010 12:29

hi pedia exw ena scriptaki kai otan se ena echo vazw to parakatw form kai pataw submit tote leei syntax error on line 1 akuro diladi kai den to vriskw gia dite

Κώδικας: Επιλογή όλων

<td align=center><form method=\"post\" action=\"index.php\" ><input type=\"hidden\" name=\"id\" value=\"".$sid."\" ><input type=\"text\" name=\"qua\" size=\"5\" > <input type=\"submit\" name=\"subm\" value=\"Buy\" ></form></td>

Apostolis_38
Δημοσιεύσεις: 1969
Εγγραφή: 14 Φεβ 2008 16:20
Τοποθεσία: ΠΕΙΡΑΙΑΣ

Ena aplo alla spastiko form mesa se php me error

Δημοσίευση από Apostolis_38 » 05 Ιαν 2010 12:43

NDH έγραψε: value="".$sid."" >
Λογικά εδώ είναι το λάθος.

Αν και να σου πω την αλήθεια ψιλοζαλίστικα με τόσες καθέτους.
Δεν τις βγάζεις να ησυχάσουμε όλοι ; :D

NDH
Δημοσιεύσεις: 403
Εγγραφή: 03 Φεβ 2009 13:56
Επικοινωνία:

Ena aplo alla spastiko form mesa se php me error

Δημοσίευση από NDH » 05 Ιαν 2010 12:44

Lol to vrika den prepei to <form method.....> na einai mesa se script alla se html kala re pedia den ginete? mono ta input kai buttons ... afinei nomizw

Apostolis_38
Δημοσιεύσεις: 1969
Εγγραφή: 14 Φεβ 2008 16:20
Τοποθεσία: ΠΕΙΡΑΙΑΣ

Ena aplo alla spastiko form mesa se php me error

Δημοσίευση από Apostolis_38 » 05 Ιαν 2010 13:03

Οταν κάνεις echo την html πολλές φορές τα

Κώδικας: Επιλογή όλων

"
δημιουργούν προβλήματα. Οπότε προσοχή που τα χρησιμοποιείς.
π.χ. το

Κώδικας: Επιλογή όλων

method="post"
καλύτερα να γραφτεί

Κώδικας: Επιλογή όλων

method=post
Βέβαια με την κάθετο που χρησιμοποίησες δουλεύει αλλά είναι πολύ μπέρδεμα. Ενα να σου ξεφύγει...
Αλλά ακόμα καλύτερα να γράφεις καθαρή html και να καλείς την php όπου χρειάζεται.

NDH
Δημοσιεύσεις: 403
Εγγραφή: 03 Φεβ 2009 13:56
Επικοινωνία:

Ena aplo alla spastiko form mesa se php me error

Δημοσίευση από NDH » 05 Ιαν 2010 13:13

akou ta pragmata einai diskolotera giati to script einai periploko kai den einai gia polla polla.
A kai mia erwtisi akoma Exw tin forma mou mesa se while gia na vgazei polla apotelesmata apo tin vasi kai dipla se kathe ena na exei ena input text alla as poume sto <input name=\"id\" type=\"hidden\" value=".$sid." /> vlepei mono to teleuteo $sid tis vasis mou giati kai pos na to diorthoso gt kolisa entometaksi otan dinw tin metavliti sto table mesa sketi kanei tin enallagi alla sto value menei stin teleutea egrafi

Apostolis_38
Δημοσιεύσεις: 1969
Εγγραφή: 14 Φεβ 2008 16:20
Τοποθεσία: ΠΕΙΡΑΙΑΣ

Ena aplo alla spastiko form mesa se php me error

Δημοσίευση από Apostolis_38 » 05 Ιαν 2010 13:28

Εφόσον σου φέρνει μόνο την τελευταία εγγραφή τότε πιθανότατα δεν κλείνει σωστά το while.
Για βάλε τον κώδικα να δούμε. Μαζί με το query.

NDH
Δημοσιεύσεις: 403
Εγγραφή: 03 Φεβ 2009 13:56
Επικοινωνία:

Ena aplo alla spastiko form mesa se php me error

Δημοσίευση από NDH » 05 Ιαν 2010 13:38

lipon to vrika koita

Κώδικας: Επιλογή όλων

while &#40;$s = mysql_fetch_array&#40;$sold&#41;&#41;
   &#123;
	   $sid  = $s&#91;'id'&#93;;
	   $name  = $s&#91;'name'&#93;;
	   $var1  = $s&#91;'v1'&#93;;
	   $var2  = $s&#91;'v2'&#93;;
	   $var3  = $s&#91;'v3'&#93;;
	   $var4  = $s&#91;'v4'&#93;;
	   
	   
	   
	$display .= " <table width=\"550\" border=\"1\">
  <tr>
    <td align=center>id</td>
	<td align=center>Name</td>
    <td align=center>V1</td>
    <td align=center>V2</td>
    <td align=center>V3</td>
    <td align=center>V4</td>
    <td align=center>Quality</td>
    <td align=center>Max</td>
    
  </tr>
  <tr>
  <td align=center>".$sid."</td>
    <td align=center>".$name."</td>
    <td align=center>".$var1."</td>
    <td align=center>".$var2."</td>
    <td align=center>".$var3."</td>
    <td align=center>".$var4."</td>
    <td align=center>
	<input name=\"".$id."\" type=\"hidden\" value=\"".$id."\" /><input name=\"".$name."\" type=\"text\" size=\"4\" />
	
	
	
	
    <td align=center>".floor&#40;$uct&#41;."</td>
    
  </tr>
</table>
	   ";
	   
	
	if&#40;$_POST&#91;$id&#93; != ""&#41;&#123;
		echo " id ".$_POST&#91;$id&#93;." kai quality ".$_POST&#91;$name&#93;."<br/>";
	&#125;
   &#125;
   echo $display;
kai ektos script enoite pos exw2 ta <form ....> kai </form> mexri oras douleuei tzami an deis kati lathos pes to mou an kai an itan tha fenotan pisteuw egw
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος NDH την 05 Ιαν 2010 14:26, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Apostolis_38
Δημοσιεύσεις: 1969
Εγγραφή: 14 Φεβ 2008 16:20
Τοποθεσία: ΠΕΙΡΑΙΑΣ

Ena aplo alla spastiko form mesa se php me error

Δημοσίευση από Apostolis_38 » 05 Ιαν 2010 14:12

Στον κώδικα που έδωσες, στο hidden εμφανίζει το $id και όχι το $sid.
Το ίδιο και στο

Κώδικας: Επιλογή όλων

<td align=center>".$id."</td> 
Ποιό από τα δύο θέλεις;

NDH
Δημοσιεύσεις: 403
Εγγραφή: 03 Φεβ 2009 13:56
Επικοινωνία:

Ena aplo alla spastiko form mesa se php me error

Δημοσίευση από NDH » 05 Ιαν 2010 14:25

tupografiko lathos pou eixa diorthosei idi

Apostolis_38
Δημοσιεύσεις: 1969
Εγγραφή: 14 Φεβ 2008 16:20
Τοποθεσία: ΠΕΙΡΑΙΑΣ

Ena aplo alla spastiko form mesa se php me error

Δημοσίευση από Apostolis_38 » 05 Ιαν 2010 14:46

Για βάλε αυτό:

Κώδικας: Επιλογή όλων

while &#40;$s = mysql_fetch_array&#40;$sold&#41;&#41;
   &#123;
echo  $sid  = $s&#91;'id'&#93;;
echo      $name  = $s&#91;'name'&#93;."<br>";
echo      $var1  = $s&#91;'v1'&#93;."<br>";
echo      $var2  = $s&#91;'v2'&#93;."<br>";
echo      $var3  = $s&#91;'v3'&#93;."<br>";
echo      $var4  = $s&#91;'v4'&#93;."<br>";
   &#125;
Και δες αν σου φέρνει σωστά τα data που έχεις στη βάση σου γιατί κατά τα άλλα δεν βλέπω κάτι λάθος στον κώδικα που έδωσες.
Βάλε και το query να δούμε.

Επίσης για να είναι σωστή η html κλείσε το td στο

Κώδικας: Επιλογή όλων

<td align=center>
   <input name=\"".$id."\" type=\"hidden\" value=\"".$id."\" /><input name=\"".$name."\" type=\"text\" size=\"4\" /> 

NDH
Δημοσιεύσεις: 403
Εγγραφή: 03 Φεβ 2009 13:56
Επικοινωνία:

Ena aplo alla spastiko form mesa se php me error

Δημοσίευση από NDH » 05 Ιαν 2010 15:05

ok to td to klinw parakatw to script den enai mono auto einai kana 2 selides

Apostolis_38
Δημοσιεύσεις: 1969
Εγγραφή: 14 Φεβ 2008 16:20
Τοποθεσία: ΠΕΙΡΑΙΑΣ

Ena aplo alla spastiko form mesa se php me error

Δημοσίευση από Apostolis_38 » 05 Ιαν 2010 15:16

Το φαντάστηκα οτι θα κλείνει παρακάτω αλλά φυσιολογικά εκεί θα πρέπει να κλείνει εφόσον του λές για κάθε μια γραμμή της βάσης να σου δημιουργεί ένα table με όλα αυτά τα στοιχεία.
Εν πάσει περιπτώσει είναι εικαστικό το θέμα. Αρκεί να μην σου "κρύβει" κανένα πεδίο.


Επίσης τώρα που το πρόσεξα το

Κώδικας: Επιλογή όλων

echo $display;
είναι έξω από το loop.

Αν έχω καταλάβει σωστά τι θέλεις να κάνεις θα πρέπει να βάλεις το:

Κώδικας: Επιλογή όλων

<table width=\"550\" border=\"1\">
πρίν το while
μετά όπως είναι αρκεί να βάλεις το echo $display μέσα στο loop ώστε να σου εμφανίζει τα tr και td που έχει δημιουργήσει για κάθε ένα row του πίνακα στη βάση σου
και μετά πάλι το

Κώδικας: Επιλογή όλων

</table> 
μετά το τέλος του loop.

Άβαταρ μέλους
fafos
Script Master
Δημοσιεύσεις: 6231
Εγγραφή: 30 Νοέμ 2004 03:09

Ena aplo alla spastiko form mesa se php me error

Δημοσίευση από fafos » 05 Ιαν 2010 16:02

Otan emfanizei esto kai mia eggrafh to whilw shmainei oti to problhma einai poio pano kai sygkerimena sto query opou kaleis thn vash h oti yparxei kapoio lathos mesa sto while pou "spaei" to loop meta apo 1 eggrafh...
Οι πάνες και οι πολιτικοί πρέπει να αλλάζονται συχνά για τον ίδιο λόγο...

NDH
Δημοσιεύσεις: 403
Εγγραφή: 03 Φεβ 2009 13:56
Επικοινωνία:

Ena aplo alla spastiko form mesa se php me error

Δημοσίευση από NDH » 05 Ιαν 2010 19:10

pedia thaks ola douleuoun kala apo wra kai to $display to thelw ektos loop epitides an mporeite na voithisete kai edw http://www.freestuff.gr/forums/viewtopi ... 100#447100

Απάντηση

Επιστροφή στο “PHP Προγραμματισμός”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης