Προβλημα με class στο css

Ας μάθουμε πως να κάνουμε τις σελίδες μας με στιλ. Τα Cascading Style Sheets είναι ο τρόπος για να το επιτύχουμε.

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators

Απάντηση
snik
Δημοσιεύσεις: 57
Εγγραφή: 28 Ιουν 2008 12:44
Επικοινωνία:

Προβλημα με class στο css

Δημοσίευση από snik » 06 Ιαν 2010 12:50

Καλησπερα παιδια αυτον τον καιρο φτιαχνω ενα submenu μιας ιστοσελιδας και απο χθες με εχει ταλαιπωρησει. Η σελιδα ειναι αυτη, εκει θα εχω μερικες φωτογραφιες απο σπιτια και την περιγραφη τους απο κατω. Το θεμα ειναι οτι θελω να κανω float τα αντικειμενα ωστε το ενα να ειναι διπλα στο αλλο αλλα δεν μου δειχνει οτι παιρνει αυτα που του δηλωνω στο css για την συγκεκριμενη class. Πιθανοτατα κατι κανω λαθος, μπορειτε να ριξετε μια ματια στον κωδικα και να μου πειτε τι φταιει;
Ειχα δοκιμασει και να βαλω το καθε αντικειμενο σε ενα <p> για να γλυτωσω τα div αλλα και παλι τα ιδια ηταν.

Άβαταρ μέλους
dimsis
Reporter
Δημοσιεύσεις: 7994
Εγγραφή: 25 Ιούλ 2001 03:00

Προβλημα με class στο css

Δημοσίευση από dimsis » 06 Ιαν 2010 14:56

Δεν είδα κανένα float:left στην κλάση text_item
Γενικώς με inspect που έκανα δεν είδα να αναφέρεται καν το text_item στο css σου....
Δοκίμασε κάτι σαν:
.text_item {
width:300px;
float:left;
}

snik
Δημοσιεύσεις: 57
Εγγραφή: 28 Ιουν 2008 12:44
Επικοινωνία:

Προβλημα με class στο css

Δημοσίευση από snik » 06 Ιαν 2010 15:50

Ετσι ακριβως το εχω γραψει στο css αλλα για καποιον λογο δεν μου το εμφανιζει, το παλευω απο χθες αλλα τιποτα. εχω γραψει στο css

.text_item {float:right; width:150px;}

και στο html

<div class="text_item"><img src="items/1.jpg"><br/><p>Two maisonettes of 140m2 each at <br/>LOUTRAKI of CORINTH GREECE</p></div>
www.snik.gr My personal Portfolio!

Άβαταρ μέλους
dimsis
Reporter
Δημοσιεύσεις: 7994
Εγγραφή: 25 Ιούλ 2001 03:00

Προβλημα με class στο css

Δημοσίευση από dimsis » 06 Ιαν 2010 16:13

Δες ακριβώς από πάνω
#contact a:active { width: 160px; height:60px; text-decoration:none; background-position:-640px -60px; text-indent:-99999px;}}

έχεις δυο }}
Συνήθως τέτοια χαζά γίνονται όταν πριν από την κλάση έχεις κάνει ένα λάθος όπως αυτό που έκανες και εσύ...

snik
Δημοσιεύσεις: 57
Εγγραφή: 28 Ιουν 2008 12:44
Επικοινωνία:

Προβλημα με class στο css

Δημοσίευση από snik » 06 Ιαν 2010 16:48

dimsis eυχαριστω παρα πολυ ρε συ, πωω ειμαι τελειως βλακας, παιδευομουν απο χθες και δεν μου πηγε το μυαλο να κοιταξω παραπανω να δω τι γινεται. Τωρα ενταξει το εφτιαξα αυτο που ηθελα οποτε ευχαριστω και παλι :)
www.snik.gr My personal Portfolio!

Άβαταρ μέλους
dimsis
Reporter
Δημοσιεύσεις: 7994
Εγγραφή: 25 Ιούλ 2001 03:00

Προβλημα με class στο css

Δημοσίευση από dimsis » 06 Ιαν 2010 18:31

Να'σαι καλά. Είναι συνηθισμένα τέτοια λάθη σε όλους μας, ιδιαίτερα αν έχεις κάνει κεφάλι μετά από ώρες κώδικα. Τώρα που σου έτυχε, την επόμενη φορά σίγουρα θα θυμηθείς πιο γρήγορα να ψάξεις πρώτα τις παραπάνω γραμμές του css σου.

Απάντηση

Επιστροφή στο “CSS - Cascading Style Sheets”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες