Καλή χρονιά. Είχα μια πρόταση από κάποια εταιρεία λεγόμενη Geeko promotions για την τοποθέτηση ενός banner σε μια ιστοσελίδα μου.
Γνωρίζει κανείς κάτι για την αξιοπιστία της εταιρείας αυτής ή έχει κάποια συνεργασία με αυτούς;
Η ιστοσελίδα τους είναι:
www.geeko-promotions.com
γνωρίζετε την Geeko?
Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators
γνωρίζετε την Geeko?
φιλε μου μου έστειλαν και εμένα μαιλ αλλά δεν έχω ιδέα για την αξιοπιστία της αν γνωρίζει κάποιος παρακαλώ να μας πει!!!pagman έγραψε:Καλή χρονιά. Είχα μια πρόταση από κάποια εταιρεία λεγόμενη Geeko promotions για την τοποθέτηση ενός banner σε μια ιστοσελίδα μου.
Γνωρίζει κανείς κάτι για την αξιοπιστία της εταιρείας αυτής ή έχει κάποια συνεργασία με αυτούς;
Η ιστοσελίδα τους είναι:
www.geeko-promotions.com
γνωρίζετε την Geeko?
Μου έκαναν μια προσφορά για διαφήμιση στην ιστοσελίδα μου και με πλήρωσαν προκαταβολικά μέσω paypal. Προσωπικά είμαι ικανοποιημένος και δεν νομίζω να υπάρξει πρόβλημα...
Τα λεφτά πάντως τα πήρα, ούτως ή άλλως

γνωρίζετε την Geeko?
ναι τελικά είναι εντάξει και εγώ πήρα τα λεφτά μέσω paypal δεν εξαπατούν και είναι ικανοποιητικά γι'αυτά που ζητάν!!!pagman έγραψε:Μου έκαναν μια προσφορά για διαφήμιση στην ιστοσελίδα μου και με πλήρωσαν προκαταβολικά μέσω paypal. Προσωπικά είμαι ικανοποιημένος και δεν νομίζω να υπάρξει πρόβλημα...
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες